Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ФЛАВАМЕД Сироп за деца*100 мл

    Производител: BERLIN-CHEMIE AG
    Флавамед за деца втечнява бронхиалния секрет (мукус) и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица. Трябва да се посъветвате с лекар, ако след 4-5 дни не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши. Флавамед® за деца се препоръчва за деца над 2 години, юноши и възрастни. Флавамед® за деца не трябва да се приема от деца на възраст под 2 години.
    Складова единица: 25725
    7,65 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Флавамед за деца съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид и принадлежи към терапевтичната група на лекарствените продукти за кашлица и простуда, муколитици. Амброксолов хидрохлорид се използва за лечение на влажна кашлица при остри или хронични заболявания на белия дроб и бронхите.

    Флавамед за деца втечнява бронхиалния секрет (мукус) и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица.

    Флавамед® за деца е бистър, безцветен до бледо кафеникав разтвор с плодов аромат на малина.

    СЪСТАВ: 15mg/5ml амброксолов хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)

    Другите помощни вещества са: Сорбитол (Е420) течен некристализиращ, бензоена киселина, глицерол 85 процентен, хидроксиетилцелулоза, аромат малина, пречистена вода.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Деца между 2-5 години: 1/2 мерителна лъжичка с 2,5ml перорален разтвор 3 пъти дневно. Деца между 6-12 години: 1 мерителна лъжичка с 5ml перорален разтвор 2-3 пъти дневно. Юноши над 12 години и възрастни: През първите 2-3 дни по 2 мерителни лъжички с по 5ml перорален разтвор 3 пъти дневно, след това по 2 мерителни лъжички с по 5ml перорален разтвор 2 пъти дневно. Аромат малина.

    Флавамед® за деца се предлага в опаковка от 100 ml перорален разтвор. Мерителната лъжичка е от полипропилен и е разграфена за 1,25 ml, 2,5 ml и 5 ml (до ръба на лъжичката).

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *