Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЦИСТИТ И УРОИНФЕКЦИИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ЦистиРен 30 таблетки

    ЦистиРен 30 таблетки

    Cystiren съдържа мощен комплекс от стандартизирани екстракти от американска червена боровинка и златна пръчица, която повлиява благоприятно функциите на уринарния тракт и отделителната система и защитава пикочните пътища от инфекции. Цистирен съдържа стандартизирани растителни екстракти със синергично действие. Експресно и изключително ефективно облекчава проблеми, свързани с работата на пикочните пътища. Повлиява отлично симптомите на цистит, уретрит, пиелонефрит и инфекции на отделителната система.
    20,80 (BGN)
    CYSTOSTOP® SR е продукт, който благоприятства здравето на пикочните пътища (пикочен мехур, пикочен канал, уретери) и бъбреците, като поддържа урината в нейните физиологични нива на чистота от бактерии.

    ЦИСТОСТОП SR 600 мг таблетки*30

    CYSTOSTOP® SR е продукт, който благоприятства здравето на пикочните пътища (пикочен мехур, пикочен канал, уретери) и бъбреците, като поддържа урината в нейните физиологични нива на чистота от бактерии. Произведен е по иновативна технология с постепенно освобождаване на съставките, което осигурява поддържане на оптимални нива на активните вещества в организма и по-висока ефективност.
    21,45 (BGN)
    CYSTOSTOP RAPID оказва благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища и бъбреците, като поддържа урината в нейните физиологични нива на чистота от бактерии.

    ЦИСТОСТОП РАПИД 1100 мг таблетки*30

    CYSTOSTOP RAPID оказва благоприятен ефект върху здравето на пикочните пътища и бъбреците, като поддържа урината в нейните физиологични нива на чистота от бактерии.
    21,70 (BGN)
    Снимка на Червена боровинка (плод) 400 мг *60 таблетки

    Червена боровинка (плод) 400 мг *60 таблетки

    Червената боровинка подпомага здравето на пикочните пътища. Екстрактът от червена боровинка на Nature’s Way е комбиниран с витамин С за максимална полезност. Нашият екстракт от червена боровинка е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество.Висока биологична активност,подпомага пикочните пътища.90% твърдо вещество от плода.
    29,50 (BGN)
    Снимка на Червена боровинка 465 мг *100 капсули

    Червена боровинка 465 мг *100 капсули

    Червената боровинка подпомага здравето на чревния тракт. Концентратът от червена боровинка на Nature's Way съдържа 90% плодови твърди съставки и е комбиниран с витамин С за максимална полезност. Допринася за поддържане нормалното функциониране на пикочо-половата система и редуцира риска от развитие на инфекция. Притежава значително антиоксидативно действие и ефикасно средство срещу прилепването на бактериите към стените на уриарния тракт. Висока биологична активност,вегетариански капсули,90% плодови твърди съставки.
    34,50 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 5,00 (BGN) Макс: 94,00 (BGN)
    5 94