Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    НАНО D3 ФЕМИЛИ Спрей*50 мл

    Производител: NATURPHARMA
    Нано D3 Фемили е клинично изпитана наноемулсия, която започва да се усвоява още в устната кухина. Осигурява над 2 пъти по-високи нива на витамин D в сравнение с традиционната форма на желатинови капсули. Стига за цели 250 впръсквания. Подходящ за деца и възрастни. Има страхотен аромат на мента и цитрус и е лесен за прилагане.
    21,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ПОКАЗАНИЯ: Nano D3 Family спрей е хранителна добавка, съдържаща Витамин D, който допринася за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване /използване на калций и фосфор, нормалната функция на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на делене на клетките. Витамин D е необходим за нормалния растеж и развитие на костите при децата.

    СЪСТАВ: в 1 впръскване под езика: Витамин D (холекалциферол) 25mcg (1000UI); L-Аргинин 0.07mg; изкуствен подсладител: сукралоза.

    ПЪЛЕН СЪСТАВ: Вода, емулгатор: полиоксиетилен сорбитан моноолеат; сгъстител: глицерол; средноверижни триглицериди, антиоксидант: естери на мастни киселини на аскорбинова киселина; холекалциферол (витамин D), овкусители, регулатор на киселинността: лимонена киселина; консерванти: калиев сорбат; L-Аргинин, изкуствен подсладител: сукралоза.

    Не съдържа алергени!

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 3 години: по едно (1) впръскване под езика на ден.

    ОПАКОВКА : 50 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *