Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СПРЕЙ ЗА БЛЯСЪК ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 200 мл

  Производител: RENE FURTERER
  Този спрей за блясък с растителен екстракт от жожоба - СИЯЕН ВОАЛ - мигновено озарява и добавя финален щрих към всяка прическа, като разкрасява косата, чрез своята нежна формула, осигурявайки й огледален блясък и защита, без утежняване.
  33,13 (BGN)
  i h

  Активни съставки :

  • Масло от Жожоба (Филмира, хидратира и защитава стеблото на косъма)

  • Витамин В5, Ниацин (хидратира и подхранва косъма, заздравява защитната бариера)

  Начин на употреба : Разклатете добре преди употреба и дръжте флакона с отвора надолу. Нанесете на влажна коса. Разпределете по дължината с помощта на гребен. За допълнително повдигане на косата, нанесете в корените. Оформете прическата. Подходящ за фина коса без обем.

  Внимание: Опасно! Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50 °C/122°F. Да не се пробива и изгаря, дори след
  употреба. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък, и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Да се съхранява извън обсега на деца. Избягвайте контакт с очите. Да не се пръска срещу очите. Да не се вдишва. Използвайте в добре проветриви помещения.

  Опаковка : 200 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *