Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на БОЧКО Мляко за след слънце 150 мл

    БОЧКО Мляко за след слънце 150 мл

    Мляко за след слънце Бочко е за овлажняване и възстановяване на изложената на слънце кожа.Успокоява, възвръща хидробаланса и подхранва кожата. Попива бързо след нанасяне и има лек охлаждащ ефект.
    5,99 (BGN)
    Снимка на БОЧКО ОЛИО ЗА  ТЯЛО С ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 150 мл

    БОЧКО ОЛИО ЗА ТЯЛО С ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 150 мл

    Подхранва и овлажнява кожата благодарение на маслото от пшеничен зародиш. Основата от натурални масла от маслина и слънчоглед допълнително хидратира и омекотява. Попива бързо, без да оставя мазни следи. Идеално за употреба след измиване или баня.
    5,10 (BGN)
    Снимка на БОЧКО ОЛИО ЗА ТЯЛО БАДЕМ И НЕВЕН 150 мл

    БОЧКО ОЛИО ЗА ТЯЛО БАДЕМ И НЕВЕН 150 мл

    Бебешкото олио за тяло Бочко е създадено за нежен и успокояващ бебешки масаж, с натурални масла от сладък бадем, маслина и слънчоглед, които спомагат за лесно нанасяне и бързо попиване, подхранват и поддържат деликатната бебешка кожа. Вложеният екстракт от невен действа успокояващо и възстановяващо. Идеално за употреба след баня. Предпазва кожата от изсушаване.
    5,50 (BGN)
    Снимка на БОЧКО ОЛИО ЗА ТЯЛО ЛАВАНДУЛА 150 мл

    БОЧКО ОЛИО ЗА ТЯЛО ЛАВАНДУЛА 150 мл

    Бебешкото олио за тяло Бочко е създадено за нежен и успокояващ бебешки масаж с екстракт от лавандула.Подхранва и поддържа влажна деликатната бебешка кожа. Вложеният екстракт от невен действа успокояващо и възстановяващо. Идеално за употреба след баня. Предпазва кожата от изсушаване.
    5,10 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Паста за зъби Банан 50 мл

    БОЧКО Паста за зъби Банан 50 мл

    Бебешката паста за зъби Бочко се грижи за хигиената на първите зъбки. Специалната формула с ниска абразивност нежно почиства зъбките, а натуралният ксилитол предотвратява развитието на бактерии, причиняващи кариес и предпазва венците от възпаление. Подбраните съставки спомагат и за заздравяване емайла на млечните зъбки.Тази бебешка паста за зъби е подходяща при употреба с хомеопатични лекарствени препарати, защото не съдържа мента и флуор.
    2,90 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Паста за зъби Ягода 50 мл

    БОЧКО Паста за зъби Ягода 50 мл

    Бебешката паста за зъби Бочко се грижи за хигиената на първите зъбки. Специалната формула с ниска абразивност нежно почиства зъбките, а натуралният ксилитол предотвратява развитието на бактерии, причиняващи кариес и предпазва венците от възпаление. Подбраните съставки спомагат и за заздравяване емайла на млечните зъбки.Тази бебешка паста за зъби е подходяща при употреба с хомеопатични лекарствени препарати, защото не съдържа мента и флуор.
    3,30 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Слънцезащитен спрей SPF30, 150 мл

    БОЧКО Слънцезащитен спрей SPF30, 150 мл

    Слънцезащитният спрей Бочко съдържа специални филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи. Продуктът осигурява мощна слънцезащита на нежната бебешка и детска кожа, като същевременно хидратира и успокоява. Прозрачната формула създава предпазващ водоустойчив слой. Попива бързо в кожата, без да оставя следи. Не се нуждае от втриване или размазване.
    14,60 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Слънцезащитно мляко SPF 30 , 150 мл

