Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    МЕХЛЕМ ПРОТИВ ПСОРИАЗИС 75 мл ХРИСТОВ ХЕРБАЛС

    Производител: HRISTOV HERBALS
    Натурален билков мехлем против псориазис, доказал своята изключителна ефективност.Уникална билкова рецепта с успокояващо и регенериращо действие.
    Складова единица: 48717
    26,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Съдържание : Зехтин, кокосово масло, пчелен восък, екстракт от цвят от невен, екстракт от листа на смрадлика,  цвят  от камшик и масло  от риган.

    Начин на приложение: Нанасяйте 2 пъти на ден, с втриващ масаж, върху чиста и суха повърхност, без прекъсване!

    Допълнение - преди първата употреба, засегнатите места трябва да бъдат добре почистени от люспите. За целта се заварява чиста вода - около 1 литър. В нея се слагат две супени лъжици сода бикарбонат и се изчаква да се разтворят добре. Водата се оставя да заври около минута, след което се охлажда, но да е поносимо гореща. Потапя се чист памучен плат и се изстисква. Трябва, обаче, да остане достатъчно влажен. Засегнатите места се търкат колкото пъти е нужно, докато се махнат люспите. След това участъците се измиват с топла вода и сапун, за да се отстрани содата. Оставят се да изсъхнат добре и тогава започва да се нанася мехлема, както е описано по-горе. По този начин се избягват загубите, докато продуктът проникне през люспите, което би влошило ефективността и крайния резултат.

    Опаковка: 75 мл.

    Произведено за: Minerva International Ltd., България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *