Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    ХОМЕОЖЕН 9, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при болки в гърлото, ларингити, дисфония (пресипналост).

    ХОМЕОЖЕН 9 таблетки*60 BOIRON

    ХОМЕОЖЕН 9, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при болки в гърлото, ларингити, дисфония (пресипналост).
    7,75 (BGN)
    Хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при възрастни и деца над 1 година при дразнене и дискомфорт в очите от различен произход (пренапрежение, умора на очите, дим, прах, вятър, въздушно течение, неподходяща светлина, морска вода, хлорирана вода и др.).

    ХОМЕОПТИК КАПКИ ЗА ОЧИ*10 МОНОДОЗИ BOIRON

    Хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при възрастни и деца над 1 година при дразнене и дискомфорт в очите от различен произход (пренапрежение, умора на очите, дим, прах, вятър, въздушно течение, неподходяща светлина, морска вода, хлорирана вода и др.).
    11,10 (BGN)
    Снимка на ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ  ЕНЗИМИ 450 мг , 100 капсули

    ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 450 мг , 100 капсули

    Формулата Digestion with Enzymes на Nature’s Way съдържа смес от ензими и билки за подпомагане на храносмилането. Съдържа глухарче, което помага за лечение на чернодробни заболявания и притежава леко слабително действие, облекчава някои от симптомите при лошо храносмилане, включително запек, подуване на корема, придружено с болка и дискомфорт, прекомерно образуване на газове, киселини след хранене, и др. Храносмилателните ензими спомагат за разграждането и оптималното усвояване на храните.
    30,99 (BGN)
    Снимка на Хром пиколинат 200 микрограма *60 капсули

    Хром пиколинат 200 микрограма *60 капсули

    Хром пиколинатът на Nature's Way е есенциална част от молекулата на глюкозо-толерантния фактор. Този фактор е свързан с функционирането на ендокринната система. Глюкозо-толерантният фактор е кофактор на инсулина, а поддържането на нормални нива на инсулин е много важно за адекватните нива на кръвната захар. Глюкозо-толерантният фактор изисква хром като централен атом. Хромът е важен за синтеза на мастни киселини, лецитин, холестерол и липопротеини за черния дроб. Ако човек не приема хром с храната, може да се наблюдават завишени нива на мазнини в кръвта, тъй като черният дроб не успява сам да ги филтрира. Превъзходно качество , 200 микрограма потенциал, инсулинова функция, сертифицирана биологична активност.
    17,99 (BGN)
    Снимка на ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Хром пиколинатът на Natural Factors увеличава действието на инсулина, метаболизира глюкозата и помага за поддържане на балансирани нива на кръвната захар. Много голяма част от хората в Западния свят страдат от дефицит на хром, а приемът на добавки с лесно абсорбируем хром пиколинат осигурява адекватни нива на хром, поддържа баланса на кръвната захар и намалява поривите за храна. Дефицитът на хром може да доведе до повишени нива на кръвна захар и инсулин и увеличен риск от диабет. Неадекватният прием на хром е свързан с увеличени нива на лошия холестерол и триглицеридите и намалени нива на добрия холестерол, фактори, които увеличават риска от сърдечно-съдова болест. Предимства: подобрява контрола на кръвна захар помага на тялото да метаболизира въглехидратите и мазнините помага за предотвратяване на дефицита на хром помага за намаляване на поривите за въглехидрати може да намали нивата на холестерол и триглицериди
    9,99 (BGN)
    HuPaVir ® е иновативна формула в подкрепа на имунната система при пациенти с HPV (човешки папиломен вирус).  Хупавир е иновативна формула, разработена по антивирусен патент, включена в борбата с инфекции и лезии, причинени от човешки папиломен вирус (HPV), кондиломи, брадавици и контагиозен молускус.

    ХуПаВир 6 гр сашета*20

    HuPaVir ® е иновативна формула в подкрепа на имунната система при пациенти с HPV (човешки папиломен вирус). Хупавир е иновативна формула, разработена по антивирусен патент, включена в борбата с инфекции и лезии, причинени от човешки папиломен вирус (HPV), кондиломи, брадавици и контагиозен молускус.
    70,90 (BGN)
    Люспи от семена на бял живовляк.Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата.

    ХУСК ПСИЛИУМ ФИБРИ 100 гр

    Люспи от семена на бял живовляк.Хранителна добавка. Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата. Действа слабително при запек. Повлиява положително холестерола. Подобрява контрола върху кръвната захар.Подпомага регулирането на теглото.Подходящ за хора на кето режим.
    7,25 (BGN)
    Hustagil балсам против простуда е растително лекарствено средство с меко действие за облекчаване на симптомите на остро възпаление на бронхите, с кашлица и храчки, при простудни заболявания и грип.

