Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ДЕКСЕРИЛ крем*500 мл

  Производител: Pierre Fabre Oral Care
  Благодарение на специфично разработената си формула, DEXERYL® крем осигурява симптоматично лечение на сухота на кожата (ксероза), като образува защитен филм, дължащ се на наличието на вазелин и течен парафин, който възпрепятства изпарението на вода от кожата и така предотвратява нейната дехидратация (загубата на вода). Има бариерен ефект срещу външни въздействия. Проявява допълнителен хидратиращ ефект, дължащ се на глицерола, който спомага за поддържане на балансирана и подхранена кожа. Благодарение на своята формула, DEXERYL® крем едновременно намалява и предотвратява кожни раздразнения.
  Складова единица: 49367
  29,15 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка
  Хидратира в дълбочина и възстановява хидролипидната бариера на кожата. Kожата е по-здрава и възстановена

  Предимства на продукта:

  Благодарение на новата си оптимизирана формула, без парабени, Dexeryl ефективно хидратира и възстановява кожата на лицето и тялото , за незабавно усещане за успокоение. За да се погрижите за нежната кожа на вашето бебе или дете, Dexeryl крем се използва от първият ден на раждането.
  Състав:
  Глицерол, вазелин, течен парафин, глицерол моностеарат, стеаринова киселина, диметикон, макрогол 600, троламин, акриламид/акрилоил диметил таурат кополимер, изохексадекан, полисорбат, пентилен гликол, етилхексилглицерин, карбомер, пречистена вода.
  Приложение:
  Нанесете крема на тънък слой върху лицето и/или тялото, върху чиста и суха кожа, веднъж или два пъти дневно или повече, ако е необходимо (до 6 приложения на ден). Използвайте измиващ продукт, който не изсушава кожата и е подходящ за атопична екзема. Крем за външна употреба. Винаги затваряйте плътно тубата след употреба.
  Клинични резултати:
  Намаляване на симптомите за уремична ксероза със 72,5% . Намаляване на уремичния сърбеж със 75% . Двойно сляпо интраиндивидуално проучване, 99 пациенти с умерена до тежка уремична ксероза; 335 пациенти на възраст 2-6 години с атопичен дерматит, намаляване на обострянето с 48% Ефективен и удовлетворява 80% от подложените на терапия пациенти и ефективността му се повишава особено бързо след 14дни употреба.
  Опаковка: 500 мл
  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *