Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ЦИНАБСИН таблетки 60 бр

  Производител: Deutsche Homoopathie-Union
  Цинабсин е лекарство с природен състав под формата на таблетки, които имат специфично действие върху лигавицата на носа и околоносните синуси. Прилага се както за лечение, така и за профилактика. Подходящ е за цялото семейство - за възрастни и деца над 2 г., бременни и кърмещи жени.
  Складова единица: 49566
  13,90 (BGN)
  i h

  Действие на Цинабсин:

  Медикаментът способства за естественото излекуване на хремата, като:

  • Намалява възпалението и отока на носната лигавица

  • Възстановява носовото дишане

  • Втечнява и изчиства секретите

  • Премахва характерното при хрема и синузит главоболие

  • Укрепва локалния имунитет

  В състава на Цинабсин влизат 4 отделни хомеопатични лекарства, които лекуват и успешно се прилагат при остри хреми, синузити, остри и хронично-рецидивиращи синузити, както и  ефективно намаляват уголемената трета сливица при децата.

  Цинабарис D3 - Стимулира оттичането на секрета и подпомага регенерацията на възпалената лигавица.

  Хидрастис D3 - Прилага се при възпаления, предизвикани от жълта, гъста, жилава секреция.

  Калиум бихромикум D3 - Показан при възпаления на горните дихателни пътища и симптоми с кихане и отделяне на воднисти или жълти, гъсти до слузести секрети и симптоми като сухота и парене в носа, болка ,оток и запушен нос.

  Ехинацея D1 – Стимулира имунната система.

  Ефективността и безопасността на Цинабсин убедително са потвърдени в редица клинични изследвания. Лекарство може да се комбинира с всякакви други медикаменти, включително антибиотици, хранителни добавки, витамини.

  Начин на употреба:

  Възрастни и деца над 12 г.:  При остри състояния - по 1 таблетка на всеки час до максимум 12 таблетки на ден, докато настъпи подобрение. За последващо лечение – 3х 1-2 табл. 3 пъти на ден.

  Деца от 2 до 5 години: При остри състояния и за последващо лечение – 3х1 табл. на ден.

  Деца от 6 до 11 години: При остри състояния - по 1 табл. на всеки 2 часа до максимум 6 табл. дневно, докато настъпи подобрение. След настъпване на подобрение – 3х 1 табл. дневно.

  При хронични състояния деца и възрастни приемат 3х1 табл. дневно. Препоръчително е да се продължи с лечението за 4 до 6 седмици.

  Таблетките се поставят директно под езика и се изчаква да се разтопят. Препоръчително 15 минути преди и след тяхната употреба да не се консумират храни и напитки.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *