Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ГРИНТУС сироп за деца + подарък Фитоназал педиатрик спрей

  Производител: Aboca
  Промо пакет Гринтус сироп за деца от 1 год. при суха и влажна кашлица с подарък Фитоназал педиатрик спрей.
  Складова единица: 50682
  19,50 (BGN)
  i h

  Действие на Гринтус сироп за кашлица

  Защитно - образува филм, който покрива лигавицата и я защитава от допир с дразнещите агенти.

  Мукорегулиращо - спомага за овлажняване на секрета и прави отделянето му по-лесно.

  Лубрикантно - намалява триенето на фаринкса, което причинява кашлица.

  Модулирайки кашлицата, без да я потиска, Grintuss запазва важната й роля като защитен механизъм на горните дихателни пътища.

  Активни съставки:

  Мед* , молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия*, Хелихризум* и Теснолист живовляк* (Poliresin®).

  Титриран в полизахариди (молекулно тегло >20 000 Dalton) ≥ 20%.

  Съдържа още: вода, тръстикова захар*, етерични масла от: сладък портокал, лимон и мирта; натурален аромат от лимон, ксантанова гума, гума арабика.

  *Съставка от биологично земеделие

  Без синтетични вещества и глутен.

  Grintuss Pediatric е подходящ за деца на възраст над 1 година и се прилага за лечение на суха и влажна кашлица. Може да се използва от хора, страдащи от целиакия.

  Начин на приложение:

  деца от 1 до 6 години: 5 мл (1 мерителна лъжичка), от 2 до 4 пъти дневно, като последният прием е добре да бъде преди вечерния сън;
  деца над 6 години: 10 мл (2 мерителни лъжички), от 2 до 4 пъти дневно, като последният прием трябва да бъде преди вечерния сън.
  Разклатете преди употреба. Използвайте приложената дозаторна лъжичка. Затваряйте добре флакона след всяка употреба. Измивайте старателно мерителната лъжичка. След първото отваряне продуктът трябва да бъде използван в срок от три месеца.

  Предупреждения: Не използвайте, ако сте свръхчувствителни или имате индивидуална алергия към някоя от съставките, както и ако срокът на годност е изтекъл.

  Съхранявайте при стайна температура, далеч от топлинни и светлинни източници. Пазете на място, недостъпно за деца. Срокът на годност, отбелязан на дъното на кутията, важи при правилно съхранение на неразпечатана опаковка.

  Фитоназал педиатрик 

  Дълбоко промивно действие Фитоназал Педиатрик извършва дълбоко почистване на носните кухини благодарение на непрекъснатия аерозолен поток с подходящо налягане, което действие е изключително полезно при кърмачета, които не могат да издухват носа си и е подходящ и при деца, които не го извършват правилно. Фитоназал Педиатрикc не изсушава лигавицата и не води до привикванe

  Продуктът е с доказан ефект и при кашлица от задно назално стичане и е подходящ и за продължителна употреба. Безопасен за употреба при бременност и кърмачета.

  Медицинско изделие за бебета над 6 месеца под формата на спрей аерозол с нефармакологично деконгестантно действие:

  Балансиран стандартизиран хипертоничен разтвор. Отпушва носа. Защитава лигавицата. Идеален в случаи на назална конгестия и кашлица при настинка. Подходящ за честа употреба. 100% натурален. Без глутен.

  Fitonasal Pediatric е медицинско изделие - иновативен деконгестант, създаден специално за почистване на носа при конгестия и възпаление, вследствие на настинки, грипни състояния, синузити и алергични ринити - както хронични, така и остри.

  Действа благодарение на натуралния молекулен комплекс TANNISAL, съдържащ каменна сол и танини. Той взаимодейства ефективно с назалната лигавица и има:

  1. Деконгестантно действие с двоен нефармакологичен механизъм

  Преципитация на брадикинина: танините, съдържащи се в спрея, се свързват с този медиатор на възпалението, намалявайки назалната конгестия;
  Балансирана и стандартизирана осмотичност (600 mOsm/kg): способства за намаляване на отока в тъканите, без да дразни и изсушава лигавицата.

  2. Защитно действие: нормализира състоянието на назалната лигавица, благодарение адхезията на активните вещества и тяхното ефективно антиоксидантно действие.

  Продуктът, благодарение на непрекъснатата аерозолна струя, почиства в дълбочина носните кухини, отстранявайки излишния мукус и патогенните алергизиращи и дразнещи агенти (вируси, бактерии, дим, смог, полени и др. вещества). Това действие е изключително полезно при кърмачетата, които не могат сами да издухат носа си, както и при децата, които не го правят по правилния начин.

  Заради тези свои характеристики Fitonasal Pediatric е особено подходящ в случаите на кашлица, предизвикана от стичане на назалния секрет в гърлото. На практика застоят на мукус в носните кухини и наличието на алергизиращи вещества и микроорганизми могат да доведат до кашлица и други проблеми, като възпалено гърло и средни отити.

  Fitonasal Pediatric не съдържа вазоконстрикторни деконгестанти. Притежава иновативен нефармакологичен механизъм на действие. Не изсушава назалната лигавица и не води до привикване. Не предизвиква раздразнения и може да се използва често, дори за по-дълъг период от време. Употребата му при кърмачета и деца подобрява дишането и влияе благоприятно върху нощния сън.

  Медицинското изделие се предлага под формата на флакон със спрей, произведен по технологията „bag on valve" (BOV), на която се дължи неговата ефикасност и която се отличава с редица предимства:

  Практичност - позволява подаване на непрекъснат поток, без значение какво положение е заело детето, което е много полезно в най-ранна възраст;
  Ергономичност - дозиращият накрайник пази носа на най-малките;
  Качество - продуктът е в изолирана от външната среда торбичка, която позволява излизането, но не и връщането на течности, въздух или други остатъци;
  Опазване на околната среда - съдържа пропелент (азот), който щади озоновия слой.

  Състав:
  Активни вещества: TANNISAL - натурален стандартизиран молекулен комплекс, съдържащ танинова фракция от хамамелис и каменна сол (изкопаема сол, необработена химически).
  Помощни компоненти: вода, растителен глицерин, лимонов сок, естествен натриев бикарбонат.

  Продуктът е 100% натурален и не съдържа консерванти.

  Начин на употреба:
  Използвайте поне 2 пъти на ден, сутрин и вечер при необходимост.
  За ефикасно деконгестантно действие и защита на лигавицата моля, спазвайте следните инструкции:
  За деца от 6 месеца до 1 година:

  Поставете детето легнало на една страна. 
  Сложете накрайника в горната ноздра и впръскайте.
  Повторете процедурата за другата ноздра, като първо поставите детето на другата страна.
  За деца над 1 година:

  Вкарайте накрайника в ноздрата и натиснете леко за няколко секунди.
  Почистете носа, издухайте го и повторете процедурата за другата ноздра.
  Изплаквайте дозатора след всяка употреба със струя гореща вода. Продуктът е снабден с удобен накрайник, подходящ дори за носа на най-малките.

  Предупреждения
  Не използвайте при свръхчувствителност или индивидуална непоносимост към един или повече компоненти на продукта.
  Ако симптомите продължават или се влошават, потърсете консултация и помощ от лекар.
  Продукт, предназначен единствено за назално приложение.
  Избягвайте контакт с очите. При такъв, изплакнете обилно с вода.

  Внимание!
  Съд под налягане - може да се пръсне при нагряване. 
  Не го пробивайте и не го изгаряйте, дори и след употреба.
  Дръжте го далече от слънчева светлина, топлина, искри, открит пламък, горещи повърхности и каквито и да било източници на запалване.
  Не пушете по време на употреба.
  Не излагайте на температури, по-високи от 50 ºС.
  Съхранявайте медицинското изделие на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
  Не използвайте след изтичане на указания на опаковката срок на годност. Той се отнася за неотворена опаковка и при правилно съхранение.

  Опаковка : Промо пакет - Гринтус сироп за деца 180 мл  + Фитоназал педиатрик 25 мл + информационна брошура "Кашлица и запушен нос "

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *