Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Утипро Плюс AF 15 капсули

    Производител: Montavit
    Utipro plus AF е предназначен за контрол и профилактика на инфекции на пикочните пътища, причинени от патогени като Е-colli и други грам-отрицателни бактерии, които обикновено участват в етиологиите на урологичните инфекции.
    Складова единица: 50542
    23,70 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Utipro plus AF е усъвършенствана формула базирана на ксилоглюкан (хомицелулоза) и гелоза от растителен произход, която действа механично в чревния лумон, предотвратявайки контакт мужду патогените с чревната лигавица, което е първата стъпка от тяхното разпространение и последващо преминаване към пикочните пътища. Utipro plus AF се приема перорално от появата на първите симптоми на заболяване на пикочните пътища, с цел намаляване на разпространението на патогени, които могат да се дегенерират в инфекции. В случай на рецидиви на инфекция Utipro plus AF е предназначен и за предотвратяване на нови епизоди при които разпространението на патогена причинява повтаряща се инфекция на пикочните пътища.

    Състав: Xyloglucanq Gelose(от растителен произход), Propolis, Hibiscus sabdariffa, силициев диоксид, магнезиев стеарат (от растителен произход), царевично нишесте. С ниско съдържание на захар.

    Предупреждения:
    Диагнозата инфекция на пикочните пътища трябва да бъде поставена от медицински специалист.
    Ние препоръчваме да се консултирате с лекар при следните случаи: ако диагнозата е неясна, ако симптомите са тежки (като висока температура), ако възрастта на пациента е под 14 години и ако има наличие на друга болест или рискови фактори.
    Остра инфекция на уринарния тракт може да изисква антибиотично лечение, ако е необходимо.
    Това медицинско изделие не е антибиотик и няма бактерициден или бактерия - инхибиращ ефект срещу патогени, което означава, че не може да замести антибиотичен курс, предписан от медицински специалист. Ако се изисква лечение с антибиотик, това медицинско изделие може да бъде прилагано едновременно с антибиотика.
    Въпреки, че не са известни странични ефекти, този медицински продукт не трябва да бъде прилаган в началните месеци на бременността или по време на кърмене. В такива случаи трябва да се консултирате с лекар.
    Не използвайте този медицински продукт след крайната дата на годност, отпечатана на опаковката.
    Не приемайте капсули, ако блистера е отворен или повреден.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За възрастни: при пациенти, които развиват първи симптоми на дискомфорт при уриниране, Utipro plus AF трябва да се приема по 2 капсули на ден (1 капсула на всеки 12 часа) в продължение на 5 дни. За предотвратяване на рецидиви трябва да се приема по 1 капсула на ден в продължение на поне 15 последователни дни на месеца.

    Съхранение:
    Съхранявайте при стайна температура на сухо място, далеч от източници на топлина.
    Не замразявайте.
    Пазете продукта далеч от деца.

    Противопоказания и странични ефекти:
    Този медицински продукт не може да бъде прилаган на пациенти, за които е известно, че страдат от свръхчувствителност към желатин или някой от компонентите на този продукт.

    Опаковка: 15 капсули в блистер.

    Производител: Montavit, Австрия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *