Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ФИБРОЗИМ Капсули 320мг*30

    Производител: PLANTAPOL S.L
    Фиброзим е протеолитично-ензимен продукт, който доказано подпомага нормалните възстановителни сили на организма.Благоприятства нормалното състояние на опорно-двигателния апарат.Допринася за нормалното функциониране на ставите, мускулите и сухожилията. Подпомага нормалното протичане на процесите на регенерация в меките тъкани, мускули, сухожилия и кръвоносни съдове.Подпомага нормалното функциониране на кръвоносната система.Оказва благоприятно влияние на горните и долни дихателни пътища.Съдейства за нормалните регенеративни процеси в тялото след физическо натоварване
    Складова единица: 45941
    20,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Действие на активните съставки:

    Serrazimes - протеолитичен ензим, изолиран от ядливите гъби Aspergillus oryzae и Aspergillus melleus. Чрез своята ензимна активност подпомага разграждането на специфичните протеини. Взаимодейства добре с нестероидни противовъзпалителни средства (НПВС), антибиотици и венотоници, като подобрява ефектът им върху организма.

    Бромелаин - растителен протеолитичен ензим. Благоприятства разграждането на фибрин и подобрява нормалния кръвен и лимфен поток.

    Кверцетин - биофлавоноид, подпомагащ имунната защита на организма. Благоприятства нормалната еластичност на капилярната стена.

    Препоръчителен дневен прием:

    Приемайте 2-3 капсули дневно, разпределени на равни отделни приеми. В определени случаи, например след тежко натоварване, може да се приемат до 6 капсули дневно.
    Капсулите се приемат без да се сдъвкват, с обилно количество течност 30 мин, преди или 90 минути, след хранене. Приемът продължава до отзвучаване на симптомите.

    Препоръчителен курс на прием: 30 - 60 дни.

    Състав: В 1 капсула: В 2 капсули: В 3 капсули:
    Серазим (Serrazimes) 50 mg (30 000 SPU) 100 mg (60 000 SPU) 150 mg (90 000 SPU)
    Бромелаин (Bromelain) 170 mg (1200 GDU) 340 mg (1200 GDU) 510 mg (1200 GDU)
    Кверцетин (Quercetin) 100 mg 200 mg 300 mg

    Помощни вещества:Емулгатори: микрокристална целулоза (Microcrystalline Cellulose); антислепващ агент: силициев диоксид (тиксосил), (Dioxido de silicio, tixosil); стабилизатор: магнезиев стеарат (Magnesium stearate).

    Внимание:
    Този продукт е хранителна добавка и не трябва да бъде използван като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
    Не е лекарствено средство.
    Да не се превишава препоръчителния дневен прием.
    Не приемайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки на продукта.
    Лекарят трябва внимателно да прецени употребата на ФИБРОЗИМ по време на бременност с оглед съотношението от очакваната полза и вероятния риск.

    Съхранение:
    Да се съхранява при стайна температура на сухо място, недостъпно от деца.

    Опаковка:
    30 капсули

    Производител:
    Plantapol S.L., Испания

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    ОлиХолин е предназначен за поддържане на баланса на липидите в кръвта и по - специално за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, които са причина за атеросклероза и запушване на кръвоносните съдове. Чрез оптималната си формула от съставки ОлиХолин оптимизира метаболизма на мазнините  дори при хора,които не спазват здравословен хранителен режим.

    ОлиХолин за чисти и здрави съдове обвити таблетки*30

    ОлиХолин е предназначен за поддържане на баланса на липидите в кръвта и по - специално за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, които са причина за атеросклероза и запушване на кръвоносните съдове. Чрез оптималната си формула от съставки ОлиХолин оптимизира метаболизма на мазнините дори при хора,които не спазват здравословен хранителен режим.
    25,99 (BGN) 23,39 (BGN)