Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  За съжаление този продукт вече не е наличен

  ОРОБЕН ВОДА ЗА УСТА 150 мл

  Производител: Aboca
  Oroben Вода за уста е продукт което намалява болката и подпомага заздравяването на афти, повтарящи се афтозни стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.
  23,99 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Правилната хигиена на устната кухина винаги е била първи акт на внимание и грижа на човека. В настоящия период продължителното използване на маски може да доведе до по-честа поява на заболявания в устата и свързаните с тях проблеми като лош дъх и сухота на устната лигавица.

  Оробен вода за уста - специфична вода за уста при острата фаза, но и за превенция и ежедневна устна хигиена

  Линията биологични медицински изделия Oroben, които създават контролирана микросреда в устната кухина, въздействат бързо върху болката и при наличие на афти, лезии или гингивити и съкращават времето за заздравяване.

  Състав : Resinox FP - растителен молекулен комплекс от полизахариди (от алое вера*), флавоноиди (от лайка*) и смоли (от смирна). Съдържа още: Водно-алкохолен разтвор; растителен глицерин; етилов алкохол от органична пшеница*, етерично масло от лютива мента; натурални аромати; екстракт от женско биле*; ксантанова гума.

  *Съставка от биологично земеделие

  Не съдържа консерванти.

  Начин на употреба:

  Разклатете флакона преди употреба. Препоръчва се с помощта на мерителната чашка да се използват около 10 ml вода за уста 2 или 3 пъти дневно, като се прави изплакване или гаргара поне една минута.

  Продуктът може да се използва чист или разреден в малко вода. За употребата при деца се препоръчва разреденият продукт.

  Избягвайте приема на напитки или храна най-малко 15 минути след прилагането, за да се улесни прилепването към лигавицата. След употреба затваряйте добре флакона и измивайте старателно мерителната чашка.

  Препоръки :

  Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки.

  Да се съхранява на хладно и сухо, далече от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца. Срокът на годност се отнася за неотворена опаковка при правилно съхранение.

  Ако симптомът продължава, консултирайте се с лекар, за да изключите всякакви системни или стоматологични причини, които изискват други видове лечение.

  Производител :ABOCA

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *