Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    НАСТИНКА И ГРИП

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Масло от мандарина при преумора, безсъние, депресия, простуди, липса на апетит, намалена имунна защита, кървене на венците, акне, гъбички, чувствителна кожа, стрии, бронхит, киселини, понижен апетит, лош дъх.

    МАСЛО от мандарина*10 мл Биохерба

    Масло от мандарина при преумора, безсъние, депресия, простуди, липса на апетит, намалена имунна защита, кървене на венците, акне, гъбички, чувствителна кожа, стрии, бронхит, киселини, понижен апетит, лош дъх.
    4,75 (BGN)
    Снимка на МАСЛО ОТ ПОРТОКАЛ 10МЛ BIOHERBA

    МАСЛО ОТ ПОРТОКАЛ 10МЛ BIOHERBA

    При грип, простуди, бронхит, безсъние, нарушения в храносмилането – запек, газове, спазми на червата, стомаха, отоци, предменструален синдром, за вана и сауна, при суха кожа, преумора, стрес, тревожност, нарушения в сърдечния ритъм.
    3,80 (BGN)
    Снимка на МАСЛО ОТ ЦИТРОНЕЛА 10МЛ BIOHERBA

    МАСЛО ОТ ЦИТРОНЕЛА 10МЛ BIOHERBA

    Ободрява и тонизира. Премахва неприятни миризми, пречиства въздуха в помещенията. Благоприятно при мускулни крампи, артрит. Помага при главоболие, облекчава простудни заболявания. Предотвратява прекомерното омазняване на кожата.
    4,70 (BGN)
    Мукософт Комплекс се прилага при възрастни и деца над 12 години за краткосрочно лечение и облекчаване на симптоми като болка в мускулите, гърлото, повишена температура и непродуктивна кашлица, съпътстващи острите вирусни инфекции, простудните заболявания и грипа.

    МУКОСОФТ КОМПЛЕКС сашета*10

    Мукософт Комплекс е комбиниран лекарствен продукт, който съдържа парацетамол и ацетилцистеин. Парацетамол купира болката и понижава високата температура. Ацетилцистеин втечнява секрета в дихателните пътища, подпомага отхрачването и улеснява дишането при наличието на гъст и жилав бронхиален секрет. Мукософт Комплекс се прилага при възрастни и деца над 12 години за краткосрочно лечение и облекчаване на симптоми като болка в мускулите, гърлото, повишена температура и непродуктивна кашлица, съпътстващи острите вирусни инфекции, простудните заболявания и грипа.
    13,10 (BGN)
    Снимка на МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ БИГ ФРЕНДС ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ БИГ ФРЕНДС ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Мултивитамини и минерали Big Friends . С непреработени концентрати , не съдържат захар и глутен, аромати и оцветители от естествени източници. Не съдържат ГМО. Мултивитамините и минерали Big Friends представляват пълноценна и вкусна формула с витамини и минерали – подсладена с ксилитол, здравословна алтернатива без захар за деца, която не уврежда зъбите. Създадени за поддържане на доброто здраве на активни и растящи деца на възраст над 3 години. Помага за развитието и поддържането на здрави кости, зъби, венци, зрение, нощно виждане, здрава кожа, мембрани и имунна система.
    37,20 (BGN)
    Налгезин се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на болки като  главоболие и зъбобол, болки в мускулите, ставите и гръбначния стълб, мигрена, менструални болки, болки в мускулите и ставите вследствие на грип и настинка.

    НАЛГЕЗИН 275 мг таблетки*10

    Nalgesin облекчава болката и възпалението и понижава повишената телесна температура. Таблетките са бързо разтворими, поради което се получава бърз обезболяващ ефект. Налгезин се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на болки като главоболие и зъбобол, болки в мускулите, ставите и гръбначния стълб, мигрена, менструални болки, болки в мускулите и ставите вследствие на грип и настинка. При инфекциозни заболявания, той понижава повишената телесна температура и облекчава възпалителния процес.
    9,10 (BGN)
    Nalgesin облекчава болката и възпалението и понижава повишената телесна температура. Таблетките са бързо разтворими, поради което се получава бърз обезболяващ ефект.

    НАЛГЕЗИН 275 мг таблетки*20

    Nalgesin облекчава болката и възпалението и понижава повишената телесна температура. Таблетките са бързо разтворими, поради което се получава бърз обезболяващ ефект. Налгезин се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на болки като главоболие и зъбобол, болки в мускулите, ставите и гръбначния стълб, мигрена, менструални болки, болки в мускулите и ставите вследствие на грип и настинка. При инфекциозни заболявания, той понижава повишената телесна температура и облекчава възпалителния процес.
    9,80 (BGN)
    Снимка на Нео-Ангин таблетки за смучене*12

    Нео-Ангин таблетки за смучене*12

    Neo-angin се използва за симптоматично лечение на леки инфекции в устната кухина, вкл. ларингити, фарингити,тонзилити, гингивити. Със своята доказана TriActive формула, нео-ангин® има тройно действие-намалява болката, успокоява възпалението, ефективен срещу патогените причиняващи инфекцията.
    4,85 (BGN)
    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета.

    НИЗИТА маз при суха носна лигавица*20 гр

    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета. Низита използва лечебната сила на натриевия хлорид (готварска сол). При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат самостоятелно да издухат носа си, Низита спомага за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.
    14,20 (BGN)
    Низита назал спрей се прилага за подпомагане лечението в случаи на запушен нос, за омекотяване на крусти, за почистване и овлажняване на носната лигавица /при сух въздух/. Спреят за нос Низита е без съдържание на консерванти и е подходящ както за възрастни, така и за деца и кърмачета. Низита спрей използва лечебната сила на натриевия хлорид /готварска сол/.

    НИЗИТА спрей за нос*20 мл

    Низита назал спрей се прилага за подпомагане лечението в случаи на запушен нос, за омекотяване на крусти, за почистване и овлажняване на носната лигавица /при сух въздух/. Спреят за нос Низита е без съдържание на консерванти и е подходящ както за възрастни, така и за деца и кърмачета. Низита спрей използва лечебната сила на натриевия хлорид /готварска сол/. При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат самостоятелно да издухат носа си, Низита може да допринесе за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.
    13,73 (BGN)
    НОЗИТИКС тиксотропен спрей за нос, който спомага при лечение нa възпаления на носната лигавица като вирусни инфекции (включително риновируси и коронавируси) и бактериални инфекции.

    НОЗИТИКС назален спрей*10 мл

    НОЗИТИКС тиксотропен спрей за нос, който спомага при лечение нa възпаления на носната лигавица като вирусни инфекции (включително риновируси и коронавируси) и бактериални инфекции. Може да използвате НОЗИТИКС при първи симптоми на настинка и грип, по време на лечение на алергичен, бактериален и вирусен ринит и като превантивна мярка в периода на повишен риск от поява на инфекции на носната лигавица.
    13,20 (BGN)
    Нурофен за деца за облекчаване на лека до умерена болка, например при никнене на зъбки, зъбобол, възпаление на гърлото, болки в ушите, главоболие, навяхвания слаби болки. Следвайте инструкциите колко често и по колко да давате от продукта на вашето дете.

    НУРОФЕН за деца с вкус на портокал*100 мл

    Нурофен суспензия с вкус на портокал е предназначена за кърмачета и деца над 3 месеца. Отпуска се без лекарско предписание и се приема през уста и води до понижаване на температурата на Вашето малко съкровище (включително и температура след имунизация). Облекчаване на лека до умерена болка, например при никнене на зъбки, зъбобол, възпаление на гърлото, болки в ушите, главоболие, навяхвания слаби болки. Следвайте инструкциите колко често и по колко да давате от продукта на вашето дете.
    8,50 (BGN)
    Нурофен суспензия с вкус на ягода  е предназначена за кърмачета и деца над 3 месеца.

    НУРОФЕН за деца с вкус на ягода*100 мл

    Нурофен суспензия с вкус на ягода е предназначена за кърмачета и деца над 3 месеца. Отпуска се без лекарско предписание и се приема през уста и води до понижаване на температурата на Вашето малко съкровище (включително и температура след имунизация). Облекчаване на лека до умерена болка, например при никнене на зъбки, зъбобол, възпаление на гърлото, болки в ушите, главоболие, навяхвания слаби болки. Следвайте инструкциите колко често и по колко да давате от продукта на вашето дете.
    8,50 (BGN)
    Нурофен меки капсули за дъвчене с вкус на портокал, приложим за деца от 7 до 12-годишна възраст, с тегло от 20 до 40 кг. Предназначен за облекчаване на лека до умерена болка като възпалено гърло, зъбобол, болка в ушите, главоболие, леки наранявания и навяхвания. Понижават високата температура и намаляват симптомите на простуда и грип.

    НУРОФЕН за юноши меки капсули за дъвчене портокал*12

    Нурофен меки капсули за дъвчене с вкус на портокал, приложим за деца от 7 до 12-годишна възраст, с тегло от 20 до 40 кг. Предназначен за облекчаване на лека до умерена болка като възпалено гърло, зъбобол, болка в ушите, главоболие, леки наранявания и навяхвания. Понижават високата температура и намаляват симптомите на простуда и грип.
    11,80 (BGN)
    НУРОФЕН е специално разработен продукт за юноши от 6 до 12 години. Суспензията се прилага за симптоматично лечение на лека до умерена болка. Облекчава състояния като висока температура, болка в зъбите, ушите, главата, гърлото, болки от разтягания и изкълчвания, при симптоми на настинка и грип. Без съдържание на захар, с приятен портокалов вкус.

    НУРОФЕН за юноши с вкус на портокал*100 мл

    НУРОФЕН е специално разработен продукт за юноши от 6 до 12 години. Суспензията се прилага за симптоматично лечение на лека до умерена болка. Облекчава състояния като висока температура, болка в зъбите, ушите, главата, гърлото, болки от разтягания и изкълчвания, при симптоми на настинка и грип. Без съдържание на захар, с приятен портокалов вкус.
    11,90 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 119,00 (BGN)
    2 119