Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТОНУС И ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Floradix Билкова кръв с желязо е хранителна добавка под формата на сироп, която се препоръчва при повишена нужда от желязо, както в периодите на развитие на малките деца до младежка възраст, при по-обилна менструация, отпадналост и умора, бременност и кърмене, през втората половина на живота, при възстановяване след боледуване, анемия и ниско кръвно налягане.

    ФЛОРАДИКС Билкова кръв с желязо*500 мл

    Floradix Билкова кръв с желязо е хранителна добавка под формата на сироп, която се препоръчва при повишена нужда от желязо, както в периодите на развитие на малките деца до младежка възраст, при по-обилна менструация, отпадналост и умора, бременност и кърмене, през втората половина на живота, при възстановяване след боледуване, анемия и ниско кръвно налягане. Желязо спомага за преодоляване на умора и изтощение.
    45,50 (BGN)
    ФЛУДРЕКС ИМУНО БУСТЕР представлява силен имуномодулатор, който има силни антиоксидантни свойства, подпомага дихателната и имунната система и действа общоукрепващо и тонизиращо на организма.

    ФЛУДРЕКС Имуно Бустер капсули*20

    ФЛУДРЕКС ИМУНО БУСТЕР представлява силен имуномодулатор, който има силни антиоксидантни свойства, подпомага дихателната и имунната система и действа общоукрепващо и тонизиращо на организма.
    21,40 (BGN)
    Фолацид за бъдещи майки.

    ФОЛАЦИД 120 за бъдещи майки таблетки*120

    Продуктът Folacid 120 осигурява необходимата дневна доза фолиева киселина, като по този начин спомага за поддържане на балансираните процеси в тялото, снижава високите нива на хомоцистеин, което е важно за предпазването на сърдечно-съдовата и нервната система, и участва в синтеза на невротрансмитери, необходими за оптималната функция на мозъка.
    8,50 (BGN)
    Снимка на ФОРТИФАЙ ДЕЙЛИ 550 мг , 30 капсули

    ФОРТИФАЙ ДЕЙЛИ 550 мг , 30 капсули

    Пробиотиците в тази формула са 30 млрд.- лактобацили и бифидобактерии, които подпомагат цялостното храносмилане и имунно здраве. Вегетарианските капсули на Fortify са устойчиви на вредните ефекти на стомашната киселина и доставят живи културите точно там където са най-необходими- в червата.
    85,10 (BGN)
    Снимка на ФОРТИФАЙ ОПТИМА  АДВАНС 50+ , 30 капсули

    ФОРТИФАЙ ОПТИМА АДВАНС 50+ , 30 капсули

    Високо ефективен синбиотик (комбинира пробиотици и пребиотици). Разработен е в подкрепа на дебелото черво и принадлежи към т. нар. HDS пробиотици, съдържащи пробиотични щамове, изолирани от естествената чревна микрофлора на човека (HDS – Human Digestive Strains), вместо от животни, растения или млечни продукти.
    149,65 (BGN)
    Снимка на ФОРТИФАЙ ОПТИМА  АДВАНС 60 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ, 30 капсули

    ФОРТИФАЙ ОПТИМА АДВАНС 60 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ, 30 капсули

    Мощен синбиотик, комбиниращ уникални пробиотични култури, произлизащи от човешка чревна микрофлора (HDS / Human Digestive Strains) плюс пребиотична смес NutraFlora®, с чиято помощ балансът на чревната флора се връща значително по-бързо, отколкото само с пробиотик. Предоставя отлична профилактика срещу чревни заболявания и дискомфорт – нарушено храносмилане, подуване или газове. Подсилва имунната система и може да се прилага в сезона на простудните заболявания и грипните вируси. Може да повлияе благоприятно възпалителните състояния на червата, особено на тънките черва (дуоденум, йеюнум и илеум). Потиска развитието на хеликобактер и предпазва от дуоденални язви. Не съдържа животински, нито растителни продукти, и не е продукт на генетична модификация! NutraFlora® и scFOS® са регистрирани търговски марки на GTC Nutrition.
    115,25 (BGN)
    Снимка на ФОРТИФАЙ ОПТИМА 100 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ, 30 капсули

    ФОРТИФАЙ ОПТИМА 100 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ, 30 капсули

    100 милиарда активни пробиотици.Подпомага храносмилането и здравето на имунната система, пробиотици - 100% изолирани от човешка чревна микрофлора,интензивно подпомагане,ентерично покритие, веднъж дневно,гарантиран потенциал,вегетариански капсули.
    143,25 (BGN)
    Снимка на ФОРТИФАЙ Пробиотик + ензими за добро храносмилане капсули*30

    ФОРТИФАЙ Пробиотик + ензими за добро храносмилане капсули*30

    Тази формула съчетава храносмилателните ензими, които спомагат за здравословното храносмилане на мазнините, въглехидратите и протеините, в комбинация от пробиотици за подкрепа и облекчаване при подуване на корема, газове, запек. Ензимите действат като освобождават хранителните вещества от храната и подпомагат абсорбцията им от храносмилателния тракт. Тази формула съдържа 20 млрд. жизнеспособни бактерии (лактобацили и бифидобактерии) и патентована смес от храносмилателни ензими (Фитаза, протеаза, ацид протеаза, амилаза, бромелаин, лактаза, бактериална протеаза, липаза), за да осигури пълна подкрепа за оптимално и здравословно храносмилане. Вегетарианските капсули на Fortify Dual Action са устойчиви на вредните ефекти на стомашната киселина и доставят живи културите точно там където са най-необходими- в червата.
    82,50 (BGN)
    Снимка на ФОРТИФАЙ ПРОБИОТИК ЗА ВЪЗРАСТНИ 50+ , 30 капсули

    ФОРТИФАЙ ПРОБИОТИК ЗА ВЪЗРАСТНИ 50+ , 30 капсули

    Допринася за нормалното функциониране на имунната система и стомашно-чревния тракт при хора над 50 годишна възраст.
    78,95 (BGN)
    HAYDE  е иновативна формула на разтвор на органичен ГЕРМАНИЙ (Ge 132) в деминерализирана вода, която гарантира бърза и ефективна абсорбция, с добавен екстракт от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst).

    ХАЙДЕ Течен германий сашета*10 Абофарма

    HAYDE е иновативна формула на разтвор на органичен ГЕРМАНИЙ (Ge 132) в деминерализирана вода, която гарантира бърза и ефективна абсорбция, с добавен екстракт от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst).Съдейства за нормализиране на еластичността и повишаване на тонуса на кръвоносните съдове. Помага на организма да изхвърли по естествен начин токсините. Допринася за производството на енергия. Нормализира състоянието на имунната и централната нервна система. Повишава работоспособността и допринася за възстановяването след тежки физически натоварвания.
    31,90 (BGN)
    ХОЛЕОН–5 Амброз повлиява депресията, тревожните състояния и стреса. Ефективен при Burnout синдром. Многослойни таблетки с контролирано освобождаване. Повишава нивата на серотонин в организма. Не води до привикване и до забавени реакции.

    ХОЛЕОН–5 Амброз New таблетки*15

    ХОЛЕОН–5 Амброз повлиява депресията, тревожните състояния и стреса. Ефективен при Burnout синдром. Многослойни таблетки с контролирано освобождаване. Повишава нивата на серотонин в организма. Не води до привикване и до забавени реакции.
    16,90 (BGN)
    HuPaVir ® е иновативна формула в подкрепа на имунната система при пациенти с HPV (човешки папиломен вирус).  Хупавир е иновативна формула, разработена по антивирусен патент, включена в борбата с инфекции и лезии, причинени от човешки папиломен вирус (HPV), кондиломи, брадавици и контагиозен молускус.

    ХуПаВир 6 гр сашета*20

    HuPaVir ® е иновативна формула в подкрепа на имунната система при пациенти с HPV (човешки папиломен вирус). Хупавир е иновативна формула, разработена по антивирусен патент, включена в борбата с инфекции и лезии, причинени от човешки папиломен вирус (HPV), кондиломи, брадавици и контагиозен молускус.
    70,90 (BGN)
    Снимка на ЦЕНТРУМ Витамини и минерали А-Z х30 таблетки

    ЦЕНТРУМ Витамини и минерали А-Z х30 таблетки

    Комбинация от витамини и минерали, осигуряващи добър имунитет, повече енергия и по-красива кожа. Таблетките предпазват клетките от оксидативен стрес и вредното влияние на околната среда.
    18,50 (BGN)
    За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.

    ЦЕТЕБЕ АКТИВ ВИТАМИН C+ЦИНК таблетки за смучене*20

    За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.
    11,90 (BGN)
    Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система.Избирайки Cetebe Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.

    ЦЕТЕБЕ ТРОЙНА ЗАЩИТА капсули*60

    Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система.Избирайки Cetebe Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.Вашият организъм не е способен самостоятелно да произвежда витамин С и цинк, затова трябва да бъде осигурен прием на достатъчно количество от двете вещества. За разлика от тях, витамин D се произвежда от кожата, при излагане на слънчева светлина. Той играе важна роля в организма и често е наричан „витаминът на слънчевата светлина".През есенно-зимните сезони и в случай, че рядко се излагате на слънчева светлина, Вие трябва да приемате достатъчно количество витамин D.
    23,70 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185