Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Калций +Витамин C ефервесцентни таблетки*20 Абофарма

    Производител: Abopharma
    Хранителната добавка Calcium + C спомага за укрепване структурата и здравето на костите. Продуктът е комплекс от калций и витамин C, които заедно работят в синергия, за да доставят нужното количество от минерала и витамина, необходимо на организма.
    Складова единица: 40199
    5,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    АКТИВНИ СЪСТАВКИ

    Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система както и за поддържането и по време и след интензивни упражнения, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалното образуване на колаген и нормалното състояние на хрущяла. Витамин С допринася още за нормалното функциониране на нервната система и кръвоносните съдове, поддържането на нормалната психична функция, за намаляването на чувството на отпадналост и умора, регенерирането на витамин Е в неговата редуцирана форма. Освен това, увеличава усвояването на желязото.

    Калцият е необходим за поддържане на нормалното състояние на зъбите, костите и мускулите, участва в процеса на делене и обособяване на клетките, допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими и нормалното пренасяне на нервни импулси, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

    Съставки

    в 1 табл.

    %ПДП

    Калций

    250 mg

    31, 25 %

    Витамин С

    500 mg

    625 %

    *%ПДП=Препоръчителни стойности за дневен прием

    Съставки: Регулатор на киселинността: лимонена киселина, калциев карбонат; регулатор на киселинността: натриев хидроген карбонат, Витамин С (L-аскор-бинова киселина); втвърдител: сорбитоли; подсладител: цикламати; пълнител: глюкоза (0,03g/100ml); аромат: портокал; носител: полиетилен гликол 6000; подсладител: натриев захарин; оцветители: рибофлавин, сънсет жълто, може да има неблагоприятни последици  върху  дейността и вниманието на децата.

    Препоръчителен прием: Приемайте по една таблетка на ден, разтворена в чаша вода.

    Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

    Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място недостъпно за деца.

    Нетно тегло ( за една таблетка): 4 g, за 20 таблетки: 80g e

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *