Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КоРипеър Дерма*60 капсули

    Производител: FORTEX
    CoRepair DERMA допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Съдейства за по-добра еластичност на кожата.Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кожата.
    Складова единица: z49660
    22,15 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    CoRepair DERMA е хранителна добавка за здравето и красотата на кожата. Съставките действат комплексно и се допълват, като намаляват несъвършенствата на кожата в три основни направления:

    Антиоксиданти за анти –ейдж ефект- по-млада, хидратирана и еластична кожа без бръчки.

    Биофлавоноиди за здрави капиляри- без капилярни мрежи и хематоми.

    Биопигменти за сияйна кожа и озарен тен- корекция на пигментацията и UV-защита

    АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

    Колагенът е протеин, който допринася за по-еластична и по-гладка кожа. Образуването на колаген от организма намалява с напредването на възрастта и допълнителнителният му прием се отразява благоприятно на всички тъкани. Гъсто преплетените колагенови влакна изграждат и поддържат структурата на кожата, като я правят стегната и тонизирана.

    Хиалуронова киселина е естествена съставка на клетките, биополимер, който има свойството да се свързва и задържа водата в тъканите. Всеки обем хиалуронова киселина задържа около 1000 пъти повече вода в тъканите и е един от от най-добрите хидратанти в природата. Тя е пряко свързана със синтеза на колаген. При наличие на достатъчно количество хиалуронова киселина, кожата се изглажда и се подобряват тургора и еластичността й. Съдържа се в синовиалната течност на ставите и осигурява нормалната им функция.

    Витамин С и витамин Е самощни антиоксиданти с анти-ейдж ефект, които намаляват ефектите на стареене на тъканите. Подпомагат естествените процеси на възстановяване на клетките и допринасят за функцията на имунната система. Витамин С е необходим за сияйна кожа с бистър тен, за регенерацията на съединителната тъкан, за здрави зъби, кости и хрущяли. Витамин Е допринася за защитата на кожата от вредни агенти и подобрява нейната хидратация и еластичност.

    Рутин и хесперидин са биофлавоноидис изразен ефект върху кръвоносните съдове и кръвооросяването. Те повлияват нивата на холестерол в кръвта и кръвното налягане. Намаляват измененията в кръвоносните съдове и подобряват тяхната устойчивост, еластичност и здравина. Същинската кожа (дермата) е богато кръвоснабдена, което осигурява нейното хранене, хидратация и регенерация. Рутинът и хесперидинът спомагат да се подобри микроциркулацията и еластичността на съдовете в кожата. Намаляват се изразените капиляри и се подобрява състоянието при кожа, склонна да образува хематоми (синини).

    Биотин е водоразтворим В-витамин, важен за производството на енергия.Той участва в синтеза на колаген за еластичността на кръвоносните тъкани и допринася за кръвната циркулацията, подобрявайки храненето на дермата в дълбочина. Спомага за растежа на косата и ноктите, предотвратявайки чупенето и разслояването им.

    Бета-каротин и зеаксантин са каротеноиди- биопигменти, които действат като естествена UV-защита на кожата. Допринасят за нормалната пигментация и за поддържане на сияйна, гладка и свежа кожа. Каротеноидите са силни антиоксиданти, които предпазват от вредните влияния на средата и осигуряват красив и равномерен цвят на кожата. Полученият слънчев загар се запазва по-дълго време.

    L-тирозинът и глутатионът са аминокиселинис антиоксидантна функция в организма. Те участват в процесите на образуване на меламин в тялото при излагане на UV-лъчи. Неправилното производство на меламин води до повишена или понижена пигментация и образуване на петна по кожата. Този процес се задълбочава с възрастта или при повишено излагане на слънце, което е причина за фотостареенето на кожата. По кожата се образуват бръчки и петна, тя става по-тънка, суха и чувствителна. Глутатионът и L-тирозинът влияят на равномерното потъмняванене на кожата и намаляват ефектите от фотостареенето. Допринасят за намаляване на нежеланата пигментация за здравословен и сияен тен.

    Основни съставки

    в 2 капсули

    Колаген (колагенови пептиди)

    240 mg

    Витамин С (L-аскорбинова киселина)

    120 mg

    Рутин

    120 mg

    Хесперидин

    100 mg

    L-тирозин

    50 mg

    Витамин E (DL-α-токоферил ацетат)

    30 mg α-TE

    Хиалуронова киселина

    10 mg

    Глутатион

    5 mg

    Бета-каротин

    4 mg

    Зеаксантин

    200 µg

    Биотин

    200 µg

    Съставки (в желатинова капсула): колаген (биоактивни колагенови пептиди, тип I, II ), L-аскорбинова киселина, рутин, хесперидин, пълнител микрокристална целулоза, DL-α-токоферил ацетат, пълнител дикалциев фосфат, L-тирозин, бета-каротин, хиалуронова киселина, антислепващи агенти магнезиев стеарат и силициев диоксид, глутатион, зеаксантин, биотин.

    Дозировка: 2 капсули на ден.

    Опаковка: 60 капсули

    ПРОИЗВОДИТЕЛ : ФОРТЕКС Нутрасютикалс

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *