Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Кройтерхоф Perfect Make-up Адаптиращ се фон дьо тен 30 мл

    Производител: KrauterhoF
    Фон дьо тен за естествено покритие и ефект „слънчева целувка“. Коприненонежната текстура на Perfect Make-up се разнася по кожата леко и гладко, като деликатно покрива петънцата, фините линии и другите несъвършенства. Специалните цветни пигменти се сливат с индивидуалния тен на кожата. Създаденото покритие е естествено, с равен тен и матиращ финиш, без да е необходимо да се фиксира с пудра. В зависимост от нанесеното количество Perfect Make-up осигурява леко до средно или пълно покритие и кожа с безупречно сияйно излъчване.
    Складова единица: z44748
    26,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Начин на употреба: Нанесете след обичайната грижа за кожата върху лицето и шията, докато постигнете желаното покритие.

    Състав:Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Cyclohexasiloxane,CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

    Опаковка : 30 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на Кройтерхоф Perfect Skin Изглаждаща база за лице 30 мл

    Кройтерхоф Perfect Skin Изглаждаща база за лице 30 мл

    Изглаждаща база за лице, която запълва неравностите по кожата - фините линии, бръчиците, белезите от акне оптически се изглаждат, разширените пори изчезват, за да отстъпят място на безупречно гладка кожа с фин сатенен финиш.
    26,60 (BGN)
    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки  съдействат за по-гладка и стегната кожа.

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел*250 мл

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки съдействат за по-гладка и стегната кожа.
    11,60 (BGN)