Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СТОМАХ И ХРАНОСМИЛАНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Гастрофорт е показан при затруднено храносмилане и допринася за намаляване на повишеното образуване на газове. Действа благоприятно при състояния, свързани с  преяждане и злоупотреба с тежки храни.

    ГАСТРОФОРТ за добро храносмилане капсули*30

    Гастрофорт е показан при затруднено храносмилане и допринася за намаляване на повишеното образуване на газове. Действа благоприятно при състояния, свързани с преяждане и злоупотреба с тежки храни. Подпомага храносмилателните процеси. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Подпомага поддържането на стомашно-чревен комфорт.
    13,90 (BGN)
    Гастроцид Езо е лекарствен продукт без рецепта за краткосрочно лечение на симптоми на рефлукс (напр.стомашни киселини, връщане на киселини).

    ГАСТРОЦИД ЕЗО таблетки*14

    Гастроцид Езо е лекарствен продукт без рецепта за краткосрочно лечение на симптоми на рефлукс (напр.стомашни киселини, връщане на киселини).
    7,80 (BGN)
    Гастроцид съдържа лекарствено вещество, наречено омепразол, което спада към групата лекарствени продукти, наречени "инхибитори на протонната помпа". Те действат като намаляват количеството киселина, която стомахът произвежда.

    ГАСТРОЦИД капсули*14

    Гастроцид съдържа лекарствено вещество, наречено омепразол, което спада към групата лекарствени продукти, наречени "инхибитори на протонната помпа". Те действат като намаляват количеството киселина, която стомахът произвежда.
    6,30 (BGN)
    ГАСТРОЦИНЕЗИН таблетки е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания като стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастро-езофагеален рефлукс.

    ГАСТРОЦИНЕЗИН таблетки*60 Boiron

    ГАСТРОЦИНЕЗИН таблетки е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания като стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастро-езофагеален рефлукс.
    6,50 (BGN)
    ГАТТАРТ е антиацидна таблетка с аромат на мента, която неутрализира стомашната киселина в организма. ГАТТАРТ се използва за лечение на киселини в стомаха и свързаните с тях симптоми, напр. оплаквания по отношение на стомаха и киселинна регургитация.

    ГАТТАРТ таблетки за дъвчене*16

    ГАТТАРТ е антиацидна таблетка с аромат на мента, която неутрализира стомашната киселина в организма. ГАТТАРТ се използва за лечение на киселини в стомаха и свързаните с тях симптоми, напр. оплаквания по отношение на стомаха и киселинна регургитация.
    8,30 (BGN)
    Глицеракс Пико е локално действащо слабително средство, което стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията. Като слабително средство, което проявява терапевтичното си действие върху дебелото черво, Глицеракс Пико стимулира по специфичен начин естествения процес на изпразване на долната част на стомашно-чревния тракт.

    ГЛИЦЕРАКС Пико 7,5 мг/мл перорални капки*15 мл

    Глицеракс Пико е локално действащо слабително средство, което стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията. Като слабително средство, което проявява терапевтичното си действие върху дебелото черво, Глицеракс Пико стимулира по специфичен начин естествения процес на изпразване на долната част на стомашно-чревния тракт. Затова Глицеракс Пико не оказва въздействие върху храносмилането, както и не води до натрупване в тънкото черво на калории или други хранителни вещества.
    8,59 (BGN)
    Даозин 10 табл на Стада е подходящ продукт при прием на храни богати на хистамин, които могат да провокират алергични реакции и нежелани ефекти. Приема се в дозировка от 1 до 3 таблетки дневно 15 минути преди хранене. Даозин разгражда хистамина в приетата храна още в червата и предотвратява неговото усвояване и последващи неблагоприятни ефекти за човешкия организъм.

