Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    РегулатПро Био Биоактивен ензимен концентрат*350 мл

    Производител: DR.NIEDERMAIER PHARM
    Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло. Регулатпро Био помага за по-бързото възстановяване и по-лесното протичане на остри, възпалителни и хронични заболявания. Може да се приема и превантивно като профилактично средство. Има изцяло натурален състав и благоприятно въздействие върху организма. Подходящ е за бебета, деца, бременни жени и възрастни без ограничение във възрастта.
    Складова единица: 42697
    98,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Хранителна добавка с натурален витамин С в подкрепа на био регулационните процеси.

    Начин на употреба

    Започнете и завършете деня си с 10 ml РегулатПро Био (½ мерителна чашка). Приемете неразреден и задръжте известно време в устата преди поглъщане. В случай, че имате чувствителен стомах, разредете в чаша вода.

    Разклатете преди употреба. Съдържанието трябва да се консумира в рамките на един месец от отварянето. Съхранявайте на място защитено от директна слънчева светлина и топлина.

    Възможно е да има различия във вкуса, цвета, миризмата и бистротата на продукта, поради използването на свежи суровини.

    Натурален продукт без оцветители и консерванти, алкохол, захар, глутен и мляко. Подходящ за вегани.

    Нормално вкусът е кисел, като на ферментирал продукт поради специфичния метод на извличане на активните съставки чрез каскадна ферментация.

    Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

    Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

    Състав: вода, лимони*, фурми*, смокини*, орехи*, соя*, кокосови орехи*, лук*, глицерин (растителен), целина*, соеви кълнове*, екстракт от ацерола* (17,5% вит. C) 0,7%, артишок*, грах*, просо*, подправки*, куркума*, шафран*.

    *с произход от сертифицирано органично земеделие

    Състав и хранителна стойност

    за

    100 ml

    %

    **

    Дневна доза

    = 2 x 10 ml

    %

    **

    Енергийна стойност        kJ/kcal

    92,4/21,4

    -

    18,5/4,3

    -

    Протеини

    0,3 g

    -

    0,06 g

    -

    Въглехидрати

    5,1 g

    -

    1,02 g

    -

    от които захари

    0,3 g

    -

    0,06 g

    -

    Мазнини

    < 0,1 g

    -

    < 0,1 g

    -

    от които наситени мастни киселини

    < 0,1 g

    -

    < 0,1 g

    -

    Фибри

    < 0,1 g

    -

    < 0,1 g

    -

    Натрий

    0,01 g

    -

    0,002 g

    -

    Витамин C

    61,25 mg

    76,5

    12,25 mg

    15,3

    ** % от препоръчителната дневна доза (ПДД) според препоръките на ЕС

    РегулатПро® Био Течен, органичен концентрат, добит чрез каскадна ферментация от свежи плодове, ядки и зеленчуци + натурален витамин С.

    Биоенергетика и здраве ДНЕС

    Здравето зависи от динамичното равновесие между процесите на синтез и разграждане. Стресът, заседналият начин на живот, токсините от околната среда и нездравословното хранене създават дисбаланс в крехкото равновесие на човешкия организъм. Това води до ниски енергийни нива в клетките и разстройва регулацията на клетъчния метаболизъм.

    За да съхраним или възвърнем здравето си, от огромна важност е да поддържаме био регулационните процеси на нормалното им високоенергийно ниво, чрез оптимизиране на клетъчната енергия.

    Какво представлява ензимната система в човешкото тяло?

    Човешкото тяло е изградено от около 100 трилиона клетки.

    В него се извършват около 200 милиона процеси дневно.

    Всеки един процес се контролира и регулира от ензими, произвеждани от клетките, специално за дадения процес.

    „Животът“ всъщност представлява ензимно регулирано взаимодействие между всички процеси, осъществявани в човешкото тяло.

    Следователно, заболяването е прекъсване хармоничното действие между ензимите.

    Ензимите в организма ни действат синергично и ако един се активира, отключва се цяла каскада от ензими, готови за действие.

    Статистиката показва, че продължителността на живота и неговото качество са в пряка зависимост от ефективното действие на ензимите

    Според мащабни международни изследвания, над 80% от световната популация страда от недостиг на жизненоважни нутриенти и ниски ензимни нива. Първите симптоми са умора, изтощение, лоша концентрация, предразположеност към инфекции, кожни проблеми, обща вялост и храносмилателни проблеми.

    Ензимите в тялото регулират здравето

    Здравето зависи от нормалната физиологична активност на ензимите, тъй като всички жизнени процеси са регулирани от тях: свързване и елиминиране на всички токсини и свободни радикали; намаляване на холестерола; поддържане вискозитета на кръвта с цел предотвратяване  образуването на тромби; възстановяване на нервната проводимост; зарастване на рани и спиране на болката; алкално- киселинно равновесие; балансиране функцията на стомашно-чревния тракт.

    Ензимните био-концентрати подкрепят функцията на нормалната чревна флора (добрите бактерии) като по този начин се подсигурява нормалното храносмилане в гастро-интестиналния тракт. Това автоматично повлиява всички оздравителни процеси. Те помагат за освобождаването на клетките и съединителната тъкан от тежки метали и други екзогенни токсини (приемани от околната среда).

    Ензимните био-концентрати могат напълно да неутрализират киселинната среда в организма в рамките на три месеца и да енергизират всяка клетка, като така постепенно възстановяват нейното нормално енергийно ниво.

    Ензимните био-концентрати активират симбионтите. По този начин се прекъсва натрупването на токсини и стартира изчистването на кръвта. Това от своя страна предотвратява по-нататъшното отравяне на клетките.

    Нутриенти за био регулация

    Протективни и есенциални субстанции + витамин С

    РегулатПро Био е уникален течен фермент, който съдържа незаменими аминокиселини, ди-, три- и олигопептиди, полифеноли и флавоноиди от органично култивирани плодове ядки и зеленчуци.

    РегулатПро Био съдържа натурален витамин С, който допринася за нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната функция на имунната система.

    РегулатПро Био с витамин С допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

    Каскадна ферментацияТМ

    Каскадна ферментация - процес на отключване и обогатяване по законите на майката природа. По този начин ценната "същност" на растението се извлича, прехвърляйки на РегулатПро Био своите уникални свойства.

    Процесът каскадна ферментация е защитен с европейски патент: EP 1153549.

    Патентованата каскадна ферментацияТМ е динамичен многостепенен ферментационен процес. Внимателно подбрани свежи плодове, ядки и зеленчуци от биоземеделие, се разграждат по натурален начин от млечно кисели бактерии в последователни ферментационни фази в продължение на няколко седмици. Ензими и други протеини са фрагментирани до удобни за усвояване размери. Ценни вторични растителни продукти се освобождават в дясно въртящата млечна киселина, получена в процеса на каскадна ферментацияТМ. Здравословни съставки се генерират от млечнокисели бактерии.

    По този начин тялото лесно и бързо приема ценните, защитни и засилващи виталността субстанции.

    Произведено в Германия

    Dr. Niedermaier Pharma GmbH

    Food Supplements

    85662 Hohenbrunn, Германия

    Дистрибутор:Ведра Интернешънъл АД, София 1407, ул. Червена стена 58

    5.0 1
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    Теодора | 29.10.2022 г. 17:49
    Невероятен продукт
    Купих за майка ми , още на втория ден,видях разликата.Стана жизнена,подобри си подвижността,депресията и намаля.Препоръчвам,а сега е и на добра цена, започвам и аз!
    Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
    *
    *
    *