Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МЕЛАТОНИН Амброз UNO Форте за спокоен сън таблетки*40

  Производител: SEVEX PHARMA
  Мелатонин Амброз UNO Форте е специално създаден, за да ви помогне да се справите с безсънието и различните нарушения на съня, като например трудности със заспиването, невъзможност за поддържане на дълбок и качествен сън, чести и внезапни събуждания. Неговата формула съдържа мелатонин с контролирано освобождаване, който регулира биологичния часовник, като осигурява бързо заспиване, продължителен нощен сън, без междинни събуждания. Помага и за по-лесната адаптация на организма при пътуване със смяна на часовите зони .
  13,25 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Двуслойна таблетка с контролирано освобождаване. Съкращава времето за заспиване. Осигурява качествен и продължителен нощен сън. Не води до привикване или зависимост. Подходящ за продължителна употреба.

  Иновативната двуслойна таблетка съдържа 1 mg мелатонин – една трета се освобождават веднага след приема, за да подпомогнат процеса на заспиване, а останалата част е налична от втория до шестия час след приема, за да осигурят качествен и спокоен сън през цялата нощ. Мелатонин Амброз UNO Форте не е сънотворно и не води до привикване, той просто синхронизира биоритмите и гарантира спокоен и продължителен сън.

  Всяка таблетка съдържа 1 mg мелатонин (melatonin), от които една трета е налична незабавно, а останалата част е налична от втория до шестия час след приема.

  Съставки: лактоза (мляко и продукти от него (включително лактоза)), емулгатори: манитол Е421(i), дикалциев фосфат E341(ii); стабилизатор: хидроксипропил метилцелулоза (E464); глазиращи агенти: калциев карбонат (E170), хидроксипропил метилцелулоза (E464), изомалт (E953), шеллак (E904); антислепващи агенти: поливинилпиролидон (E1201), магнезиеви соли на мастни киселини (E470b), силициев диоксид (E551); Мелатонин; средноверижни триглицериди.

  Препоръчвана дневна доза: 1 таблетка дневно

  Да не се превишава препоръчваната дневна доза.Таблетките се приемат с вода вечер, преди лягане. Таблетките не трябва да се дъвчат.

  Опаковка: 40 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *