Ензим в ананаса. Естествено подпомагане за добро храносмилане. Бромелаинът е ензим, който е изолиран от стъблото на ананасовото растение и се използва за подсилване на храносмилателната система. Natural Factors използва само супер силен бромелаин, който осигурява ензимна активност от 1000 GDU (желатин храносмилателни единици) и 1500 MCU (единици за пресичане на млякото) за 1 грам бромелаин. Лесни за преглъщане капсули.
ClenZyme на Natural Factors е уникална ензимна смес, специално разработена за подпомагане на храносмилателната функция и чревния баланс. Тази храносмилателна помощ се използва между храненията, за да подпомогне за разрушаването на хранителните частици и отделянето на хранителни вещества в червата. Това спомага за поддържането на здравословната микрофлора и поддържането на оптималното здраве на дебелото черво.
Лактаза ензим на Natural Factors спомага за редуциране симптомите на лактозна непоносимост. Това е неспособността за смилане на млечната захар (лактоза) при дефицит на ензима лактаза, който се произвежда в тънките черва. Допълнителният прием на ензима, запълва този недостиг като по този начин ефективно облекчава неприятните симптоми на диария, газове, подуване на корема- типични за лактозна непоносимост.
Мулти ензим капсулите са оптималната помощ за храносмилането и съдържат пълен спектър ензими извлечени от растения. За да подпомогат абсорбцията на хранителни вещества в тялото, тези ценни ензими разграждат въглехидратите, протеините и мазнините. Това включва скорбяла, полизахариди, лактоза и други захари. Естествените добавки са прекрасен начин за възстановяване на ензимите, които се разрушават в процеса на готвене и преработване на храните. Не съдържа ГМО. Широкоспектърно лабораторно тестван. Препоръчан от д-р Мъри, един от водещите експерти по природна медицина в света. Подходящ за вегетарианци/ вегани, гарантирана чистота и биологична активност.
Папая ензими подобрява доброто храносмилане, гарантирана чистота и биологична активност. Дъвчащите таблетки с папая ензими са вкусен източник на полезни ензими, които подпомагат храносмилането. Папаинът и бромелинът разграждат протеините до различни аминокиселини. Амилазата разгражда въглехидратите. Амлата подпомага ензимната активност. Приемът на естествени добавки е отличен начин за възстановяване на ензимите, които се разрушават при готвене и обработване на храните.