Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ОРОФАР таблетки за смучене*24

    Производител: STADA
    Орофар таблетки за смучене се използва за лечение на заболявания, предизвикани от бактерии, вируси и гъбички, които причиняват болки в гърлото и инфекции на устата и гърлото.Болки в гърлото при простуда, фарингити или ларингити (със или без затруднения при преглъщане), малки язви в устата (афти) и възпалени венци. Намалява болките в устата и възпалените в гърлото. Може да се използва като поддържащо лечение при ангини.
    Складова единица: 2182
    10,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ОРОФАР таблетки се бори с бактериите, вирусите и гъбичките, които причиняват инфекции в устата и гърлото. Намалява болките в устата и възпалението в гърлото. Използва за намаляване на симптомите, свързани с инфекции на устата и гърлото: болки в гърлото при простуда, фарингити или ларингити, стоматити, малки язви в устата (афти) или възпалени венци. Може да се използва като поддържащо лечение при ангини.

    Подходящ за:

    Възрастни и деца над 4 години
    Винаги прочитайте листовката преди употреба!

    Активни съставки:

    Бензоксониев хлорид (Benzoxonium chloride)1 mg
    Лидокаинов хидрохлорид (Lidocaine hydrochloride)1 mg

    СЪСТАВ: 1mg бензоксониев хлорид/1mg лидокаинов хидрохлорид (1mg Benzoxonium chloride/1mg Lidocaine hydrochloride); помощни вещества: сорбитол 1 g, захарин натрий, микрокристална целулоза, макрогол, нишесте, царевично, натриев хлорид, магнезиев стеарат, лимонена киселина монохидрат, портокалова есенция.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 12 години: 1 таблетка за смучене, на всеки 2 до 3 часа. Когато е необходимо, в случаите на остро възпаление на гърлото, може да ползвате 1 таблетка на всеки 1 до 2 часа. Не използвайте повече от 10 таблетки за 24 часа. Деца от 4 до 11 години: 1 таблетка на всеки 2 до 3 часа. Не използвайте повече от 6 таблетки за 24 часа. С вкус на портокал

    Предупреждения:

    He приемайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки.
    При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.
    Консултирайте се с вашия лекар, ако възпалението на гърлото е придружено с висока температура или продължава повече от 5 дни.
    Орофар таблетки за смученене трябва да се дъвче или гълта.
    Този лекарствен продукт съдържа лидокаинов хидрохлорид, не трябва да се взема по време или непосредствено преди хранене, за да се избегне неправилно поглъщане и попадане в дихателните пътища, поради анестетичното действие на лидокаина.

    Опаковка:
    24 таблетки за смучене



    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *