Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Рефригеранс Магнезиум гел*75 мл

    Производител: DANHSON
    Рефригеранс® Магнезиум гел ефективно повлиява крампите и мускулното напрежение, облекчава симптомите на изтръпване и мравучкане. Копринената структура на гела води до бързо проникване и осезаем ефект.
    Складова единица: 52199
    6,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ:

    Магнезият (Mg) е важен за функцията на мускулатурата, особено при състояния, свързани с повишено мускулно натоварване. Адекватното присъствие на Mg в тъканите отпуска мускулатурата и намалява болезнените схващания, изтръпванията и мравучканията на крайниците.

    Екстрактът от черен оман /зарасличе, окопник/ е традиционно средство, подпомагащо възстановяването, прилагано от древността. В народната медицина се употребява след счупвания на кости, изкълчване, навяхване, разтягане на сухожилия, при артрит, ревматизъм, при болки в кръста и крайниците, както и след физическа преумора. Богат е на алантоин, веществото, отделяно от охлювите за регенерация на черупката им. Алантоинът подпомага регенерацията на клетките и заздравяването на кости, хрущяли и мускули. Екстрактът съдържа слузни вещества, които повлияват възпалените тъкани.

    СЪСТАВ: в 100 g гел се съдържат: Магнезиев глюконат – 10 g,Екстракт от Черен Оман – 0,5 g

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанесете локално върху болезнената мускулатура и втрийте с масажни движения.

    ОПАКОВКА: 75 мл

    ПРОИЗВОДИТЕЛ:ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    МАГНЕХАРТ  Актив е хранителна минерална добавка с  магнезий и калий. Калият и магнезият са важни вътреклетъчни минерални вещества, които допринасят за нормалното функциониране на клетките, като допринасят за намаляването физическата и психическа умора, за здрави мускули и нормално функциониране на стомашно-чревната система.

    МагнеХарт Актив сашета*20 Абофарма

    МАГНЕХАРТ Актив е хранителна минерална добавка с магнезий и калий. Калият и магнезият са важни вътреклетъчни минерални вещества, които допринасят за нормалното функциониране на клетките, като допринасят за намаляването физическата и психическа умора, за здрави мускули и нормално функциониране на стомашно-чревната система.
    21,50 (BGN)
    Снимка на Магнезий Цитрат с висока абсорбция  150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий Цитрат с висока абсорбция 150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий цитрат е естествен продукт, източник на магнезий с максимална степен на усвояване на канадската компания Webber Naturals. Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
    61,60 (BGN)