Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КРАСИВА КОСА С БИОТИН ОТ КИНОА 125 таблетки

    Производител: Bärbel Drexel
    Haar Aktiv mit Biotin на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен натурален продукт с биотин и цинк, който се грижи и помага за поддържането на косата.Този отличен продукт допринася за нормалната пигментация на косъма и поддържа блясъка му. А минералите цинк и мед в състава му спомагат за предпазването на клетките от оксидативен стрес.Редуцира косопада и поддържа здравето на скалпа.Подхранва космените фоликули, контролирайки растежа на косата.Помага за поддържането на външната обвивка на косъма и вътрешния му (среден) слой.Намалява накъсването и цъфтежа на крайчетата.Стимулира меланоцитите, отговарящи за пигмента меланин, и така ограничава риска от побеляване.
    70,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Косата се нуждае от грижи и подкрепа през цялата година. Промените в климатичните условия, но също така често боядисване и стрес, могат да й се отразят негативно. Haar Aktiv mit Biotin помага именно в такива ситуации и едновременно с това поддържа красотата и виталността на косъма.

    Здравата коса се нуждае от различни минерали и микроелементи, за да расте красива. Цинкът има съществена роля в метаболизма на цистеин, най-важната аминокиселина за структурата на кератина на косата. При недостиг косата често е тънка, безцветна и чуплива, а космените фоликули не функционират правилно.

    Биотинът е основен витамин от група В, отговарящ за красотата. Известен е още като „витамин на красотата”, той е важно хранително вещество за поддържането и функционирането на космените фоликули. Естественият биотин извлечен от киноа участва в метаболизма на протеини и аминокиселини, и подпомага поддържането на здравата коса.

    Минералът мед допринася за нормалната пигментация и осигурява блясък.

    Съставки: (в 2 табл.)(в дн.доза/ 4 табл.)

    Смес от клетъчна сол 78 mg 156 mg

    Екстракт от кора на бор 24 mg 48 mg
    Биотин (от киноа)
     5 µg 10 µg

    Цинк 1.125 mg 2.25 mg

    Мед 0.16 mg 0.38 mg

    Смес от растителна пудра (30% семена от просо, ленено семе, корен от китайска ангелика,

    орехови листа, смрадлика, плод от мироблан, диви аспрежи, див чесън, лист от бреза, семена от сминдух, пудра от семена на киноа (25%, съдържащи 0,0025% биотин), грахов флуорен протеин, смес от клетъчна сол (млечна захар, железен фосфат, калиев фосфат, силициева киселина), пудра от плод на амла (амла, малтодекстрин), пудра от плод на фурми, пудра от гъба Сенниковиден полипорус, пудра от тивка, екстракт от борова кора (3%), екстракт от ленено семе, антислепващ агент магнезиеви соли на мастни киселини, 3% цинков глюконат (1%), меден глюконат (0.13%).

    Не съдържа: Глутен.

    Съдържа: Лактоза.

    Приложение: Допринася за нормалото състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

    Забележка: Информация за диабетици: 1 табл. = 0.02 BE.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки 2 пъти дневно по време на хранене.

    Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

    Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

    Производител:Bärbel Drexel GmbH, Германия

    Вносител:Гео НутришънООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

    Тел: 0700 12 498

    www.revita.bg; https://www.baerbel-drexel.de

    Нето тегло: 50 g

     

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *