Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Кройтерхоф Perfect Skin Изглаждаща база за лице 30 мл

    Производител: KrauterhoF
    Изглаждаща база за лице, която запълва неравностите по кожата - фините линии, бръчиците, белезите от акне оптически се изглаждат, разширените пори изчезват, за да отстъпят място на безупречно гладка кожа с фин сатенен финиш.
    Складова единица: z44749
    26,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Визуалният ефект е само част от действието на Perfectskin. Съставът му е обогатен с екстракт от корена на азиатското растение ZiCao (Lithospermumerythrorhizon), особено ценено в Корея, Япония и Китай заради своята силна успокояваща, противовъзпалителна и антиоксидантна активност. Съдейства за по-висока защитна бариера на кожата, повишава нейната устойчивост срещу свободните радикали, атмосферните условия и бактериалните замърсявания. Perfectskin – съвършена визия, надеждна защита.

    Състав:Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), CI 77891

    Начин на употреба: След крема за лице нанесете Пърфект скин директно върху несъвършенствата или върху цялото лице. Изчакайте няколко минути, преди да продължите с грима.

    Опаковка: 30 мл.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на Кройтерхоф Perfect Make-up  Адаптиращ се фон дьо тен 30 мл

    Кройтерхоф Perfect Make-up Адаптиращ се фон дьо тен 30 мл

    Фон дьо тен за естествено покритие и ефект „слънчева целувка“. Коприненонежната текстура на Perfect Make-up се разнася по кожата леко и гладко, като деликатно покрива петънцата, фините линии и другите несъвършенства. Специалните цветни пигменти се сливат с индивидуалния тен на кожата. Създаденото покритие е естествено, с равен тен и матиращ финиш, без да е необходимо да се фиксира с пудра. В зависимост от нанесеното количество Perfect Make-up осигурява леко до средно или пълно покритие и кожа с безупречно сияйно излъчване.
    26,60 (BGN)
    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки  съдействат за по-гладка и стегната кожа.

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел*250 мл

    АСАМ Кройтерхоф Антицелулитен гел е комплекс с мощно термоактивно действие и свеж аромат на лимонова трева срещу появата на целулит.Гелът се бори с „портокаловата“ кожа. Включените активни съставки съдействат за по-гладка и стегната кожа.
    11,60 (BGN)