Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПАСТА ЗА ЗЪБИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Дентална грижа при възпаление на венците, бактериална плака и кариес. Предпазва от пародонтит. Действието започва веднага! Усеща се стягане на венците.

    ЛАКАЛУТ АКТИВ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    Дентална грижа при възпаление на венците, бактериална плака и кариес. Предпазва от пародонтит. Действието започва веднага! Усеща се стягане на венците.
    6,90 (BGN)
    Снимка на ЛАКАЛУТ АКТИВ ХЕРБАЛ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    ЛАКАЛУТ АКТИВ ХЕРБАЛ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    Дентална грижа с билкова формула при възпаление на венците, бактериална плака и кариес. Предпазва от пародонтит.
    6,10 (BGN)
    Лакалут anti caries e паста за зъби със специална Лакалут дуо-флуорид система, която се разпределя бързо в устната кухина и доставя флуорид там, където е необходим. Съдържа и цинк, който допринася за здрава устна флора и предпазва от образуване на плака. Наличният хидроксилапатит заглажда неравностите по зъбите и подпомага реминерализацията им. Добавеният хиалурон поддържа венците здрави.

    ЛАКАЛУТ АНТИ КАРИЕС ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    Дентална грижа за предпазване от кариес. Поддържа и реминерализира емайла на зъбите. Лакалут anti caries e паста за зъби със специална Лакалут дуо-флуорид система, която се разпределя бързо в устната кухина и доставя флуорид там, където е необходим. Съдържа и цинк, който допринася за здрава устна флора и предпазва от образуване на плака. Наличният хидроксилапатит заглажда неравностите по зъбите и подпомага реминерализацията им. Добавеният хиалурон поддържа венците здрави.
    6,60 (BGN)
    Снимка на ЛАКАЛУТ МУЛТИ-ЕФЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    ЛАКАЛУТ МУЛТИ-ЕФЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    Специална паста за зъби с иновативна формула за грижа 5 в 1.Идеална защита на устната кухина, благодарение на специална комбинация от активни съставки.
    6,60 (BGN)
    Лакалут УАЙТ и РИПЕЪР паста за зъби е продукт от новата генерация средства за реминерализация на зъбите на Лакалут. Съдържащият се течен емайл в рецептурата му има способността да запълва микродефектите като сес вързва с естестевия емайл на зъба. Така продуктът осигурява максимална защита на зъбите и същевременно запазва естествената им белота.

    ЛАКАЛУТ УАЙТ И РИПЕЪР ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

    Лакалут УАЙТ и РИПЕЪР паста за зъби е продукт от новата генерация средства за реминерализация на зъбите на Лакалут. Съдържащият се течен емайл в рецептурата му има способността да запълва микродефектите,като се свързва с естестевия емайл на зъба. Така продуктът осигурява максимална защита на зъбите и същевременно запазва естествената им белота.
    7,90 (BGN)
    Снимка на ПАСТА ЗА ЗЪБИ НЕНЕДЕНТ ЗА ДЕЦА БЕЗ ФЛУОР*50мл

    ПАСТА ЗА ЗЪБИ НЕНЕДЕНТ ЗА ДЕЦА БЕЗ ФЛУОР*50мл

    Детска паста за зъби без флуорид, оценена като добра от деца и институти за тестване.
    3,15 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Advanced clean75 мл

    СЕНСОДИН Advanced clean75 мл

    Пастата за зъби Sensodyne Advanced clean е комбинация от паста и гел, която осигурява свеж дъх. При употреба два пъти дневно, изгражда ефективна защита около нерва, дълбоко вътре в зъба, и спомага за продължително спиране на болката.
    9,60 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Complete Protection  75 мл

    СЕНСОДИН Complete Protection 75 мл

    Sensodyne Complete Protection изгражда защитен слой върху чувствителните зони на вашите зъби за дълготрайна защита от чувствителност. Формулата Stannous на пастата е разработена, за да осигури на чувствителните зъби всичко, от което се нуждаят, с двукратно миене на ден.
    13,50 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Extra Whitening 75 мл

    СЕНСОДИН Extra Whitening 75 мл

    НОВАТА Sensodyne Extra Whitening с усъвършенствано избелващо действие. Новата формула, с подобрена избелваща технология, осигурява усъвършенствано премахване на петната без да бъде по-абразивна. Това означава, че когато се използва два пъти дневно, Sensodyne Extra Whitening осигурява дълготрайна защита срещу чувствителност и по-бели зъби, което прави пастата идеална за избелване на чувствителни зъби.
    9,50 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Flouride 75 мл

    СЕНСОДИН Flouride 75 мл

    Пастата за зъби Sensodyne Fluoride прониква дълбоко във вътрешността на зъба, за да спомогне за облекчаване на болезнената чувствителност и продължително спиране на болката, като в същото време предотвратява натрупването на зъбен камък. Освен това, Sensodyne Flouride оставя усещане за свежест и чистота в устата.
    8,20 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Rapid Relief 75 мл

    СЕНСОДИН Rapid Relief 75 мл

    Sensodyne Rapid Relief клинично доказано облекчава болката при чувствителни зъби само за 60 секунди.За бързо облекчение и дълготрайна защита при чувствителни зъби, опитайте Sensodyne Rapid Relief.
    13,50 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Repair & Protect  75 мл

    СЕНСОДИН Repair & Protect 75 мл

    При двукратно четкане дневно, пастата за зъби Sensodyne Repair and Protect може да възстанови чувствителните зъби, като осигури дълготрайна защита от чувствителност. Нейната активна съставка NovaMin изгражда репаративен слой върху чувствителните зони на зъбите и ги предпазва от болка. С двукратно четкане на ден с паста за зъби SensodyneRepair and Protect осигурявате ефективно и трайно облекчение от внезапната, остра болка при чувствителност и ежедневна защита от кариес.
    14,85 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Repair & Protect Whitening  75 мл

    СЕНСОДИН Repair & Protect Whitening 75 мл

    Уязвимите зони на оголения дентин са причина за чувствителност на зъбите. С пастата за зъби Sensodyne Repair and Protect Whitening можете да възстановите тези зони. Паста за зъби Sensodyne Repair and Protect Whitening открива чувствителните зони и образува подобен на зъба слой над тях. Използвайте я два пъти на ден за продължително възстановяване, укрепване и защита на зъбите от чувствителност. В същото време, пастата за зъби Sensodyne Repair and Protect Whitening спомага за запазване на естествената белота на вашите зъби.
    13,60 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Sensitivity & Gum75 мл

    СЕНСОДИН Sensitivity & Gum75 мл

    Пастата за зъби Sensodyne Sensitivity & Gum клинично доказано помага за облекчаване на чувствителността на зъбите и подобрява здравето на венците. Създадена е по формула с двойно действие, която работи по два начина. Изгражда защитен слой върху чувствителните зони и така ефективно облекчава чувствителността на зъбите, и достига до бактериалната плака и я премахва, като помага за подобряване на здравето на венците. За двойно действие при чувствителност на зъбите и проблеми с венците, опитайте паста за зъби Sensodyne Sensitivity & Gum.
    11,50 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН Whitening 75 мл

    СЕНСОДИН Whitening 75 мл

    Sensodyne Whitening е номер 1 паста за чувствителни зъби по продажби в САЩ. Помага за премахване на петната по зъбите за по-бяла и по-ярка усмивка, като същевременно облекчава болката, породена от чувствителност на зъбите*.
    9,60 (BGN)