    ХУСТАГИЛ балсам*30 мл

    Hustagil балсам против простуда е растително лекарствено средство с меко действие за облекчаване на симптомите на остро възпаление на бронхите, с кашлица и храчки, при простудни заболявания и грип. Съдържа комбинация от етерични масла, които допълват своето действие, улесняват дишането, втечняват секрета, действа отхрачващо. При втриване в гърдите и гърба, етеричните масла се освобождават постепенно чрез телесната топлина и могат да бъдат вдишвани. Не съдържа камфор и ментол и има щадяща кожата рН стойност.
    6,10 (BGN)
    Хюмекс грип 3 таблетки през деня,капсула през ноща.

    ХЮМЕКСГРИП таблетки ден*12 + капсули нощ*4

    Humexgrip е комбиниран лекарствен продукт за краткотрайно лечение на простудни състояния, свързани с главоболие, повишена температура, запушен нос и прозрачна секреция от носа. Хюмексгрип предлага иновативен подход при простуда и грип, съдържа 12 таблетки за през деня и 4 капсули за през нощта.
    9,90 (BGN)
    Спреят с натурална и морска вода от Хюмер подпомага свободното и спокойно дишане през носа. Отстранява сухотата, отпушва носа и има овлажняващо действие върху носната лигавица. Почиства и предотвратява появата на настинки, ринити и синузити.

    ХЮМЕР спрей за нос с термална и морска вода*50 мл

    Спреят с натурална и морска вода от Хюмер подпомага свободното и спокойно дишане през носа. Отстранява сухотата, отпушва носа и има овлажняващо действие върху носната лигавица. Почиства и предотвратява появата на настинки, ринити и синузити.
    11,05 (BGN)
    Церидол е предназначен за лечение на главоболие, зъбобол, менструални, ревматични и следоперативни болки. Церидол понижава температурата и облекчава простудна болка.

    ЦЕРИДОЛ 250 мг/150 мг/ 50 мг таблетки*20

    Ceridol 250mg/ 150mg/ 50mg е лекарствено средство без лекарско предписание с активни съставки парацетамол, пропифеназон и кофеин. Церидол е предназначен за лечение на главоболие, зъбобол, менструални, ревматични и следоперативни болки. Церидол понижава температурата и облекчава простудна болка.
    4,95 (BGN)
    Цефабронхин 50g/21g/100g перорални капки, разтвор е растителен лекарствен продукт, представляващ комбинация от 7 билки, с отхрачващо и бронхолитично действие. Традиционно се използва за улесняване втечняването на секрета в дихателните пътища и облекчаване дразненето в гърлото, причинени от простуда.

    ЦЕФАБРОНХИН перорални капки*50 мл

    Цефабронхин 50g/21g/100g перорални капки, разтвор е растителен лекарствен продукт, представляващ комбинация от 7 билки, с отхрачващо и бронхолитично действие. Традиционно се използва за улесняване втечняването на секрета в дихателните пътища и облекчаване дразненето в гърлото, причинени от простуда.
    15,10 (BGN)
    ЦИКА СКИН е хранителна добавка, съдържаща ефективна формула от хиалуронова киселина, витамини и минерали, която подпомага възстановителния процес на кожата и съдейства за поддържане на нормалното ѝ състояние и допринася за нормалното образуване на колаген.

    Цика Скин капсули*20

    ЦИКА СКИН е хранителна добавка, съдържаща ефективна формула от хиалуронова киселина, витамини и минерали, която подпомага възстановителния процес на кожата и съдейства за поддържане на нормалното ѝ състояние и допринася за нормалното образуване на колаген. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и ноктите, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.
    19,20 (BGN)
    Цика Хем сашета хранителна добавка с фибри, цитрусови флавоноиди (диосмин + хесперидин) и билкови екстракти за подпомагане на храносмилането, нормалния чревен транзит и заздравяването на тъканта.

    ЦИКА ХЕМ*15 Сашета

    Цика Хем сашета са ново комбинирано решение с фибри, цитрусови флавоноиди (диосмин + хесперидин) и билкови екстракти в помощ на храносмилането, нормалния чревен транзит и заздравяването на тъканта. Ефектът на Цика Хем се гарантира от допълващото се действие на 8 потентни активни съставки, които са изпитани от науката и се използват в клиничната грижа за чревното здраве и състоянието на кръвоносните съдове и кожата.
    27,80 (BGN)
    Cicatridina назална маз е медицинско изделие на базата на хиалуронова киселина, масло от сладък бадем, ботанически маслени екстракти и витамин Е. Тя има бързо овлажняващо и омекотяващо действие и допринася за поддържане на хидратацията на носната лигавица при сухота, дразнене и крусти, породени от  специфични условия на околната среда, фармакологично лечение,заболявалия като ринити/или синузит.

    ЦИКАТРИДИНА НАЗАЛНА МАЗ 15 гр

    Cicatridina назална маз е медицинско изделие на базата на хиалуронова киселина, масло от сладък бадем, ботанически маслени екстракти и витамин Е. Тя има бързо овлажняващо и омекотяващо действие и допринася за поддържане на хидратацията на носната лигавица при сухота, дразнене и крусти, породени от специфични условия на околната среда, фармакологично лечение,заболявалия като ринити/или синузит.
    22,95 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 1,00 (BGN) Макс: 238,00 (BGN)
    1 238