Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КлинСин спрей за нос при инфекции на носа и синусите*30 мл

  Производител: NATUR PRODUKT
  Медицинското изделие ClinSin spray се препоръчва особено при инфекции на горните дихателни пътища. Подпомага лечението на бактериални и гъбични инфекции на носа и синусите.
  Складова единица: 50865
  18,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Медицинското изделие ClinSin spray е назален спрей, предназначен да подпомага лечението и почистването на носните проходи при бактериални и гъбични инфекции на носа и синусите.

  Спреят помага промиването на носа и синусите от остатъчни секрети, потиска растежа на бактериите, регенерира и овлажнява носната лигавица.

  Препаратът показва най-висока ефективност благодарение на иновативната комбинация от сребро и мед. Помага за бърза и многопосочна борба с инфекциите.

  Активни съставки и тяхното действие

  Благодарение на свойствата на среброто, продуктът осигурява почистване, антибактериална защита и грижа за лигавицата. Той потиска размножаването на вредни патогени, натрупващи се върху лигавицата.

  Медта подпомага лечението на гъбични лезии в носа и синусите.

  Пантенолът регенерира, укрепва и овлажнява лигавицата, подобрявайки цялостното й състояние.

  Евкалиптовото масло и натриевият хлорид прочистват горните дихателни пътища, намаляват назалния секрет и улесняват дишането.

  В състава на медицинското изделие се съдържа сребърни и медни наночастици, пантенол, натриев хлорид и евкалиптово масло

  Пълен състав: вода, полисорбат 20, глицерин, пантенол, натриев хлорид, евкалиптово масло, калиев сорбат, хидроксипропилцелулоза, сребърни наночастици, медни наночастици, лимонена киселина.

  Това медицинско изделие е предназначено за възрастни.

  Медицинското изделие ClinSin spray се препоръчва особено при инфекции на горните дихателни пътища.

  Подпомага лечението на бактериални и гъбични инфекции на носа и синусите. Антибактериална защита на носа и синусите (съдържа сребро). Противогъбична защита на лигавицата (съдържа мед). Почиства и регенерира лигавицата (натриев хлорид и пантенол). Улеснява дишането (евкалиптово масло). Това медицинско изделие е предназначено за възрастни.

  Дозировка и начун на приложение 

  Възрастни: прилагайте няколко пъти на ден по 2-3 впръсквания във всяка ноздра.

  Разклатете преди употреба. От хигиенни съображения се препоръчва използването на продукта само от един потребител. Да се използва в рамките на 4 седмици от първото отваряне на опаковката. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца! Да се съхранява на стайна температура. Да се пази от светлина.

  Това медицинско изделие е предназначено за възрастни. Не прилагайте продукта при деца, освен ако не е препоръчан от лекар. Не прилагайте по-високи дози от препоръчаните. Продължителността на употреба на медицинското изделие ClinSin spray зависи от периода на възникване на заболяването, но не трябва да бъде по-дълъг от 7 дни.

  Предупреждения!

  Да не се прилага при свръхчувствителност (алергия) към някоя от съставките на медицинското изделие. Да се избягва контакт с очите. Да не се прилага при деца. В случай на оплакване, употребата трябва да бъде прекратена. Да не се използва след изтичане срока на годност.  Да се прилага в рамките на 4 седмици от първото отваряне на опаковката. Няма данни относно безопасността на продукта при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар или фармацевт преди употреба на изделието по време на бременност и кърмене.

  Опаковка : 30 мл

  Производител: Natur Produkt Zdrovit Sp. z o.o. Полша

  Дистрибутор: Натурпродукт ООД

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *