Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    РЕВАЛИД ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл

    Производител: Ewopharma International
    Шампоанът "Revalid" е обогатен с иновативния компонент "Redensyl", който оказва стимулиращо действие на стволовите клетки на космените фоликули. Съдържа две патентовани молекули, получени от натурални суровини – лиственица и листа от зелен чай. Аминокиселините оказват хидратиращ и стимулиращ ефект върху скалпа, намалявайки степента на възпаление. По този начин се осигурява оптимална грижа за косата. Нещо повече – скалпът е подготвен за действието на Revalid Regrowth Serum. Формулата е обогатена с екстракт от пелин, виреещ свободно в швейцарските Алпи, и пантенол, осигуряващ деликатно почистване, овлажняване на скалпа и подсилване структурата на косъма.
    Складова единица: 48536
    31,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Redensyl® представлява патентована активна съставка - синергична смес от патентовани молекули, разработена да поддържа както ORSc, така и дермалните папиларни клетки в началото на растежната фаза на косата. Научно доказано е, че Redensyl® стимулира растежа на косата, като същевременно намалява косопада.

    ЕКСТРАКТ ОТ ПЕЛИН ОТ ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ:
    Artemisia е растение, познато с естествените си антиоксидантни качества. Традиционно използвано е от алпийските фермери като домашно средство срещу треска, кашлица и дори пневмония. Във формулата служи за възстановяване на равновесието на скалпа и защита на кожата.

    AJIDEW:
    Ajidew функционира като естествено овлажняващо средство, като спомага за по-лесно фризиране на косата и намалява наелектризирането й.

    ПАНТЕНОЛ:
    Установено е, че пантенолът стимулира деленето на клетките на дермални фибробласти и засилва обменните процеси. Освен това спомага за съхраняване на влага в косъма. Тази съставка може да спомогне за намаляване на разделените краища и възстановяне на уврежданията, както и за постогане на по-голяма плътност и здравина на косата.

    ТОКОФЕРИЛ НИКОТИНАТ (ВИТАМИН Е):
    Токофериловият никотинат или витамин Е - естествен антиоксидант, познат с овлажняващите си качества.

    Състав:
    Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Pea, Disodium Cocoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Panthenol, Parfum, Sodium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycerin, Sodium Benzoate, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Ethyl-hexylglycerin, Tocopheryl Nicotinate, Polyquaternium-22, Artemisia Umbelliformis Extract, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Glycine, Larix Europaea Wood Extract, Sodium Metabisulfite, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Zinc Chloride.

    Начин на употреба:
    Малко количество от продукта се поставя върху дланта, разпенва се. Леко се нанася върху влажна коса и се масажира скалпът с върховете на пръстите. Оставя се да попие за около 60 секунди, след което се изплаква обилно. Ако е необходимо, се нанася повторно. Терапията против косопад може да се допълни с Revalid® Regrowth Serum.

    Опаковка:
    200 мл

    Произведено в:
    Швейцария за Ewopharma AG, Полша

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *