Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  KUNDAL

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на БАЛСАМ ЗА КОСА БЯЛ МУСКУС 500 мл KUNDAL

  БАЛСАМ ЗА КОСА БЯЛ МУСКУС 500 мл KUNDAL

  Интензивено хидратиращ и подхранващ протеинов балсам за коса.Honey & Macadamia за често третирана и увредена коса/с аромат на бял мускус/ .Балсама за коса съдържа 29 естествени подхранващи съставки и е създаден специално за често третирана и увредена коса. Подходящ е за тънки и заплетени коси. Помага против накъсване на косъма и оказва изключително благоприятно влияние върху кожата на скалпа. След употреба косата става изключително гладка, подхранена, мека и лесна за разресване.
  28,50 (BGN)
  Снимка на БАЛСАМ ЗА КОСА ЦВЯТ НА ЧЕРЕША 500 мл KUNDAL

  БАЛСАМ ЗА КОСА ЦВЯТ НА ЧЕРЕША 500 мл KUNDAL

  Интензивено хидратиращ и подхранващ протеинов балсам за коса.Honey & Macadamia за често третирана и увредена коса/с аромат на цвят от череша/ .Балсама за коса съдържа 29 естествени подхранващи съставки и е създаден специално за често третирана и увредена коса. Подходящ е за тънки и заплетени коси. Помага против накъсване на косъма и оказва изключително благоприятно влияние върху кожата на скалпа. След употреба косата става изключително гладка, подхранена, мека и лесна за разресване.
  28,50 (BGN)
  Снимка на ШАМПОАН ЗА КОСА БЯЛ МУСКУС 500 мл KUNDAL

  ШАМПОАН ЗА КОСА БЯЛ МУСКУС 500 мл KUNDAL

  Натурален балансиращ и освежаващ шампоан за коса склонна към накъсване Honey & Macadamia / с аромат на бял мускус /.Специфичният микс от естествени съставки , 44 различни натурални екстракта и патентовани формули помагат против накъсване на косъма на увредената коса и оказват изключително благоприятно влияние върху кожата на скалпа. Уникален продукт с осезаемо действие.
  26,90 (BGN)
  Снимка на ШАМПОАН ЗА КОСА ЦВЯТ НА ЧЕРЕША 500 мл KUNDAL

  ШАМПОАН ЗА КОСА ЦВЯТ НА ЧЕРЕША 500 мл KUNDAL

  Натурален балансиращ и освежаващ шампоан за коса склонна към накъсване Honey & Macadamia / с аромат на цвят от череша /.Специфичният микс от естествени съставки , 44 различни натурални екстракта и патентовани формули помагат против накъсване на косъма на увредената коса и оказват изключително благоприятно влияние върху кожата на скалпа. Уникален продукт с осезаемо действие.
  26,90 (BGN)