Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СТОМАХ И ХРАНОСМИЛАНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефицитна анемия, както и за жените в детеродна възраст.
    33,10 (BGN)
    Хранителна добавка с мастиха от Хиос.Мастиката от Хиос е смолиста секреция от мастиховото дърво, вечнозелен храст, който вирее изключително в южната част на остров Хиос, Гърция. Това е естествена ароматна смола, която е известна от древността с полезните си свойства за стомашно-чревния тракт, както и с антиоксидантното си действие.

    ХИОС МАСТИК ЕКСТРА сашета*14

    Хранителна добавка с мастиха от Хиос.Мастиката от Хиос е смолиста секреция от мастиховото дърво, вечнозелен храст, който вирее изключително в южната част на остров Хиос, Гърция. Това е естествена ароматна смола, която е известна от древността с полезните си свойства за стомашно-чревния тракт, както и с антиоксидантното си действие. Освен това количеството калций, съдържащо се във всяко саше, допринася за нормалното функциониране на храносмилателните ензими.
    28,59 (BGN) 22,87 (BGN)
    Хлорофреш, Хлорофилови капки Nature's Way е естествен продукт, който по естествен начин редуцира миризмата при колостомия или илеостомия, както и за намаляване на фекалната миризма при нередовна дефекация.

    ХЛОРОФРЕШ Хлорофил капки с ментов вкус 59 мл*415 дози

    Хлорофреш, Хлорофилови капки Nature's Way е естествен продукт, който по естествен начин редуцира миризмата при колостомия или илеостомия, както и за намаляване на фекалната миризма при нередовна дефекация.
    42,20 (BGN)
    Снимка на Хлорофреш, хлорофил концентрат софтгел капсули*90

    Хлорофреш, хлорофил концентрат софтгел капсули*90

    Ако страдате от заболяване на храносмилателния тракт или ви е правена медицинска интервенция за създаване на изкуствен отвор в стомашно-чревния тракт, тогава приемът на Хлорофреш е от съществено значение. Той служи като вътрешен дезодорант, който използва хлорофил комплекс извлечен от висококачествени листа на алфа-алфа. Ако човек страда от нередовна дефекация или е преживял колостомия или илеостомия, тази добавка може да помогне за намаляване на неприятните миризми от стомашно-чревния тракт. Този висококачествен екстракт от хлорофил може да бъде полезен за контролиране на цялостната миризма в тялото. Хлорофреш се предлага под формата на течност или софтгел капсули и предоставя формула за контролиране на миризмите, която е сигурна и мощна.
    37,60 (BGN)
    Висококачествен екстракт от хлорофил може да бъде полезен за контролиране на цялостната миризма в тялото.

    Хлорофреш® Течен Хлорофил с натурален вкус*473 мл

    Ако страдате от заболяване на храносмилателния тракт или ви е правена медицинска интервенция за създаване на изкуствен отвор в стомашно-чревния тракт, тогава приемът на Хлорофреш е от съществено значение. Той служи като вътрешен дезодорант, който използва хлорофил комплекс извлечен от висококачествени листа на алфа-алфа. Ако човек страда от нередовна дефекация или е преживял колостомия или илеостомия, тази добавка може да помогне за намаляване на неприятните миризми от стомашно-чревния тракт. Този висококачествен екстракт от хлорофил може да бъде полезен за контролиране на цялостната миризма в тялото.
    36,50 (BGN)
    Снимка на ХОЛИСТА МЛЕЧЕН БОДИЛ / БЯЛ ТРЪН капсули 150 мг * 240 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХОЛИСТА МЛЕЧЕН БОДИЛ / БЯЛ ТРЪН капсули 150 мг * 240 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Бял трън има силно антиоксидантно въздействие върху черния дроб. В състава на бял трън присъства силимарин - основен биологичен компонент на растението, на който се дължи мощното му действие.
    50,50 (BGN)
    Снимка на ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ  ЕНЗИМИ 450 мг , 100 капсули

    ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ 450 мг , 100 капсули

    Формулата Digestion with Enzymes на Nature’s Way съдържа смес от ензими и билки за подпомагане на храносмилането. Съдържа глухарче, което помага за лечение на чернодробни заболявания и притежава леко слабително действие, облекчава някои от симптомите при лошо храносмилане, включително запек, подуване на корема, придружено с болка и дискомфорт, прекомерно образуване на газове, киселини след хранене, и др. Храносмилателните ензими спомагат за разграждането и оптималното усвояване на храните.
    30,99 (BGN)
    Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините  в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.

    ХРОМ 200 мкг таблетки*100 Джеймисън

    Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.
    17,40 (BGN)
    Люспи от семена на бял живовляк.Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата.

    ХУСК ПСИЛИУМ ФИБРИ 100 гр

    Люспи от семена на бял живовляк.Хранителна добавка. Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата. Действа слабително при запек. Повлиява положително холестерола. Подобрява контрола върху кръвната захар.Подпомага регулирането на теглото.Подходящ за хора на кето режим.
    7,25 (BGN)
    Цика Хем сашета хранителна добавка с фибри, цитрусови флавоноиди (диосмин + хесперидин) и билкови екстракти за подпомагане на храносмилането, нормалния чревен транзит и заздравяването на тъканта.

    ЦИКА ХЕМ*15 Сашета

    Цика Хем сашета са ново комбинирано решение с фибри, цитрусови флавоноиди (диосмин + хесперидин) и билкови екстракти в помощ на храносмилането, нормалния чревен транзит и заздравяването на тъканта. Ефектът на Цика Хем се гарантира от допълващото се действие на 8 потентни активни съставки, които са изпитани от науката и се използват в клиничната грижа за чревното здраве и състоянието на кръвоносните съдове и кожата.
    27,80 (BGN)
    Снимка на Цинарикс при газове и подуване  60 таблетки

    Цинарикс при газове и подуване 60 таблетки

    Цинарикс е лекарствен продукт на растителна основа, който се използва при газове в червата и подуване на корема и при нарушено храносмилане. Също така Цинарикс може да се прилага и като поддържащо лечение при жлъчно-чернодробна дисфункция, повишава жлъчната секреция.
    15,40 (BGN)
    Снимка на Цинарикс Форте при храносмилателни проблеми  30 таблетки

    Цинарикс Форте при храносмилателни проблеми 30 таблетки

    Цинарикс Форте е растителен лекарствен продукт , който съдържа екстракт от листа на Артишок. Облекчава симптоми на стомашен дискомфорт, като болка и тежест в стомаха, метеоризъм и оригване, гадене. Предпазва черния дроб и стимулира жлъчната секреция. Продуктът подобрява храносмилането, поддържа нормалните нива на холестерола в кръвта и регулира липидния метаболизъм. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
    22,40 (BGN)
    Снимка на Червен бряст (кора) 400 мг *100капсули

    Червен бряст (кора) 400 мг *100капсули

    Червеният бряст (Ulmus rubra) е северноамерикански вид дърво, което има успокояващо и противовъзпалително действие. Кората от червен бряст на Nature's Way съдържа стандартизирани 400 мг и не съдържа химикали, пълнители и изкуствени оцветители. В традиционната билкова медицина кората от червен бряст се е използвала за успокояване на лигавичните мембрани на червата и стомаха. Помага при язвен колит, дивертикулоза и болест на Крон. Висококачествена билкова добавка , не съдържа ГМО, сертификат за качество Tru-ID.
    28,90 (BGN)
    Снимка на ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ябълковият оцет носи голямо разнообразие от ползи за здравето. Подпомага доброто кръвообращение, подобрява храносмилането и помага за намаляване натрупването на мазнини в тялото. Оптимизирайте здравето си чрез приема на ябълков оцет в удобната форма - капсули.
    17,99 (BGN)
    Ябълковият пектин на Natural Factors е разтворим пектин, който има гелообразуващ ефект при смесване с вода. Той се свързва с токсините в дебелото черво и помага за поддържане на чревния баланс чрез прочистване на чревния тракт.

    ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН Супер концентрат вегетариански капсули*90 Natural Factors

    Ябълковият пектин на Natural Factors е разтворим пектин, който има гелообразуващ ефект при смесване с вода. Той се свързва с токсините в дебелото черво и помага за поддържане на чревния баланс чрез прочистване на чревния тракт. Ябълковият пектин може да помогне за изхвърляне на токсичните метали преди те да бъдат абсорбирани. Тази формула съдържа и екстракт от зелен чай за антиоксидантна подкрепа. Подходящ за вегани и вегетарианци.
    32,99 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 150,00 (BGN)
    2 150