Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    НАСТИНКА И ГРИП

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Подпомага имунната система. Спомага за намаляване на алергичните симптоми. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Потиска възпалителните процеси.Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали.Предотвратява недостига на витамин С.
    44,99 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Насърчава имунното, сърдечно-съдовото и ендотелното здраве. Подпомага намаляването на оксидативния стрес и поддържа здравeто на целия организъм. Осигурява по-голяма бионаличност от традиционния кверцетин.
    47,30 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Подпомага имунната система. Допринася за намаляване на алергичните симптоми и облекчаване на алергията. Спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Подтиска възпалителните процеси. Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали. Насърчава образуването на колаген за поддържане на здрави кости, хрущяли, зъби и венци. Предотвратява недостига на витамин С.
    38,20 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР БРОНХО 30 капсули

    ИМУНОБОР БРОНХО 30 капсули

    Имунобор Бронхо съдържа изцяло естествени имуностимулатори - високостандартизирани екстракти от Ехинацея и Котешки нокът. Спомага за повишаване естествената защита на организма при остри и хронични проблеми на дихателната система. Високо ефективен е при грип и настинка. Препоръчва се при често боледуване, като общоукрепващо и тонизиращо средство, при бактериално носителство.
    17,50 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР КИДС АКТИВ 30 капсули

    ИМУНОБОР КИДС АКТИВ 30 капсули

    При първи симптоми на настинка и грип у деца в училищна възраст.Имунобор Кидс Актив Капсули съдържа тройна комбинация от природни съставки. Подпомага имунната система на децата в училищна възраст. Освен Бета глюкан и ехинацея, продуктът съдържа и активна форма на витамин C (като L аскорбинова киселина), което повишава многократно неговата ефективност. Допринася зацялостна защита на детския организъм от вируси, бактерии и гъбички.
    16,99 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРОП 100 мл

    ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРОП 100 мл

    Imunobor Kids Activ сироп подпомага функцията на имунната система при остри вирусни, бактериални и гъбични инфекции, заедно с антибиотично лечение, по време на боледуване, при алергии и за зарастване на рани. Имунобор Кидс Актив Сироп тонизира организма, доставя енергия и жизненост и подобрява общото здравословно състояние на децата.
    18,55 (BGN)
    Имунобор Кидс капсули е уникална комбинация от естествени стимулатори на имунитета - бета глюкан и ехинацея. Специално създаден за да подпомогне нормалното функциониране на имунната система на деца  в училищна възраст.

    ИМУНОБОР Кидс капсули*30

    Мощен имуностимулатор специално за деца. Имунобор Кидс капсули е уникална комбинация от естествени стимулатори на имунитета - бета глюкан и ехинацея. Специално създаден за да подпомогне нормалното функциониране на имунната система на деца в училищна възраст. Допринася за подобряване на общото състояние на организма. Оказва положително въздействие при често боледуване. Може да се прилага заедно с антибиотична терапия.
    15,99 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР КИДС СИРОП 100 мл

    ИМУНОБОР КИДС СИРОП 100 мл

    Imunobor Kids сироп е предназначен за повишаване на имунтиета на децата през грипните периоди и при вирусни, бактериални и други инфекции. Имунобор Кидс Сироп намалява продължителността и интензитета при боледуване (грип, настинка и т.н.), облекчава съпътстващите симптоми и предотвратява усложнението на инфекцията. Имунобор Кидс Сироп се препоръчва преди, след и по време на боледуване, както и като съпътстващо средство при антибиотична терапия. Имунобор Кидс Сироп тонизира организма, доставя енергия и жизненост и подобрява общото здравословно състояние на децата.
    17,20 (BGN)
    Imunohealth Kids е иновативна формула, която допринася за оптималната функция на имунната и дихателната система и нормализира температурата на тялото. Съдържа лактоферин, който е с доказано антибактериално, антивирусно, антимикотично и пробиотично действие, в комбинация с инозитол, известен с детоксикиращия си ефект, защитаващ черния дроб.

    Имунохелт Кидс сироп*100 мл Абофарма

    Imunohealth Kids е иновативна формула, която допринася за оптималната функция на имунната и дихателната система и нормализира температурата на тялото. Съдържа лактоферин, който е с доказано антибактериално, антивирусно, антимикотично и пробиотично действие, в комбинация с инозитол, известен с детоксикиращия си ефект, защитаващ черния дроб.
    28,40 (BGN)
    Снимка на ИНОВОКС Експрес с вкус на мед и лимон пастили*24

    ИНОВОКС Експрес с вкус на мед и лимон пастили*24

    Иновокс Експрес с вкус на мед и лимон е показан за локално антисептично лечение на възпалителни заболявания на гърлото и устната кухина, както и за облекчаване на болката при тези заболявания.
    9,70 (BGN)
    Снимка на ИНОВОКС Експрес с вкус на портокал пастили*24

    ИНОВОКС Експрес с вкус на портокал пастили*24

    Иновокс Експрес с вкус на портокал е показан за локално антисептично лечение на възпалителни заболявания на гърлото и устната кухина, както и за облекчаване на болката при тези заболявания.
    9,70 (BGN)
    Снимка на ИНФЛУЦИД таблeтки  40 бр

    ИНФЛУЦИД таблeтки 40 бр

    Инфлуцид е респираторно антивирусно лекарство за защита от вирусни инфекции и лечение на симптомите на настинка и грип, придружени с температура. Инфлуцид е изцяло природен продукт, има отлична поносимост и не предизвиква нежелани странични ефекти. Лекарството е подходящо за възрастни и деца над 1 година, бременни и кърмещи жени, хора с хронични заболявания. Той е едно от най-изследваните хомеопатични лекарства , с над 10 клинични международни проучвания, доказващи неговата ефективност и висок профил на безопасност.
    11,70 (BGN)
    IALOCLEAN DEFENSE стимулира локалния имунитет за предпазване от респираторни заболявания и техните усложнения.

    ЙАЛОКЛИЙН ДИФЕНС 14 сашета

    НОВА комбинирана формула за профилактика и при първи симптоми на бактериални и вирусни инфекции, с бърз и удобен ДИРЕКТЕН прием! IALOCLEAN DEFENSE стимулира локалния имунитет за предпазване от респираторни заболявания и техните усложнения. Той има както локален ефект на нивото на орофарингеалната лигавица, така и системен ефект. Йалоклийн Дифенс се прилага при ринит, синузит, фарингит, тонзилит, среден отит и ларингит.
    25,90 (BGN)
    Снимка на ЙАЛОКЛИЙН НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    ЙАЛОКЛИЙН НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    Йалоклийн назален спрей за нос хидратира носната лигавица по естествен начин , предотвратява сухотата, втечнява носния секрет и улеснява елиминирането му, облекчава дишането. Може да се използва и за лечение в случаите на прекомерна назална секреция от носа,остри или хронични ринити, раздразнения от външни замърсители на околната среда, прах, полен, морска вода и др.,настинка и грип,синузит и риносинузит,ринофарингит, рани след операции на носа.
    21,45 (BGN)
    Ialoclean е стерилен разтвор за инхалации с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло

    ЙАЛОКЛИЙН РАЗТВОР ЗА НЕУБУЛИЗИРАНЕ 5 дози*2мл

    Ialoclean е стерилен разтвор за инхалации с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Йалоклийн разтвор за инхалации е показан за съпътстващо лечение на заболявания на респираторния тракт, включващи тонзилит, ларингит, фарингит, ринит, трахео-бронхит или бронхит (както в острата, така и в хроничната им фаза), пресипналост, възпаление на гласните връзки с или без дисфония, дразнеща кашлица след вирусни заболявания или предизвикана от замърсители на околната среда, синдроми на грип или настинка, след хирургически интервенции на ушите, носа и гърлото, последици от извънезофагеални проявления на гастро-езофагеален рефлукс в горния респираторен тракт (дисфагия, хроничен ларингит или фарингит, афония, персистираща кашлица).
    21,10 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 119,00 (BGN)
    2 119