Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    УБИКВИНОЛ QH® АКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10 100 мг,30 капсули WEBBER NATURALS

    Производител: WEBBER NATURALS
    Убиквинол QH® Активен Коензим Q10 на канадската компания Webber Naturals е първокласен, естествен продукт в подкрепа на сърдечно- съдовата система.Подпомага сърдечната, бъбречната и чернодробната функция. Спомага за регулиране нивата на холестерола.Допринася за увеличаване енергията на клетките на сърдечния мускул и намаляване риска от образуване и натрупване на мастни плаки по артериалните стени. Оказва положително влияние върху мозъчната дейност и нервните клетки.Осигурява енергия за протичането на жизнено важни процеси в човешкия организъм и забавя процесите на стареене.Благоприятства в борбата със свободните радикали и притежава мощна антиоксиднатна защита.
    59,00 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Коензим Q10 е витаминоподобно вещество. Всяка клетка от нашето тяло се нуждае от него, но се среща с най-високи концентрации в тъканите на органите, изискващи най-много енергия - сърце, мозък, черен дроб и бъбреци.

    Коензим Q10 съществува в две различни форми – убиквинон и убиквинол. По-известната форма е убиквинон, но тя има един основен недостатък – не се усвоява ефективно в човешкото тяло. За разлика от нея, убиквинолът се абсорбира максимално в чревния тракт и е много по-биодостъпен от конвенционалния коензим Q10 (убиквинон). За да се използва в организма, конвенционалния коензим  Q10 трябва да се превърне в убиквинол, което с напредване на възрастта става все по-трудно (особено след 45-годишна възраст). Проведени научни проучвания отбелязват, че недостига на коензим Q10 води до влошаване на здравето, липсата на енергията и повишаване риска от дегенеративни заболявания. Затова е препоръчително хората след определена възраст да приемат убиквинол - по-добрата форма на коензим Q10 притежаващ мощно антиоксидантно действие, благодарение на което лесно неутрализира свободните радикали.

    Убиквинол QH® Активен Коензим Q10 на Webber Naturals е добъризбор за хора, приемащи лекарства от групата на статините (понижаващи холестерола), чиято употреба води до изчерпване на коензим Q10. Всъщност статините могат да създадат сериозен дефицит на коензим Q10, което води до мускулна слабост, болка и дискомфорт. Клинични проучвания посочват, че приема на коензим Q10 води до намаляване на тази симптоматика.

    Лесните за прием софтгел капсули на Убиквинол QH® Активен Коензим Q10 не съдържат ГМО, изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки.

    Съставки:(в 1 капс.) дн. доза

    Ленено масло Органик 297 mg 891 mg

    /linum usitatissimum/ (семена)

    QH ® Активен Коензим Q10 100 mg 300 mg

    Убиквинол /микроорганизми/ (Kaneka QH CoQ10 )

    Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), пчелен восък, слънчогледов лецитин (не – ГМО), натурални токофероли (от не ГМО- слънчогледово масло).

    Не съдържаИзкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

    Приложение:Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система

    и за защита на клетките от оксидативен стрес.

    Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти за разреждане на кръвта и високо кръвно налягане се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

    Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Препоръчителна доза за дневен прием от продукта По 1 софтгел капсула от 1-3 пъти дневно.

    Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

    Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

    Производител:Natural Factors, Canada

    Вносител:Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив,бул.Източен 48

    Тел: 0700 12 498

    www.revita.bg;

    Нето тегло: 16 g ℮

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *