Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ТЕРАФЛУ МАКС Простуда и кашлица 10 сашета

  Производител: GlaxoSmithKline
  Терафлу МАКС е прах за перорален разтвор, облекчава симптомите на простуда, втрисане и грип. Тези симптоми включват лека и умерена болка, треска, температура, запушен нос и продуктивна кашлица. Най-мощната формула на Терафлу започва да действа след 10 минути и разбива симптомите на простуда и грип. Насладете се на чудесния вкус на лимон и мента. Терафлу Макс Простуда и Кашлица облекчава симптомите на настинка и грип. Лекарствен продукт без лекарско предписание.
  Складова единица: 44636
  13,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Как действа Терафлу Макс Простуда и Кашлица прах за перорален разтвор: парацетамолът повлиява болката (аналгетичен ефект) и треската (понижава температурата, когато имате треска); фенилефринов хидрохлорид е назален деконгестант - отпушва носа и Ви помага да дишате по-лесно, като отбъбва носната лигавица; гвайфенезин е отхранващо средство, което разгражда секрета и облекчава продуктивната кашлица.

  СЪСТАВ: 1000mg/ 12,2mg/ 200mg
  Парацетамол/ Фенилефринов хидрохлорид/ Гвайфенезин
  Paracetamol/ Phenylephrine hydrochloride/ Guaifenesin

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и юноши на и над 16 години, с тегло над 50 kg: по 1 саше на всеки 4 до 6 часа при необходимост. Не приемайте повече от 3 сашета (3 дози) за 24 часа (отговарящи на 3000 mg парацетамол, 36,6 mg фенилефрин хидрохлорид и 600 mg гвайфенезин). Не използвайте за период по-дълъг от 3 дни

  Производители:
  Delpharm Orleans, 5 avenue de Concyr, Orleans cedex 2, 45071, Франция

  GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co. KG, Barthstrasse 4, 80339 Miinchen, Германия

  Опаковка : 10 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *