Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ПЕРИКОЛ прах*220 гр

    Производител: A-Z MEDICA
    Perycol прах подпомага функциите на червата при запек , спомага за меко и леко изхождане. Подпомага храносмилането , отделянето на храносмилателни сокове. Успокоява стомашно - чревни проблеми , като леки спазми , газове , оригване. Пробиотикът Bacillus Coagulans допринасят за нормалното функциониране на храносмилателната и имунната системи и за поддържане на нормалния баланс на чревната микрофлора.
    Складова единица: 49106
    19,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки :

    Фибри от бял живовляк , които набъбват в храносмилателната система. Увеличавайки обема си , те стимулират стените на червата за работа за преминаване на съдържимото.Подпомагат функциите на червата , особено при запек , спомага за меко и леко изхождане .

    Пребиотици - Инулин от цикория - подпомагат здравето на червата и контрола на теглото.Подпомагат храносмилането и отделянето на храносмилателни сокове. Подкрепят здравето на черния дроб и отделянето  на водата от бъбреците. Подпомагат и здравето на сърцето и кръвоносната система и спомагат за поддържане на нормални нива на кръвна захар.

    Пребиотици - Полезни бактерии Bacillus Coagulans - допринасят за нормалното функциониране на храносмилателната и имунна система и за поддържане на нормалнния баланс на чревната миклофлора.Спомагат за поддържане на оптималното pH в червата , нормалната киселинност на стомашния сок и образуването на важни витамини от група B и по- специално на B12.

    Екстракт от цвят на лайка - подпомага храносмилатлните процеси и подкрепя здравето на храносмилатлната система. Действа успокояващо при леки спазми , газове , оригване. Подкрепя метаболизма на мазнините , функциите на дихателната и имунната система.

    Начин на употреба : Приема се 2 пъти на ден по 1 пълна чаена лъжичка /5 г/, разтворена в 100 мл течност , преди хранене. Допълнително да се изпие още една порция течност.

    Опаковка : 220 гр.

    Производител : A - Z MEDICA

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *