Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЦИТРОСЕПТ Органик*20 мл

    Производител: CINTAMANI POLAND
    Цитросепт Органик е изцяло натурален продукт с широк спектър на действие, който представлява мощен антиоксидант, засилва издръжливостта на организма и е изключително полезен през периодите на увеличен риск от вирусни заболявания и настинка.
    Складова единица: 16908
    21,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Цитросепт Органик е нова подобрена формула със значително по-мек вкус и увеличено съдържание на екстракт от грейпфрут в сравнение с традиционния Цитросепт.

    Цитросепт Органик е произведен от органични грейпфрути, отгледани единствено в лицензирана среда чрез екологично култивиране.

    Цитросепт Органик се препоръчва като хранителна добавка с естествени биофлавоноиди от грейпфрут, както и витамин С, чийто прием е от особена полза през периода на увеличен риск от случаи на простуда. Биофлавоноидите, съдържащи се в дневната доза от продукта, допринасят за доброто състояние на капилярните съдове.

    Употреба: 15 капки, разтворени в 200 мл вода, три пъти дневно /доза, препоръчителна за дневен прием/. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

    Препоръчителната дневна доза съдържа приблизително: биофлавоноиди - 19,5 мг, витамин С - 73 мг, протеини - 0,01 г, въглехидрати - 2,5 г, мазнини - 0 г.

    Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и пълноценно хранене и здравословният начин на живот са важни.

    Състав: 84% екстракт от органичен грейпфрут /глицерин-носител, вещества, извлечени от грейпфрут, вода, аскорбинова киселина /антиоксидант. Продуктътт съдържа 800 мг биофлавоноиди на 100 мл.

    Не го употребявайте в случай на свръхчувствителност към някой от компонентите на добавката. Хора, алергични към цитрусови плодове, могат да проявят алергични симптоми. В случай, че употребявате лекарства за сърдечни заболявания или за високо кръвно налягане, е необходимо да се консултирате с лекар преди да използвате Цитросепт Органик.

    Опаковка : 20 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *