Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  За съжаление този продукт вече не е наличен

  ЕДЛикуид ИМУН СЪПОРТ ИМУНОСТИМУЛАТОР 250 мл

  Производител: AD MEDICINE
  ADLiquid Immune Support е хранителна добавка в течна форма, съдържаща Гъби Рейши, Женшен, Ехинацея, Астрагал и др., която въздейства върху имунната система. Резултатът е силен имуностимулиращ и имуномодулиращ ефект, както при имуносупресирани (онкологично болни, HIV), така и при състояния на хронична интоксикация, хронични възпалителни заболявания, физическа и умствена преумора.
  Складова единица: z29761
  58,20 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  ЕДЛИКУИД ИМУН СЪПОРТ ИМУНОСТИМУЛАТОР се препръчва при:

  Грип и други остри простудни заболявания.
  Остри и хронични възпалителни заболявания на отделителната система (цистити, пиелонефрити и др.).
  Профилактика на онкологични заболявания.
  След лъче- и химиотерапия.
  Стрес и астенични състояния.
  Преждевременно стареене.
  Укрепване на общото състояние.
  Алергични заболявания.

  Активни съставки:

  5 мл разтвор съдържа следните биологично активни вещества:

  Каприлова киселина - 100 mg - извлича се от кокосовото масло. Среща се най-много в козето мляко и в по - малка степен в палмовото масло и млечните продукти. Позната е с антимикотично /противогъбично / и антибактериално действие. Действа благоприятно върху чревната микрофлора, храносмилането и процеса на ферментацията.

  Витамин С /като L-аскорбинова киселина/ - 67 mg - предпазва клетките и техните органели от уврежданията им от свободните радикали, допринася за нормалните функции на имунната система и за нормалният енергиен метаболизъм.

  Пчелно млечице 6 % - 35 mg -  източник на естествени витамини и минерали, подпомага действието на другите съставки в препарата и заедно с тях съдейства за хармонизиране функциите на имунната система.

  Масло от листа на вечерна роза /Oenothera Biennis/ - 23 mg - богато на омега - 6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама - линоленовата киселина. Усилва производството на простагландин Е1 /PGE1/ - хормон с противовъзпалителен ефект.

  Ехинацея теснолистна /Echinacea Angustifolia/, екстракт от листа и корен, 4% ехинакозиди - 17 mg -  имуностимулатор, който влияние върху активността на фагоцитозата/поглъщането на чужди за организма вещества от клетките на имунната система - макрофаги/ и продукцията на Т - лимфоцити/клетки на имунната система/. Проявава по - изразено антивирусно действие.

  Ехинацея пурпуреа / Echinacea Purpurea/, екстракт от корен, 0.4% астрагалозиди - 17 mg - имуностимулатор с антибактериално действие.

  Астрагал /Astragalus Membranaceus/, екстракт от корен 0,4% астрагалозиди - 17 mg - имуномодулатор. Подсилва имунната система, подкрепя черния дроб и дихателната система. Възстановява силите на изтощения организъм, допринася за нормалните нива на кръвната захар. Благоприятното му действие се дължи на влиянието му върху синтеза на интерферони.

  Инозитол хексафосфат - 13,50 mg - способства за нормалното функциониране на нервната система, нормалното ниво на холестерола и триглицеридите.

  Витамин Е - 20 mg α-TE - антиоксидант. Предпазва клетките и техните органели от уврежданията им от свободните радикали, допринася за нормалните функции на имунната система и за нормалният енергиен метаболизъм.

  Пантотенова киселина - 10 mg - водноразтворим витамин, жизненоважен за формирането на коензим - А (СоА), метаболизма и синтезата на въглехидрати, протеини и мазнини.

  Женшен /Panax Ginseng/,екстракт от корен 10% гинсенозиди - 8 mg - имуномодулатор, чиито корен се използва основно за подобряване на общото физическо състояние и стимулиране на концентрацията, паметта и мисленето. С общоукрепващ и общостимулиращ ефект върху организма. Спомага за преодоляване на тревожността, стреса и потиснатостта, особенно подходящ е при умора и обща отпадналост

  Гъби Рейши /Ganoderma Lucidum/, екстракт 4% трипертени - 5 mg - свързват се с дълголетието и силата на човека, въздействат върху мисълта и духа. Оказват благоприятно въздействие върху целия организъм, като тонизират физиологичните функции на организма, укрепват имунната система и имат благоприятен ефект върху психиката.

  Инозитол - 3,5 mg -  Заедно с холин в организма образува съединението лецитин, което осигурява транспорта на мазнините между клетките на черния дроб, като по този начин участва в поддържане на нормалната обмяна на мазнините в организма.

  Диметилглицин - 3,5 mg - производно на аминокиселината глицин. Оказва общотонизиращо действие върху организма.

  Хеспередин /35% цитрусови биофлавоноиди/ - 3,5 mg - укрепва съединителната тъкан.

  Бета 1-3 бета глюкани от екстракта на гъби Майтаке /Grifola Frondosa/ - 3,5 mg - естествени полизахариди, които стимулират имунната система, действайки благоприятно върху активността на макрофагите, както и върху продукцията и активността на Т - лимфоцитите.

  Витамин В6 - 2 mg - съдейства за нормалното образуване на еритроцитите, енергийния метаболизъм, за нормалната функция на имунната система и оказват благоприятен ефект върху нервната система.

  Цинк /от цинков цитрат/ - 1,7 mg -  съдейства за нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини, предпазва клетките от оксидативния стрес.

  Коензим Q-10 - 1,7 mg - участва в синтеза на АТФ - основно енергийно съединение за организма.

  NADH - 0,7 mg - природно съединение, което се синтезира от организма. Осигурява енергията на клетките на имунната система. Участва в енергийния метаболизъм на клетките, основно съединение в окислителното фосфорилиране.

  Витамин А - 1000 µg - антиоксидант. Предпазва клетките и техните органели от уврежданията им от свободните радикали, допринася за нормалните функции на имунната система и за нормалният енергиен метаболизъм.

  Селен - 25 µg - предпазва клетките от увреждането от свободните радикали, съдейства за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза.

  Витамин В12 /като цианокобаламин/ - 9 µg - съдейства за нормалното образуване на еритроцитите, енергийния метаболизъм, за нормалната функция на имунната система и оказват благоприятен ефект върху нервната система.

  НЕ съдържа: соли, алкохол, пшеница, глутен, скорбяла, яйчен белтък, ГМО, изкуствени оцветители и овкусители. Няма примеси на тежки метали и други опасни за човека вещества.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За възрастни и деца над 3 годишна възраст:

  - Остри заболявания на дихателната система: 3 х 7,5мл за срок от 5 дни.

  - Хронични възпалителни белодробни заболявания, хепатити, псориазис: 2 х 7,5мл за срок от 15 дни, след което х7,5мл за срок от 3 месеца;

  - При ревматоиден артрит, в ремисия: х7,5мл за 3 месеца.

  С цел повишаване на съпротивителните сили на организма и укрепване на имунната система препоръчителната доза е 5 - 7,5 дневно. Провеждат се последователни курсове от 20 дни прием и 10 дни почивка, няколко пъти през годината в зависимост състоянието на организма. За деца над 3 г. дозата е 2,5 – 5 мл дневно в 1-2 приема.

  Опаковка: 250 мл.

  Производител: „ЕД Медицин Балкан“ ООД, България.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *