Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  За съжаление този продукт вече не е наличен

  ГрипВис таблетки за смучене*20

  Производител: BERLIN-CHEMIE AG
  ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за подпомагане на профилактиката и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката. ГрипВис таблетки за смучене образуват защитна бариера срещу вирусите на настинката.
  Складова единица: 49723
  9,40 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Съдържат Carragelose, което стабилизира овлажняващото покритие върху лигавицата на устата и гърлото, образувано по време на смучене. В резултат овлажняващото покритие се задържа и образува механична бариера срещу външни въздействия. ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за предпазване и в подкрепа на лечението на настинка и грипоподобни заболявания, както и за овлажняване на лигавицата на устата и гърлото. За предпазване и в подкрепа на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища. За овлажняване на устата и гърлото например при сух въздух, в случай на кашлица или пресипнал глас. За предпазване и в подкрепа на лечението на всички оплаквания в резултат на суха и/или раздразнена лигавица на устата и гърлото.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка за смучене: 10mg йота-карагенан (Carragelose)

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 6 години: приемайте таблетките за смучене няколко пъти дневно, обикновено 3-6 пъти на ден според индивидуалните нужди. Общото дневно количество не трябва да надвишава шест таблетки, тъй като е възможно да се прояви слабителен ефект. С аромати мед, ментол, лимонова мента.

  Опаковка : 20 таблетки за смучене

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *