Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СИНКВАНОН КИДС Пробиотик за деца сашета*7

    Производител: Neopharm
    СИНКВАНОН КИДС е пробиотик, специално създаден да поддържа нормалната чревна микрофлора по време и след антибиотично лечение при деца от 0 до 5 години. Представлява бленда от 13 специално селектирани пробиотични щама в доза от 15 млрд CFU*. Съдържание на една дневна доза – 1 саше (15 милиарда живи микроорганизми).
    Складова единица: 45695
    18,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    SINQUANON KIDS е специално създаден пробиотик, който поддържа нормална чревна микрофлора по време на и след антибиотична терапия при деца от 0 до 5 години. Представлява бленд от 7 пробиотични щама, специално селектирани в огромна доза от 15 млрд CFU*.

    СЪСТАВ: в 1 саше: Lactobacillus Spp. (Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, Lactobacillus plantarum Lp-G18, Lactobacillus reuteri LR-G100, Lactobacillus acidophilus LA-G80 ) 4 милиарда CFU; Bifidobacterium Spp. (Bifidobacterium lactis BL-G101, Bifidobacterium longum ssp infantis BI-G201, Bifidobacterium breve BB-G95) 6 милиарда CFU; Saccharomyces boulardii 5 милиарда CFU; Патентована пребиотична бленда FOS, XOS и MOS 300mg.

    SINQUANON® KIDS е хранителна добавка.

    SINQUANON® KIDS - специално селектирани 7 пробиотични щама - лактобацили, бифидобактерии и сахаромици, чиято естествена издръжливост към антибиотици е висока. Мега дозата от 15 милиарда живи клетки поддържа нормалната чревна микрофлора по време на и след антибиотична терапия. В стомашно-чревният тракт на човека млечнокиселите бактерии - лактобацили и бифидобактерии - са най-многобройните естествени обитатели. Те произвеждат вещества и метаболити, които са важни както за организма, така и за съществуването на чревната микрофлора. Антибиотиците силно намаляват броят на полезните бактерии.

    SINQUANON® KIDS съдържа:

    10 милиарда живи лактобацили и бифидобактерии, които много бързо повишават концентрацията на полезните микроорганизми в стомашно-чревния тракт.
    Пробиотичната дрожда Saccharomyces boulardii - не се влияе от приема на антибиотици. Ензимите, които произвежда, разграждат токсините в червата и по този начин поддържа нормалната чревна микрофлора. Разнообразните щамове в пробиотичния бленд благоприятстват взаимното усилване на полезните ефекти. Бързо се делят, като приблизително на всеки 20 минути удвояват масата си и така успяват да поддържат чревната микрофлора по-близо до физиологичните й нива по време на антибиотично лечение. Щамовете в SINQUANON® KIDS са специално селектирани с повишена естествена устойчивост срещу антибиотиците, които най-често се използват. Това гарантира тяхното оцеляване и ефективност.
    Пребиотичната бленда, която се съдържа в SINQUANON® KIDS е специално създадена за нуждите на тези 7 пробиотични щама. В нея са включени три вида олигозахариди, които не се разграждат от човешкия организъм и са храна за пробиотичните щамове, а също така и за нормално живеещите в стомашно-чревния тракт полезни бактерии. Пребиотиците помагат за по-бързото делене на щамовете в SINQUANON® KIDS.

    Важно!

    Не приемайте SINQUANON® KIDS, ако сте алергични към някоя от съставките му.

    Странични ефекти:

    Засега няма известни странични ефекти и противопоказания за приема на SINQUANON® KIDS. Хранителната добавка има добра поносимост, което позволява безопасно да се употребява по-продължително време.

    Начин на употреба:

    От първия ден на приема на антибиотик, приемайте по 1 саше дневно.
    След като приключи антибиотичното лечение, изключително важно е да продължите да пиете SINQUANON® KIDS поне още 14 дни в същата доза, за да може ефектът да бъде траен и сигурен. В малко вода или безалкохолна напитка, разтворете съдържанието на сашето, разбъркайте и изпийте. Може, също така, да го смесите с храна или с кърма. Интервалът между приема на антибиотик и SINQUANON® KIDS не трябва да бъде по-малък от 2 часа. Не бива да разтваряте SINQUANON® KIDS в горещи напитки или да го смесвате с алкохол, тъй като ще унищожите живите бактерии.

    Съхранявайте SINQUANON® KIDS на сухо място при температура до 25°С в оригинална опаковка без директен достъп на слънчева светлина и далеч от деца. Не използвайте, ако срокът на годност е изтекъл или опаковката е нарушена.

    Опаковка: 7 сашета.

    Производител: Неофарм България ЕООД, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *