Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Магнезиево олио*200 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    Магнезиевото олио е чист, натурален козметичен продукт, който компенсира дефицита на магнезий в организма. Съдържа ултрачиста и силно концентрирана форма на магнезиев хлорид - бишофит (magnesium Chloride Hexahydrate). Магнезиевото олио е продукт, предназначен за масаж на тялото, като същевременно снабдява тялото с магнезий, овлажнява омекотява и подобрява еластичността на кожата.
    Складова единица: 41014
    13,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Магнезиево олио за нормалното функциониране на нервната и мускулна система .Подпомага извършването на масаж на тялото. Овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата. Прилага се мануално чрез втриване, йонофореза или ултразвук.

    СЪСТАВ: Aqua, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Magnesium Sulphate, Calcium Chloride.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанесете върху кожата с леки масажни движения. Оставете да престои възможно най-дълго време, за да получите максимален ефект. При чувствителна кожа - предварително разредете олиото с вода в съотношение 1:1, след което нанесете и втрийте в кожата. Оставете да изсъхне на въздух, след което не е необходимо изплакване. Ако усетите парене или сърбеж, избършете намазания участък първо с влажна кърпа, след което със суха. В случай на наранена кожа, олиото може да предизвика парене.

    Внимание: При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода. Да се пази далече от достъп на деца.

    Условия за съхранение: В добре затворена оригинална опаковка на сухо и проветриво място. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.

    Нетно количество: 200 ml e

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *