Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Червена боровинка 500 мг комплекс капсули*60 Джеймисън

    Производител: JAMIESON
    Червена боровинка комплекс на марката Jamieson оказва благоприятно влияние върху функциите на уринарния тракт. Спомага за предпазване от инфекции на пикочните пътища. Спомага за облекчаване на симптомите на цистит, като парене и болка при уриниране. Има антиоксидантно действие.
    29,15 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Jamieson Кранбери макс комплекс 500 mg е формулиран от естествени източници и е фармацевтично тестван, за да се гарантира пълна ефикасност и абсолютна клинична чистота. Консумацията на търговски продукти от червена боровинка обикновено включва поглъщането на нежеланите калории, изкуствени консерванти, оцветители, аромати, натрий и рафинирана захар. Всяка капсула на Jamieson Кранбери макс комплекс 500 mg се получава от пресен и пречистен боровинков концетрат и няма тези хранителни недостатъци. Добавянето на D-манозата допринася за по-ефективно поддържане на здравословните функции на пикочния мехур и пикочни пътища, като предотвратява прилепването на бактериите по стените им.

    1 капсула съдържа: Cran-Max™ червена боровинка (Vaccinium macrocarpon, плодове) 450 mg, D-маноза (глюкоза) 50 mg.

    Съдържа още: втвърдител: дикалциев фосфат; антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат, калциев силикат; пълнител: силициев диоксид; емулгатор: желатин.

    Не съдържа сол, глутен, лактоза.

    Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

    Предупреждение: Преди употреба, консултирайте се с Вашия лекар, ако страдате от камъни в бъбреците или приемате антикоагуланти. Ако симптомите продължат или се влошат,консултирайте се с лекар.

    Доза за възрастни: 2 капсули дневно по време на хранене. Необходим е прием от минимум 1 месец, за да почувствате ефект.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *