Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО  A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ .СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.Още от раждането.С Овес Rhealba®*.За лице и тяло. Формула с 91% съставки с натурален произход.Еко-разработен продукт.Рециклируем флакон.EXOMEGA CONTROL Емолиентно душ олио нежно почиства, подхранва и успокоява сухата кожа, склонна към атопия, на цялото семейство, още от раждането. Синдет без сапун. Физиологично рН. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
    26,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО  A-DERMA EXOMEGA CONTROL 500 мл

    ЕМОЛИЕНТНО ДУШ ОЛИО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 500 мл

    ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ .СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.Още от раждането.С Овес Rhealba®*.За лице и тяло. Формула с 91% съставки с натурален произход.Еко-разработен продукт.Рециклируем флакон.EXOMEGA CONTROL Емолиентно душ олио нежно почиства, подхранва и успокоява сухата кожа, склонна към атопия, на цялото семейство, още от раждането. Синдет без сапун. Физиологично рН. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
    40,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО МЛЯКО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    ЕМОЛИЕНТНО МЛЯКО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.EXOMEGA CONTROL Емолиентно мляко успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Мигновено успокоява и контролира усещанията за раздразнение, свързани със сухотата на кожата. С лека флуидна и бързо попиваща текстура. Само едно приложение дневно. 24ч. хидратация.
    52,90 (BGN)
    Снимка на Защитен Възстановяващ крем CICALFATE 40 мл

    Защитен Възстановяващ крем CICALFATE 40 мл

    За иритации на повърхностните слоеве на кожата, вследствие различни агресивни фактори (климатични, след повърхностни дерматологични процедури, локални повърхностни раздразнения). Подходящ за кожа и външни интимни зони.За чувствителна раздразнена кожа.Кърмачета - Деца - Възрастни.За лице и тяло.
    26,00 (BGN)
    Снимка на Защитна пудра BEBE KLORANE 100 гр

    Защитна пудра BEBE KLORANE 100 гр

    Защитна пудра за бебета. За ежедневен тоалет на кърмачета и бебета. Абсорбира влагата в гънките. Съдържа защитни и успокояващи цветове от Невен от органично земеделие. Минерална формула с нежен и релаксиращ аромат, абсорбира влагата в гънките, успокоява леките раздразнения и усещане за сърбеж. Оставя нежен защитен филм. KLORANE bebe - вече 50 години експертиза и сигурност.
    18,40 (BGN)
    Снимка на Измиващ душ-крем 400 мл La Roche

    Измиващ душ-крем 400 мл La Roche

    LIPIKAR Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа, предразположена към атопия.Измиващ продукт за тяло, подходящ за бебета, деца и възрастни със суха кожа. Без сапуни, без аромат, без парабени.
    32,99 (BGN)
    Снимка на КАЛГЕЛ гел*10 гр

    КАЛГЕЛ гел*10 гр

    Калгел представлява специален обезболяващ гел за венци при никнене на зъбки. Калгел се прилага при кърмачета в периода на никнене на зъбките като спомага за бързо облекчаване на болката, предизвикана от поникването на зъбки и успокоява венеца. Продуктът има и антисептично действие. Гелът е подходящ за употреба от малки деца и кърмачета на възраст над 3 месеца.
    8,50 (BGN)
    Снимка на КЕРАТОРЕДУЦИРАЩА ЕМУЛСИЯ DUCRAY KELUAL 50 мл

    КЕРАТОРЕДУЦИРАЩА ЕМУЛСИЯ DUCRAY KELUAL 50 мл

    KELUAL ЕМУЛСИЯ осигурява пълна кераторедуцираща грижа за скалп и локализирани зони на лицето. Още от първата седмица* млечните корички, зачервяването и усещането за сърбеж са намалени. Със своята лека текстура, KELUAL ЕМУЛСИЯ има нежно действие, без да оставя мазен и лепнещ филм. С добра толерантност.
    31,40 (BGN)
    PRIMALBA Крем при смяна на пелени намалява зачервяванията и успокоява раздразненията на седалището, още от първoто нанасяне, благодарение на уникалната комбинация от Кълнове от Овес Rhealba® и комплекс цинков оксид/меден сулфат.

    Крем при смяна на пелени A-DERMA PRIMALBA*100 мл

    PRIMALBA Крем при смяна на пелени намалява зачервяванията и успокоява раздразненията на седалището, още от първoто нанасяне, благодарение на уникалната комбинация от Кълнове от Овес Rhealba® и комплекс цинков оксид/меден сулфат. Текстурата защитава кожата и я изолира от източници на раздразнения (пелени, урина,изпражнения). Лесен за нанасяне и отстраняване. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
    22,95 (BGN)
    Снимка на МУСТЕЛА БЕБЕ МАСАЖНО ОЛИО 100 мл

    МУСТЕЛА БЕБЕ МАСАЖНО ОЛИО 100 мл

    Хидратиращо и успокояващо масажно олио за бебета и деца от МУСТЕЛА. Продукт за приятна грижа, предназначен за масаж, допринася за доброто състояние на бебето от деня на раждането. Сухо олио за лесен масаж, оставя защитен филм върху кожата на новороденото, бебето и детето. Гарантирана безопасност от деня на раждането с висока поносимост, хипоалергенно, тeствано под дерматологичен и педиатричен контрол. Мазна текстура за бързо проникване през липофилната кожна бариера.
    19,60 (BGN)
    Снимка на МУСТЕЛА БЕБЕ МЕК ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА КОСА И ТЯЛО 500 мл

    МУСТЕЛА БЕБЕ МЕК ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА КОСА И ТЯЛО 500 мл

    Нежен измиващ гел за коса и тяло за грижовно почистване . Дермопочистващият гел за коса и тяло може да се използва от деня на раждането. Подходящ е за употреба както от новородени, бебета, така и от деца. Той осигурява ежедневната хигиена на Вашето бебе, като нежно и деликатно почиства детската кожа, косата и скалпа.
    25,50 (BGN)
    Снимка на МУСТЕЛА БЕБЕ МЕК ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА КОСА И ТЯЛО 750 мл

    МУСТЕЛА БЕБЕ МЕК ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА КОСА И ТЯЛО 750 мл

    Нежен измиващ гел за коса и тяло за грижовно почистване . Дермопочистващият гел за коса и тяло може да се използва от деня на раждането. Подходящ е за употреба както от новородени, бебета, така и от деца. Той осигурява ежедневната хигиена на Вашето бебе, като нежно и деликатно почиства детската кожа, косата и скалпа.
    33,99 (BGN)
    Снимка на МУСТЕЛА БЕБЕ СТЕЛАТОПИЯ Душ гел 200 мл

    МУСТЕЛА БЕБЕ СТЕЛАТОПИЯ Душ гел 200 мл

    Душ гел за атопична кожа с масло от органично отглеждан слънчоглед от първия ден на раждането. Душ гелът се използва при атопичен дерматит, като хидратира, успокоява сърбежа и подхранва кожата. Възстановява увредената кожна бариера при атопична кожа. Благодарение на иновативната си формула и патент, душ гелът подсилва естествените защитни сили на кожата и редуцира прилепването на стафилококовата бактерия, причиняваща атопичен дерматит, чрез защитен филм. Нежно почиства и защитава деликатната бебешка кожа. Приятен за употреба. Гел с богата, кремообразна текстура. Дава усещане за мекота и комфорт. Лесно се нанася и отмива.
    21,85 (BGN)
    Снимка на МУСТЕЛА БЕБЕ ХИДРА ЛОСИОН 500 мл

    МУСТЕЛА БЕБЕ ХИДРА ЛОСИОН 500 мл

    Нежен и дълбоко хидратиращ лосион за тяло от МУСТЕЛА за деца и бебета. Лосионът съхранява ресурса от кожни стволови клетки на новородени, бебета и деца благодарение на захари от авокадо. Формулата е специално разработена за да укрепва кожната бариера и да оставя кожата мека, еластична и копринена.
    37,10 (BGN)
    Снимка на МУСТЕЛА ИНТИМЕН  ГЕЛ ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200 мл

    МУСТЕЛА ИНТИМЕН ГЕЛ ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200 мл

    Гелът за интимна хигиена с екстракт от алое вера е специално разработен за интимната хигиена на бебета и деца в случай на дискомфорт.С гелообразна и приятна текстура и с физиологично рН, този гел почиства нежно, успокоява раздразненията и осигурява мигновено и дълготрайно усещане за комфорт на Вашето бебе.
    24,50 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 1,00 (BGN) Макс: 62,00 (BGN)
    1 62