    БОЧКО Слънцезащитно мляко SPF 30 , 150 мл

    БОЧКО Слънцезащитно мляко SPF 30 e нежна емулсия с висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи. То предпазва нежната детска кожа от слънчево изгаряне, хидратира и успокоява. Формулата му е съобразена с физиологичния баланс на бебешката и детска кожа. При нанасяне образува деликатен водоустойчив филм, без да оставя следи. Без алергени и парабени.
    13,30 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Слънцезащитно мляко SPF 50 , 150 мл

    БОЧКО Слънцезащитно мляко SPF 50 , 150 мл

    БОЧКО Слънцезащитно мляко SPF 50 e нежна емулсия с висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи. То предпазва нежната детска кожа от слънчево изгаряне, хидратира и успокоява. Формулата му е съобразена с физиологичния баланс на бебешката и детска кожа. При нанасяне образува деликатен водоустойчив филм, без да оставя следи. Без алергени и парабени.
    16,10 (BGN)
    Снимка на БОЧКО ТЕЧЕН-САПУН Алое Вера  500 мл

    БОЧКО ТЕЧЕН-САПУН Алое Вера 500 мл

    Нежната формула на течен сапун Бочко почиства кожата и я оставя успокоена и защитена благодарение на вложения екстракт от алое вера. С активна измиваща формула и с добавен глицерин, кожата остава чиста, мека и запазва своя естествен воден баланс. Със специално подбран, хипоалергенен аромат и с биоразградими активни съставки, течният сапун Бочко е подходящ за често измиване на чувствителна и склонна към алергии кожа.
    3,60 (BGN)
    Снимка на БОЧКО ТЕЧЕН-САПУН Лавандула 500 мл

    БОЧКО ТЕЧЕН-САПУН Лавандула 500 мл

    Нежната формула на течен сапун Бочко почиства кожата и я оставя успокоена и защитена благодарение на вложения екстракт от лавандула. С активна измиваща формула и с добавен глицерин, кожата остава чиста, мека и запазва своя естествен воден баланс. Със специално подбран, хипоалергенен аромат и с биоразградими активни съставки, течният сапун Бочко е подходящ за често измиване на чувствителна и склонна към алергии кожа.
    3,90 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Хидратиращ крем Пшеничен зародиш и маслина 240 мл

    БОЧКО Хидратиращ крем Пшеничен зародиш и маслина 240 мл

    Хидратиращият крем Бочко осигурява необходимото подхранване, овлажняване и защита на деликатната бебешка кожа от първия ден. Нанася се лесно и попива бързо, без да оставя следи. Идеален за употреба след измиване и баня.
    7,20 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Шампоан за коса и тяло бадем и невен 200 мл

    БОЧКО Шампоан за коса и тяло бадем и невен 200 мл

    Деликатно измива кожата и косата на бебето. С подбрани съставки за грижа от първия ден, съобразени с рН баланса на бебешката кожа. Вложеният екстракт от сладък бадем има укрепващо и подхранващо действие. Екстрактът от невен е известен със своето успокояващо и антимикробно действие. Подходящ за вечерната баня на бебето и при тоалет.
    3,70 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Шампоан за коса и тяло лавандула 200 мл

    БОЧКО Шампоан за коса и тяло лавандула 200 мл

    Деликатно измива кожата и косата на бебето. С подбрани съставки за грижа от първия ден, съобразени с рН баланса на бебешката кожа. . Подходящ за вечерната баня на бебето и при тоалет.Успокоява и защитава благодарение на добавения лавандулов екстракт.
    3,70 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Шампоан за коса и тяло липа и лайка 200 мл

    БОЧКО Шампоан за коса и тяло липа и лайка 200 мл

    Деликатно измива кожата и косата на бебето. С подбрани съставки за грижа от първия ден, съобразени с рН баланса на бебешката кожа. . Подходящ за вечерната баня на бебето и при тоалет.
    3,70 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 1,00 (BGN) Макс: 62,00 (BGN)
    1 62