    ДАОЗИН таблетки*10

    DAOSIN е специална хранителна добавка, съдържаща ензима диаминоксидаза (ДАО), който разгражда хистамина, съдържащ се в храните.
    24,60 (BGN)
    Дегазин капсули на Walmark намалява образуването на газове в стомашно-чревния тракт. По този начин се облекчава подуването и дискомфорта, предизвикан от него. Прилага се в доза 1-2 капсули след всяко основно храненене, приети с голямо количество вода.

    ДЕГАЗИН Капсули*32

    Degasin капсули подобрява чревния и коремен комфорт при хора със стомашно-чревни проблеми, свързани с повишено образуване на газове, подуване, флатуленция и напрежение в корема. Дегазин се препоръчва при всички заболявания, придружени с повишено образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт (метеоризъм), прием на храни и напитки, водещи до повишено образуване на газ, при подготовка на коремната кухина за образно изследване (рентгеново, ултразвуково и т.н.).
    13,20 (BGN)
    Снимка на ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 150гр

    ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 150гр

    Елексирът на дълголетието. Оригиналната рецепта, произведена под контрола на Агенция на храните и РИОКОЗ.Противовъзпалително, пречистващо кръвта, пикочно-половата ситема. Има оздравително и благоприятно действие върху целия организъм. Успокоява и балансира нервната система, действа хипотензивно, като засилва сърдечните съкращения. Подобрява кръвоснабдяването на сърцето и мозъка. Има антихолестеролен ефект, диуретичен, болкоуспокояващ, противовъзпалителен/антисептичен/, реминерализиращ ефект. Отхрачващо, дезинфекциращо и жлъчегонно действие.
    14,20 (BGN)
    Снимка на ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ насипен билков чай*100 гр

    ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ насипен билков чай*100 гр

    Демир Бозан Билков чай по оригинална рецепта. 6 лековити билки се комбинират в един удивителен продукт, за да дарят своето неповторимо действие на всеки отпил глътка от този "вълшебен еликсир". Демир Бозан е познат като "еликсир на дълголетието" - повлиява благоприятно върху редица системи и органи в нашето тяло, дарявайки здраве и благосъстояние.
    11,30 (BGN)
    Снимка на ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

    ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

    Ефективен, естествен продукт за изхвърляне на ненужните вещества от организма. Идеален за летния сезон, когато стомашните вируси са особено агресивни. Носете със себе си по време на път! Абсорбира токсините и замърсителите, настъпили в храносмилателната система след поглъщане на алкохол, развалена храна и др. Овладява различни стомашни неразположения, особено подуване на корема и прекомерно образуване на газове, разстройство и др.Намалява позивите за повръщане, включително по време на дълъг път.Детоксикиращите му качества го превръщат в идеалното допълващо специалната диета средство при наднормено тегло и затлъстяване. Под формата на капсули, които се преглъщат лесно и предполагат отлично усвояване.
    2,85 (BGN)
    Снимка на ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

    ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

    Коренът от джинджифил (Zingiber officinale) има гарантирано съдържание от 1.3% есенциални масла за успокояване на стомашния дискомфорт свързан с пътуването и стимулира храносмилането за осигуряване на стомашно-чревен комфорт. Нашият корен от джинджифил е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Висококачествен билков продукт. Успокоява храносмилането. Сертифицирани 550 мг. Хранителна добавка.
    20,80 (BGN)
    Снимка на Ди Джи Ел (DGL) 400 мг,90 дъвчащи таблетки

    Ди Джи Ел (DGL) 400 мг,90 дъвчащи таблетки

    Хранителна добавка при стомашни киселини и нарушено функциониране на храносмилателната система.Деглициризиран екстракт от корен на женско биле .Предпазва стомашната лигавица и чревните стени.Гарантирана чистота и биологична активност.
    31,10 (BGN)
    Снимка на ДИ ДЖИ ЕЛ УЛТРА/DGL/ДЕГЛИЦЕРИЗИРАН СЛАДНИК КОРЕН *90капсули

    ДИ ДЖИ ЕЛ УЛТРА/DGL/ДЕГЛИЦЕРИЗИРАН СЛАДНИК КОРЕН *90капсули

    DGL е висококачествен продукт, стимулиращ защитните механизми в храносмилателния тракт, той успокоява, предпазва лигавицата на стомаха и червата. Редуцира дискомфорта в стомаха. DGL е извлечен от екстракт на женско биле. Във формулата е вложен патентова екстракт GutGard®. Gutgard® е иновативен и клинично изследван, биоактивен патентован продукт за здравето на червата. За разлика от други продукти, фокусирани единствено върху деглициризацията, Gutgard® е богат на флавоноиди екстракт от корен от G. Glabra- женско биле. Той е напълно различен от дегициризирания екстракт от женско биле (DGL) по отношение на състава, производствения процес, механизмите на действие и физикохимичните свойства. Какво е GutGard®? Gutgard® се екстрахира с помощта на мек и уникален процес на екстракция за улавяне на биоактивната флавоноидна химия на растението. Класическият екстракт на DGL не съдържа значително количество флавоноиди. Повечето от генеричните екстракти на базата на DGL на пазара са странични продукти от процес за производство на глицин от екстракт на женско биле. Gutgard® е стандартизиран и съдържа ≥10% от общите флавоноиди и ≤0,5% глицин, за да се избегнат нежелани странични ефекти- въздействие върху кръвното налягане. Повече от 50 флавоноиди са идентифицирани в Gutgard®. Установено е, че флавоноидите от сладък корен са полезни при храносмилателни оплаквания. Самият Gutgard® е клинично тестван и е доказано, че е ефикасен за справяне със стомашни неразположения. Gutgard® показа много добра противоязвена активност, както и такава срещу хелокобактер пилори . Поради концентрирания характер на флавоноидите, ефективността на Gutgard® е много по-висока при значително по-ниско дозиране, в сравнение с обикновения DGL.
    58,05 (BGN)
    Снимка на ДИ ДЖИ ЕЛ/DGL/ДЕГЛИЦЕРИЗИРАН СЛАДНИК КОРЕН *100 капсули

    ДИ ДЖИ ЕЛ/DGL/ДЕГЛИЦЕРИЗИРАН СЛАДНИК КОРЕН *100 капсули

    Хранителна добавка, 100 дъвчащи таблетки DGL е висококачествен продукт на американската компания Nature’s Way, който стимулира защитните механизми в храносмилателния тракт, той успокоява и предпазва лигавицата на стомаха и червата. Редуцира дискомфорта в стомаха. DGL е извлечен от екстракт на женско биле. Във формулата е вложен патентова екстракт GutGard®. Gutgard® е иновативен и клинично изследван, биоактивен патентован продукт за здравето на червата. За разлика от други продукти, фокусирани единствено върху деглициризацията, Gutgard® е богат на флавоноиди екстракт от корен от G. Glabra- женско биле. Той е напълно различен от дегициризирания екстрак от женско биле (DGL) по отношение на състава, производствения процес, механизмите на действие и физикохимичните свойства. Какво е GutGard®? Gutgard® се екстрахира с помощта на мек и уникален процес на екстракция за улавяне на биоактивната флавоноидна химия на растението. Класически екстракт на DGL не съдържа значително количество флавоноиди. Повечето от генеричните екстракти на базата на DGL на пазара са странични продукти от процес за производство на глицин от екстракт на женско биле. Gutgard® е стандартизиран и съдържа ≥10% от общите флавоноиди и ≤0,5% глицин, за да се избегнат нежелани странични ефекти- въздействие върху кръвното налягане. Повече от 50 флавоноиди са идентифицирани в Gutgard®. Установено е, че флавоноидите от сладък корен са полезни при храносмилателни оплаквания. Самият Gutgard® е клинично тестван и е доказано, че е ефикасен за справяне със стомашни неразположения. Gutgard® показа много добра противоязвена активност, както и такава срещу хелокобактер пилори . Поради концентрирания характер на флавоноидите, ефективността на Gutgard® е много по-висока при значително по-ниско дозиране, в сравнение с обикновения DGL.
    39,99 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 150,00 (BGN)
    2 150