Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОЗМЕТИКА ЗА ТЯЛО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ЕМОЛИЕНТЕН БАЛСАМ Стерилна козметика A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЕМОЛИЕНТЕН БАЛСАМ Стерилна козметика A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.EXOMEGA CONTROL Емолиентен балсам СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Мигновено успокоява и контролира усещанията за раздразнение, свързани със сухотата на кожата. С лека флуидна и бързо попиваща текстура. Само едно приложение дневно. 24ч хидратация.
    47,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТЕН КРЕМ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    ЕМОЛИЕНТЕН КРЕМ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.EXOMEGA CONTROL Емолиентен крем успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Мигновено успокоява и контролира усещанията за раздразнение, свързани със сухотата на кожата. С лека флуидна и бързо попиваща текстура. Само едно приложение дневно. 24ч хидратация.
    52,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТЕН СПРЕЙ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    ЕМОЛИЕНТЕН СПРЕЙ A-DERMA EXOMEGA CONTROL 200 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.360° мултипозиционен спрей (възможност за употреба при наклон под всеки ъгъл).
    42,90 (BGN)
    Снимка на ЕМОЛИЕНТНО МЛЯКО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    ЕМОЛИЕНТНО МЛЯКО A-DERMA EXOMEGA CONTROL 400 мл

    СРЕЩУ РАЗЧЕСВАНЕ.ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ.За лице и тяло.Контролира усещанията за раздразнение. За новородени, деца, възрастни.Формула с 97% съставки с натурален произход.EXOMEGA CONTROL Емолиентно мляко успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Мигновено успокоява и контролира усещанията за раздразнение, свързани със сухотата на кожата. С лека флуидна и бързо попиваща текстура. Само едно приложение дневно. 24ч. хидратация.
    52,90 (BGN)
    Снимка на Еусерин Aquaphor Защитаващ спрей за тяло 250 мл

    Еусерин Aquaphor Защитаващ спрей за тяло 250 мл

    Eucerin Aquaphor Защитаващ спрей за тяло ,за много суха, раздразнена кожа. Спреят е охлаждащ и не съдържа вода, бързо облекчава суха и много суха кожа, загрубяла или раздразнена кожа по всяка зона на тялото. Иновативния спрей-мехлем е идеален за ръце, крака и други по-големи и труднодостижими зони като задържа вода, поддържа кожата хидратирана и забързва възстановяването на кожата. Да не се употребява по лицето.
    40,80 (BGN)
    Снимка на Еусерин Atopi Control Лосион за тяло 400 мл

    Еусерин Atopi Control Лосион за тяло 400 мл

    Eucerin Лосион за тяло от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит. Наситен лосион за тяло за суха, раздразнена и сърбяща кожа. Удължава периодите между пристъпите. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    46,85 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl  Крем за ръце 75 мл

    Еусерин AtopiControl Крем за ръце 75 мл

    Eucerin Крем за ръце от серията AtopiControl е за кожа с атопичен дерматит, подходяща грижа при екзема на ръцете. Всекидневно облекчение за суха, раздразнима и сърбяща кожа. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    14,95 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl  Успокояващ крем 75 мл

    Еусерин AtopiControl Успокояващ крем 75 мл

    Eucerin Успокояващ крем от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит. За локализирани проблемни зони на тялото (например лакътните гънки). Изглажда грубата напукана кожа и намалява сърбежа. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    28,10 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl  успокояващ крем 75 мл

    Еусерин AtopiControl успокояващ крем 75 мл

    Eucerin Интензивен успокояващ крем от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит.Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    28,10 (BGN)
    Снимка на Еусерин AtopiControl Спрей при сърбеж 50 мл

    Еусерин AtopiControl Спрей при сърбеж 50 мл

    Eucerin Спрей при сърбеж от серията AtopiControl е успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    24,50 (BGN)
    Снимка на Еусерин pH 5 Душ олио 200 мл

    Еусерин pH 5 Душ олио 200 мл

    Eucerin Душ олио от серията pH5 е богато на естествени масла за грижа за кожата, които интензивно я освежават, образува мека пяна за нежно почистване, предотвратява изсъхването на кожата дори при честа употреба. Наситен и освежаващ всекидневен почистващ продукт за тяло, който укрепва естествената защита на кожата.
    19,10 (BGN)
    Снимка на Еусерин pH5 Душ олио 400 мл

    Еусерин pH5 Душ олио 400 мл

    Богато на естествени масла за грижа за кожата, които интензивно я освежават, образува мека пяна за нежно почистване, предотвратява изсъхването на кожата дори при честа употреба. Наситен и освежаващ всекидневен почистващ продукт за тяло, който укрепва естествената защита на кожата.
    32,60 (BGN)
    Снимка на Еусерин UreaRepair PLUS Лосион за тяло с 5% урея 250 мл

    Еусерин UreaRepair PLUS Лосион за тяло с 5% урея 250 мл

    Незабавно облекчаване на сухата, сърбяща и лющеща се кожа с ефект до 48 часа . Лосион за тяло за много суха, груба кожа, незабавно - 48ч облекчение, с урея + серамиди и NMFs.
    25,80 (BGN)
    Снимка на Еусерин Аtopi Control Измиващо олио 400 мл

    Еусерин Аtopi Control Измиващо олио 400 мл

    Eucerin измиващо олио от серията AtopiControl е нежен ежедневен почистващ продукт за кожа с атопичен дерматит. С Омега-3 и Омега-6 масла. Подходящ за възрастни, деца и бебета над три месеца. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
    32,60 (BGN)
    Снимка на Еусерин душ-гел 400 мл

    Еусерин душ-гел 400 мл

    Eucerin pH5 Нежен измиващ душ-гел без съдържание на алкален сапун, нежно почиства с мека пяна, предотвратява изсушаване на кожата, дори при честа употреба. Нежен душ-гел, който запазва естествените защитни механизми на кожата дори при често вземане на душ.
    28,20 (BGN)