Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Сух шампоан с органична водна мента KLORANE *150 мл

    Производител: Klorane
    Продукт за всеки тип коса. Сух шампоан с "охлаждащ" ефект, който почиства косата само за 2 минути и я обгръща в облак от свежест! Благодарение на невидимия си завършек, е идеален за поддържане на прическата през целия ден. Комплексът срещу замърсяване превръща продукта в истинско тайно оръжие в града. Идеалният съюзник, за красива и освежена коса след всяко физическо натоварване (след спорт и каране на колело, или когато тичаш след автобуса...)
    Складова единица: z50291
    27,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Спестява вода*: суха формула, която почиства без употребата на вода.
    Опазва водните ресурси: Ботаническа Фондация Klorane е отдадена на опазването на водните ресурси и на борбата срещу пресушаването на почвите.
    Научете повече на: www.kloranebotanical.foundation

    *Анализ на жизнения цикъл на Сух шампоан Klorane от независима специализирана компания.

    СЪСТАВПудри с натурален произход

    Oрганична водна мента, (Mentha aquatica L.) - почиства скалпа от замърсявания от околната среда.

    WATER (AQUA). ALCOHOL. OLETH 10. GLYCERIN. CITRIC ACID. DIETHYL PHTHALATE. FRAGRANCE (PERFUME). LYSINE. MENTHA AQUATICA FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT. MENTHOL. POLYQUATERNIUM-22. PROPANEDIOL. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHEROL. TRIETHYL CITRATE. ZINC RICINOLEATE.

    НАЧИН НА УПОТРЕБА:

    1. Разклатете.
    2. Разделете косата на секции и впръскайте.
    3. Оставете за 2 минути.
    4. Разрешете добре косата

    СПЕЦИАЛНИ УКАЗАНИЯ

    Внимание, изключително запалим аерозол. Съд под налягане: Може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване.
    Тютюнопушенето забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Съд под налягане: да не се пробива и изгаря, дори след употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50oC/122oF. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се използва само на открито или на добре проветриво място. Да не се впръска в очите. Да не се вдишва. Използвайте само по начина, упоменат по-горе. Умишлена злоупотреба като концентриране и вдишване на съдържанието на продукта, може да доведе до опасни и фатални последствия.

    ОПАКОВКА : 150 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *