Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА СИРОП 120 мл

    Производител: Phyto Wave
    Самбукус Нигра + Ехинацея, Прополис и Коластра - за деца а е отлична формула, която укрепва имунната система на детето и го прави по-устойчив на вируси, бактерии и настинки. Доказано ефективен е при простудни заболявания, кашлица, пневмонии, бронхит, също така е в помощ на децата като превантивно средство срещу тях.
    Складова единица: 39657
    14,55 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Плодовете на черен бъз са богати на флавоноиди, особено на антициани. В различни проучвания, посветени на антицианите, е доказана антиоксидантната активност на черния бъз: 3,5 пъти по-висока от тази на витамин Е. Черният бъз е с широк профилактичен/ терапевтичен ефект поради богатството на състава си.

    Ехинацеята е ценно лечебно растение, което подсилва и укрепва имунната система. Природен антибиотик и имуномодулатор. Притежава противогъбично и антибиотично действие и помага за предпазване и облекчаване на симптомите при настинка и грип. Ехинацеята ограничава продължителността и тежестта при зачервено гърло, инфекции на ушите и очите. Също така, ехинацеята подпомага за намаляването на симптомите на някои алергии и подсилва оздравяването на кожни рани и възпалителни състояния като херпеси, порязвания, драскотини, циреи, екземи и абцеси.

    Прополис (пчелен клей) е богат на флавоноиди, феноли, аминокиселини и витамини. Има силно изразено противомикробно действие, антивирусно, противовъзпалително и антиинфекциозно действие-повишава устойчивостта на организма към вирусни и бактериални инфекции. Научно установено е, че екстрактът от прополис спира развитието и на грипния вирус.

    Коластрата съдържа перфектно балансирана концентрация от над 37 имунни и 8 растежни фактори, които поддържат и възстановяват здравословния баланс в почти всички системи в организма на човека. Съставките й не се срещат никъде другаде в природата и това я прави толкова уникална. Изключително мощен имуностимулатор - повишава съпротивителните сили на организма спрямо вируси и бактериални инфекции. Действа противогъбично, антибактериално и противовирусно.

    Съдържание в 2 ч.л.( 10ml): дн.доза: Черен бъз (Sambucus nigra) 100 mg 300 mg стандартизиран екстракт (плод) от висококачествени култивирани плодове Патентована смес : 245 mg 735 mg Ехинацея ангустифолия (билка) Ехинацея пурпуреа (екстракт от корен) Пчелен прополис и Коластра Калории 20 60 Въглехидрати 7 g 21 g Захари 5 g 15 g

    Не съдържа алкохол и глутен.

    Други съставки: Фруктоза, пречистена вода, растителен глицерин, натурален аромат, лимонова киселина.

    Приложение: Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма.

    Забележка: Разклатете добре преди употреба! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

    Дозировка и приложение: За ежедневна употреба: деца от 1-6 год.- 1 ч.л.(5ml) дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно.

    За интензивна употреба: деца от 1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml), два пъти дневно; деца от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15 ml), два пъти дневно. Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

    Годност и партида: Виж опаковката.

    Производител: Fact Products, Inc, USA Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48 Тел.: 02/ 953 05 83, 032/ 64 16 16 www.revita.bg; www.factproducts.com Нето тегло: 120 m

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *