Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  За съжаление този продукт вече не е наличен

  БИОГАЙА МАМА и БЕБЕ Промо Пакет

  Производител: Ewopharma International
  Биогайа Мама и Бебе промо пакет включва Биогайа пробиотични капки 5 мл. и Биогайа пробиотични веган капсули 30 бр.
  Складова единица: 51482
  41,70 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  BioGaia® Protectis пробиотични капки представлява иновативен пробиотик, под формата на капки, който допринася за поддържането на балансирана чревна микрофлора, висок имунитет и добро здраве на бебета (включително новородени) и малки деца. BioGaia® Protectis пробиотични капки са създадени по специална нова технология, която позволява съхранението на пробиотика на стайна температура.

  BioGaia® пробиотични капки значително намаляват честотата на коликите при бебета, предпазват от диария при недоносени бебета, стимулират имунната система и защитават организма от инфекции. Пробиотичните капки BioGaia® Protectis действат чрез възпиране на развитието на болестотворните бактерии и микроорганизми, като по този начин възвръщат чревното здраве и нормалното състояние на чревната микрофлора.

  Препоръчва се при различни заболявания или чревни нарушения и е перфектното съпътстващо средство по време на лечение с антибиотици.

  BioGaia® Protectis може да предпази от диария при деца, които са на антибиотична терапия и намалява честотата на воднистата диария при деца, които страдат от ротавирусна инфекция.

  BioGaia® Protectis пробиотични капки се препоръчват при гастрит (причинен от H. pylori), при остър гастроентерит, чревни възпалителни заболявания, синдром на раздразненото черво, при диария след облъчване и диария, свързана с антибиотично лечение (причинена от C. difficile).

  Пробиотичните капки BioGaia® Protectis са перфектно средство за повишаване на имунитета и защитите сили на организма срещу грип, настинка и други обичайни инфекции, които се характеризират със симптоми като висока температура, чревни инфекции и простуда. BioGaia® Protectis възстановява CD4+ T- клетките, като по този начин стимулира имунния отговор. Съдържащият се пробиотичен щам L. reuteri Protectis е устойчив на агресивното действие на солната киселина и жлъчните соли в стомаха и червата, предпазва храносмилателния тракт от вредните микроорганизми. Свързва се с чревната мукоза и епителните клетки и по този начин остава да действа в червата. L. reuteri Protectis е единствения лактобацил, отделящ ройтерин – антимикробен агент, който пречи на развитието на вредните микроорганизми в храносмилателния тракт, без да засяга развитието на нормалните за здравия човек бактерии.

  5 капки съдържат 100 милиона  живи бактерии L. reuteri  Protectis.

  Капките могат да се накапват директно в устата, да се приемат в лъжичка или да бъдат прибавяни към храната и напитките.

  Mоже да се прилага ежедневно, от първия ден след раждането до навършване на 2 години на детето, след което може да се премине на прием на таблетки за дъвчене.

  Капките се препоръчват също и при пациенти със затруднено дъвчене и гълтане на таблетки.

  Дневната доза може да бъде увеличена по преценка на лекуващия лекар.

  Съхранява се при стайна температура.

  Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

  Съхранявайте при температура под 25оС.

  Опаковка : 5 мл

  BioGaia® Protectis веган капсули са единствения по рода си пробиотик, съдържащ патентования пробиотичен щам Lactobacillus reuteri Protectis, изолиран от майчина кърма, който гарантира клинична ефективност и абсолютната безопасност.

  BioGaia® Protectis капсули действа чрез инхибиране развитието на патогенните микроорганизми, като по този начин подпомага възвръщането на чревното здраве и поддържането на нормалното състояние на чревната микрофлора.

  BioGaia® Protectis се препоръчва при различни стомашно-чревни нарушения и е идеално съпътстващо средство по време на лечението с антибиотици.

  BioGaia® Protectis може да предпази от диария при деца и възрастни, които са на антибиотична терапия.

  BioGaia® Protectis веган капсули се препоръчват при гастрит (причинен от H. pylori), при остър гастроентерит, чревни възпалителни заболявания, синдром на раздразненото черво, при диария след облъчване и диария, свързана с антибиотично лечение (причинена от Clostridium difficile).

  Пробиотичните капсули BioGaia® Protectis са перфектно средство за повишаване на имунитета и защитите сили на организма срещу грип, настинка и други обичайни инфекции, които се характеризират със симптоми като висока температура,чревни инфекции и простуда.

  BioGaia® Protectis възстановява CD4+ T- клетките, като потози начин стимулира имунния отговор.

  Съдържащият се пробиотичен щам L. reuteri Protectis е устойчив на агресивното действие на солната киселина и жлъчните соли в стомаха и червата, предпазва храносмилателния тракт от вредните микроорганизми. Свързва се с чревната мукоза и епителните клетки и по този начин остава да действа в червата.

  Lreuteri Protectis е единственият лактобацил, отделящ ройтерин – антимикробен агент, който пречи на развитието на вредните микроорганизми в храносмилателния тракт, без да засяга развитието на нормалните за здравия човек бактерии.

  Съвременният начин на живот, приемът на лекарства, особено антибиотици,наличието на множество алергени, диети и неправилен начин на хранене,могат да доведат до нарушения в чревната флора.

  Пробиотикът BioGaia® Protectis капсули стимулира имунната система и понижава риска от развитието на инфекции и храносмилателни смущения.

  Капсулите BioGaia® Protectis са малки, лесни за поглъщане, без оцветители, без вкус и мирис. Опаковка е подходяща за цялото семейство, с възможност за отваряне на капсулата и добавяне на съдържанието към храна и течности. Съдържа модерен флип контейнер със сушител вътре в опаковката.

  BioGaia®Protectis пробиотични веган капсули

  1 капсула съдържа 100 милиона живи бактерии L. reuteri Protectis.

  Подходящи за деца над 3 години, възрастни, бременни и кърмачки.

  Доказана отлична поносимост и ефективна колонизация на стомашно-чревния тракт.

  При диария дозата следва да се увеличи до трикратно дневно, докато премине острия период.

  Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

  Съхранявайте при температура под 25оС.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *