Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    С - ФЕМ сашета*30

    Производител: FORTEX
    С-ФЕМ сашета подпомага процеса на овулация и фертилитет при жените. Допринася за стимулиране на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетката. Поддържа хормоналния баланс.
    Складова единица: 45237
    43,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки и действието им:

    Мио-инозитол - подпомага по естествен начин процеса на овулация. Съдейства за хормонален баланс в женския организъм, което е важно условие за редовен цикъл, нормална овулация и достигане на желана бременност. Стимулира функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетката;

    L-карнитин - поддържа хормоналния баланс и подобрява качеството на процеса на овулация. Съдейства за достигане на по-голяма дебелина на най-вътрешния слой на лигавицата на матката (ендометриума).

    Пантотеновата киселина - има важно значение за синтеза и метаболизма на стероидни хормони, витамин D и някои невропредаватели. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

    Биотин - подкрепя нормалното функциониране на нервната система, поддържа психичната функция и подпомага протичането на метаболизма и производството на енергия.

    Витамин Е - антиоксидант с ключово действие за репродуктивните функции. Приемът му значително подобрява фертилността.

    Фолиева киселина - допринася за нормалното нарастване на тъканите, аминокиселинния синтез и метаболизма на хомоцистеина. Участва в деленето на клетките.

    СЪСТАВ: в 1 саше: Мио-инозитол 1000mg; L-карнитин 300mg; Витамин E (DL-a-токоферил ацетат) 20mg a-TE; Пантотенова киселина 10mg; Фолиева киселина 400mcg; Биотин 500mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1 саше дневно, разтворено в около 250мл вода.

    Опаковка: 30 сашета.

    Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД, България

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *