Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 75 мл

  Производител: Ewopharma International
  ПРИ ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА АЛЕРГИЯ КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ .ExAller® е натурален разтвор, съдържаш етерични масла от лимонена трева (Lemon grass) и маточина (Melissa officinalis) , които имат свойството да привличат домашните микрокърлежи (акари). Действието на маслата наподобява феромоните, които домашните микрокърлежи използват за комуникация помежду си, което позволява те да бъдат „прихванати“ и на следващи етап лесно отстранени.
  34,40 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ExALLER®

  Премахнете спалното бельо и калъфката на възглавницата

  Вземете 100% памучен чаршаф, с който да покриете матрака и възглавниците (тъй като те са основния резервоар на домашните акари)

  Равномерно напръскайте цялата повърхност (през 30 см) с разтвора ExAller® и оставете да действа между 1 най-много до 2 часа.

  Третирайте възглавниците отделно, по същия начин.

  След това вземете чаршафа с „прихванатите“ микрокърлежи и го изперете в перална машина при 60°C.

  Матрака и възглавниците следва да бъдат почистени с прахосмукачка, снабдена с HEPA филтър, за да се премахнат всички останали алергени.

  Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържащо лечение, веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява.

  ЕЛИМИНИРА 99% от домашните микрокърлежи

  ExAller® разтвор се предлага в два вида опаковки:

  75 ml флакон, подходящ за единично/ детско легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

  150 ml флакон, подходящ за двойно легло. Количеството покрива 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

  300 ml ,подходящ за двойно легло. Количеството покрива 4 месечен курс на третиране (6 апликации в 6 поредни седмици и 2 апликациi веднъж в месеца).

  ExAller® е клинично изследван продукт, препоръчван от водещи алерголози в света, който привлича и елиминира 99% от домашните микрокърлежи в матраците, килимите, меката мебел и др. Изпитайте облекчение на симптомите дори след първата употреба!

  ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ АЛЕРГИЯТА КЪМ ДОМАШНИ МИКРОКЪРЛЕЖИ!

   

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *