Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОЗМЕТИКА ЗА ТЯЛО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на URIAGE Почистващ крем-скраб за тяло 200 мл

    URIAGE Почистващ крем-скраб за тяло 200 мл

    Kремообразна формула за ексфолиране и овлажняване на кожата. Почистващ крем с термална вода Uriage комбинира двоен ексфолиант с глюконолактон и силициеви микро-топчета за ефективно и нежно ексфолиране. Ефективно премахва мъртвите клетки , пречиства кожата и гарантира чиста и гладка кожа. Препоръчва се за чувствителна кожа.
    21,20 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

    АВЕН SUN Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

    Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице, с комплекс от 100% стабилни минерални филтри, предлага много добра толерантност и висока защита срещу UVB и UVA лъчите (къси и дълги). Тя е специално разработена за нетолерантна чувствителна кожа и спомага за прикриване на несъвършенствата. Предназначена е за кожа с неравномерна пигментация, за естествен, равномерен и матиран тен.
    49,99 (BGN) 34,99 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Минерална крем-пудра ПЯСЪЧЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

    АВЕН SUN Минерална крем-пудра ПЯСЪЧЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

    Минерална крем-пудра ПЯСЪЧЕН цвят SPF50 за лице, с комплекс от 100% стабилни минерални филтри, предлага много добра толерантност и висока защита срещу UVB и UVA лъчите (къси и дълги). Тя е специално разработена за нетолерантна чувствителна кожа и спомага за прикриване на несъвършенствата. Предназначена е за кожа с неравномерна пигментация, за естествен, равномерен и матиран тен.
    49,99 (BGN) 34,99 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Минерално мляко SPF 50+ за лице и тяло*100 мл

    АВЕН SUN Минерално мляко SPF 50+ за лице и тяло*100 мл

    Минералното мляко SPF 50+ осигурява много висока слънцезащита, адаптирана към чувствителната кожа, нетолерантна към химични филтри и аромати, както и към деликатната кожа на възрастни и деца. Нанесено върху лицето и тялото, минералното мляко SPF 50+ обгръща кожата с кремообразна си текстура, която я хидратира и защитава.
    47,99 (BGN) 33,59 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Мляко  за възрастни SPF 50+ за лице и тяло*250 мл

    АВЕН SUN Мляко за възрастни SPF 50+ за лице и тяло*250 мл

    Мляко за възрастни SPF 50+ за лице и тяло предлага много висока слънцезащита за чувствителна кожа, изложена на интензивно слънце греене. Млякото SPF 50+ може да се прилага върху лицето и тялото. Неговата хидрозащитна текстура осигурява незабавно и дълготрайно усещане за комфорт, анти-изсушаващ ефект и 6 часова хидратация.
    57,40 (BGN) 40,18 (BGN)
    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки  съдействат за по-гладка и стегната кожа.

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел*250 мл

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки съдействат за по-гладка и стегната кожа.
    11,60 (BGN)
    Антицелулитният серум Кройтерхоф осигурява интензивна терапия срещу целулит за по-гладка и стегната кожа.  Серумът е с деликатна консистенция с освежаващ аромат и лек загряващ ефект, който за 10 дни видимо намалява целулита и оставя кожата по-гладка и стегната.

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ Антицелулитен серум*100 мл

    Антицелулитният серум Кройтерхоф осигурява интензивна терапия срещу целулит за по-гладка и стегната кожа. Серумът е с деликатна консистенция с освежаващ аромат и лек загряващ ефект, който за 10 дни видимо намалява целулита и оставя кожата по-гладка и стегната.
    16,80 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ БАЛСАМ ПРОТИВ ВРОГОВЕНА И ЗАГРУБЯЛА КОЖА 250 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ БАЛСАМ ПРОТИВ ВРОГОВЕНА И ЗАГРУБЯЛА КОЖА 250 мл

    Специално предназначен за груби пети, мазоли по стъпалата, втвърдени кожни участъци по лактите и коленете. Редуцира вроговената кожа нежно и ефективно. Едновременно с това този лек, приятно ароматизиран балсам интензивно хидратира кожата, възвръща нейната мекота и еластичност.
    6,70 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ ВАЗЕЛИН ДЕРМАТИЧЕН 100 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ ВАЗЕЛИН ДЕРМАТИЧЕН 100 мл

    Защитава, омекотява и хидратира кожата, предпазва я от неблагоприятни атмосферни условия и други агресивни фактори. Изключително подходящ при различни кожни раздразнения, загрубяла и напукана кожа, сухи и изпръхнали устни.
    4,30 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ Вазелин с невен*100 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ Вазелин с невен*100 мл

    Комбиниран чист медицински вазелин и екстракт от невен във висока концентрация. Предназначен е за потребители, харесващи по-мазна текстура, която не попива изцяло, а оставя защитен филм върху кожата. Подходящ е при леки наранявания – охлузване, изгаряне, порязване, при кожни раздразнения, ухапване от насекоми, свръхсуха, напукана кожа по тялото, ръцете и лицето.
    4,90 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ ГЕЛ С 96 % АЛОЕ ВЕРА 200 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ ГЕЛ С 96 % АЛОЕ ВЕРА 200 мл

    Алое вера съдържа в изобилие регенериращи вещества с безценно значение за доброто здраве на кожата: минерали, основни аминокиселини, ензими и витамини. Гелът с 96% алое вера доставя ценни елементи и интензивно овлажнява. Известно е, че алое гелът попива в кожата четири пъти по-бързо от водата. Регулира баланса на влага в кожата след спорт, сауна или физически натоварвания. Прекрасен фитнес гел. Противовъзпалителните и обезболяващи агенти в състава на алое вера стимулират растежа на нови клетки, което прави гела изключително подходящ за лечението на възпалителни кожни. Нежно почиства кожата и гарантира усещане за свежест през целия ден. В целия свят през вековете Алое Вера се използва като лек, заради своите доказани лечебни качества. Пренася хранителните и хидратантните съставки през всички слоеве на кожата. След ежедневна употреба кожата става мека, гладка, еластична и приятно свежа. Притежава успокоително действие.
    9,20 (BGN)
    Гел с екстракт от охлюви осезаемо подобрява вида на кожата. Този нежен гел с фин, изтънчен аромат съдържа специален комплекс, който стимулира регенерацията на клетките. Повишава еластичността на кожата, хидратира в дълбочина и значително намалява различни кожни дефекти и несъвършенства. Много подходящ при бръчки, нечиста кожа, петна, белези и стрии.

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ Гел с екстракт от охлюви*100 мл

    Гел с екстракт от охлюви осезаемо подобрява вида на кожата. Този нежен гел с фин, изтънчен аромат съдържа специален комплекс, който стимулира регенерацията на клетките. Повишава еластичността на кожата, хидратира в дълбочина и значително намалява различни кожни дефекти и несъвършенства. Много подходящ при бръчки, нечиста кожа, петна, белези и стрии.
    17,90 (BGN)
    АСАМ КРОЙТЕРХОФ крем за тяло с масло от какао и ший за стегната и еластична кожа. Комбинира естествени съставки, хидратиращи кожата в дълбочина и оставя върху нея фин микрофилм, който и придава кадифена елегантност.

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ крем за тяло с масло от какао и ший*250 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ крем за тяло с масло от какао и ший за стегната и еластична кожа. Комбинира естествени съставки, хидратиращи кожата в дълбочина и оставя върху нея фин микрофилм, който и придава кадифена елегантност.
    8,60 (BGN)
    Снимка на БАДЕМОВО МАСЛО 100 мл ИКАРОВ

    БАДЕМОВО МАСЛО 100 мл ИКАРОВ

    ЗА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА.Натурален емолиент – задържа влагата в кожата и я прави мека и нежна попива бързо, без да оставя следа.Подходящо и за чувствителна кожа.Подхранва корените на косата, стимулира растежа, засилва блясъка и гъвкавостта на косъма.Предпазва от замърсяванията на околната среда благодарение на вложения натурален антиоксидант, защитаващ кожата от свободните радикали и неблагоприятната атмосфера на града.
    7,50 (BGN)
    Снимка на БЕЛАДОНА ЦЕЛУЛИТ 84 таблетки

    БЕЛАДОНА ЦЕЛУЛИТ 84 таблетки

    Този натурален продукт има добро антицелулитно, диуретично,венотонично и ускоряващо лимфния дренаж действие,а благодарение на съдържащите се в състава витамин С, силиций и билкови екстракти,съдейства за редуциране на мастните натрупвания.Спомага за намаляване на целулита в областта на бедрата, седалището, корема и другите зони. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген, отговорен за еластичността и здравината на кожата.Поддържа съединителната тъкан и насърчава микроциркулацията. Стимулира лимфния дренаж и спомага за изхвърлянето на излишните течности от тялото.
    40,99 (BGN)