Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЛИКОПЕН 10 мг HAYA LABS 60 капсули

    Производител: HAYA LABS
    Мощни антиоксидантни свойства.Показва способност да защитава от свободни радикали.Предпазва от астма, провокирана от упражнения.Може да предпазва от рак на простата.Предпазва от застаряване на кожата, причинено от слънчевата светлина.Насърчава здрава имунна система.Намалява риска от развитие на прееклампсия при бременност.
    27,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка
    Lycopene (ликопен) е антиоксидантно съединение, открито предимно в доматите и някои други зеленчуци и плодове, като динята, розов грейпфрут, розова гуава, папая, червен овощен пипер, и шипка.
    Доматите и приготвените от тях сосове, сокове и кетчуп отговарят на приблизително 85% от хранителния прием на lycopene. Обичаен каротеноид, lycopene е заменим елемент в човешката диета, но има важно биологично значение. Lycopene се среща в кръвта (кръвната плазма), кожата и черния дроб, надбъбречните жлези, белите дробове, простата и дебелото черво.

    В добавка към антиоксидантното въздействие, lycopene прочиства тялото от свободни радикали. Lycopene може да се окаже най-мощния неутрализатор на синглетния кислород - нестабилна форма на молекулярния кислород, отговорен за разрушителните ефекти от слънчевата светлина върху органичната материя. При излагане на ултравиолетова светлина, синглетния кислород пряко влияе за състаряването на кожата. Проучванията показват, че неутрализиращото действие на lycopene е 100 пъти по-ефективно от витамин E.
    Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 капсула  дневно с храна.

    Състав : Ликопен 10 мг

    ВНИМАНИЕ!
    Продуктът не е лекарствено средство.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Не е заместител на разнообразното хранене. 

    Съхранение:
    Да се съхранява на сухи и чисти места в оригиналната опаковка и недостъпно за деца място.

    Производител: HAYA Labs, САЩ.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *